- 31 Temmuz 2017
- 38
- 6
- 16
- 34
Bende merak etmiştim şimdi sana sormak için girdim sen yazmışsın bile. Hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte rabbim nasip eder hepimizemerhabalar buraya yazdım sonradan okuyanlar sonuc ne olmuş demesinler çünkü okuduğum topiclerde sonuçlar yazmıyordu pek benim ilk aşılama tutmadı 18. gün kırmızı kart yedim
merhaba bayanlar
ya hiç mi aşılamada tutup bize morel olsun diye yazan olmayacak acaba
benim 2. aşılamam 23 ağustosta yani üç gün önce yapıldı ne kanama ne kasık ağrısı hiç bir şey hissetmiyorum
zaten çok erken ama alt karında şişlik var oda yumurta büyütmek için iğne ve çatlama iğnesinden dolayı diye düşünüyorum .
ilaç olarak bana dr. duphaston verdi sabah, akşam 1 tane bu ilaçtan kullanan var mı ? 15 gün sonra eylül 6 da kan testi dedi
ilkinde çok heyecan vardı kendimi çok dinliyordum kasık ağrım ve ilk gün azda olsa kanamam olmuştu ama 10 günü enfeksiyon şikayetiyle gittiğimde kanda negatifi erken öğrenip akibetinde de hastalanmış çok üzülüp çok ağladığım için galiba tecrübe oldu
şaun beklentimde yok heyecanımda yok zaten tüp bebek için gittim hastaneye 35 yaş üstü değilsin hiç gebelik yok filmim ve bütün tahlillerimiz normal 1 kez daha aşılama yapalım dedi dr. olmazsa zaten heyet raporu hakkım doğacakmış şuan tüp bebek için vereceğim parasıyla hem aşılama hemde heyet raporu hakkı alıp tüp bebek parası eş değer dedi kaybedecek sadece 1 ayın olacak dedi ikna oldum
varmı benim gibi 2. aşılama yada ilk aşılama gününü bekleyen
Canımmerhaba, tüp bebek için 35 yaş üstü mü olması gerekiyormuş.
ben geçen ay ilk aşılamamı oldum tutmadı, sonraki aşılama için 2 adet dönemi dediler. bekliyorum şimdi. ama 2. aşılama olmasın istiyorum. hemen tüp bebeğe geçilsin istiyorum. ona göre dr la konuşcam. 37 yaşındayım ben ve hiç hamile kalmadımbenim film ve tahliller de normal, sorun yok, ama gebelik de yok.
inşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz. ama ben 2. aşılamayı yaptırmayı düşünmüyorum. tüp bebek isticem bakalım dr ne dicek. ya moralini bozmak gibi olmasın ama saydığın şikayetler bende de vardı. kullanılan ilaçlardan oluyormuş bence bu gelişini belli etmiyor. test gününü bekle sen, inşallah pozitif sonuç alırsın. sigarayı da azalt. gerçi ben sigara kullanmam ama o zaman içmiştim bi kaç taneCanım
Sorun olmadığı için her şey nırmal değerde olduğu için 33 yalındayım 35 yal üstü olsaydım direk tüp bebek denerdik dedi dr 2. Alılama şansını kendine tanı dedi ikna etti yoksa bende tüp bebek istedim bide 2. Alılamada olmazsa heyet raporu hakkım oluyo oda tüp bebekde %30 yada 40 indirim oluyormuş bu gün 7. Günüm sadece kasıkda ara ara agı var ve göğüslerim şiş dokununca ağrıyo sanki rgl yaklaşınca hissedersin ya öyle benim umudum pek yok sigarayıda bırakamadım bekliyorum öyle bakalım hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun bakalım kısmetde ne varsa o olacak saat 12 geçmiş yani geri 6 gün kaldıinşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz. ama ben 2. aşılamayı yaptırmayı düşünmüyorum. tüp bebek isticem bakalım dr ne dicek. ya moralini bozmak gibi olmasın ama saydığın şikayetler bende de vardı. kullanılan ilaçlardan oluyormuş bence bu gelişini belli etmiyor. test gününü bekle sen, inşallah pozitif sonuç alırsın. sigarayı da azalt. gerçi ben sigara kullanmam ama o zaman içmiştim bi kaç tane
Ayın kaçında yapıldı ? Ben 23 ağustos acaba aynı zamanda mı oldukBende ilk aşılamamı yaptırdım kızlar bir hafta oldu herhangi birşey hissetmiyorum beklemek zormuş
Benim kasığım ağrıyo göğüslerim çok duyarlı şiş ve ağrıyo ama sanki regli olucam öyle bir ağrı çok şiddetli değil ama hiç durmuyorda aralıksız ayın 6 test dendi ama sabırım o kadar güne kadar rgl olucam hiç umut yokBende ilk aşılamamı yaptırdım kızlar bir hafta oldu herhangi birşey hissetmiyorum beklemek zormuş
kanamanız oldumubiz de ıkıncı gunu bırlıkte olduk
biraz bende de agrı oldu ama cokfazla değil
bende hala ara ara agrılar oluyor.
bazen batma da oluyor.
asılama snrası normalmıs
Yok canım olmadıkanamanız oldumu
rahi,m filmi çektirmiştinKızlar aşılama nasıl yapılıyor yaptıranlar ayrıntılı anlatabilir mi?
Bide yapıldıktan sonra yatılıyor mu evde de yat dinlen diyor mu doktor??
ben cuma günü aşılama oldum. pazar sabahı kanamam başladı halada devam ediyorYok canım olmadı
aa bilemiyorum kiben cuma günü aşılama oldum. pazar sabahı kanamam başladı halada devam ediyor
bugün sordum spekulumdan dolayı olaibliyormuş biraz rahatlaıdm ama tedirginimaa bilemiyorum ki
dr unu bir ara sor canım
anladım canımbugün sordum spekulumdan dolayı olaibliyormuş biraz rahatlaıdm ama tedirginim
Sonuçlar temiz çıktı doktoruma gösterdim doktorum hemen aşılama olmaz ekimde gel dedi canımrahi,m filmi çektirmiştin
nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?