Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Temmuz Asilamasi

• Tutanlar

OY: 1 7,1%
  • Tutmayanlar

OY: 4 28,6%
  • Ilk asilamasi olup tutanlar

OY: 0 0,0%
  • Ilk asilamasi olup tutmayanlar

OY: 7 50,0%
  • Batlarina gün sayanlar

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
Bende dayanamadım kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç 0.100 duymayı bekliyorum kendimi hazırladım emin olayım dedim

Benimde oyle herşeyim normal ama olmuyor hayırlısı olsun canım sende sıkma canını sakin kafayla düşünmeye çalış. Bende yarın kan verecem umudum yok hiç. Belirtim de sıfır

Umutlarınızı kaybetmeyin.... Bende çapada tıp fakültesinde aşılama yaptırcam 24 25 agustos gibi. 3 yıllık evliyim 1 gebelik yaşadım kalbi durdu kurtaj oldum yine aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum.

Açıklanamayan infertilite en kötüsü. Bir problem olsa en azından çözülse ama herşey yolundayken olmaması daha da moral bozuyo. Bende 3 yıl önce istemediğim halde hamile kaldım düşük tehlikem olduğu halde önemsemedim 1.5 aylıkken düştü bebeğim ve kürtaj oldum.Sanırım onun acısını çekiyorum şuan. Hayırlısı artık.

Kesinlikle açıklaması olmayan bi sorun var ortada ve çözüm yok insanı yoranda bu surekli beynimizi kurcalıyor

Ben eşimle konuştum ve biraz ara vermeye karar verdim

test yaptın mı canım merak ettim inşallah iyi haber verirsin
hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah rabbim mucizesini hiç ummadığın anda hayırlısı ile nasip eder inşallah

Kizlar üzülmeyin en azindan denemis oldunuz bakin ben onu bile yaptramadim aman ha sakin pes etmeyin actigim topige bile dahil olamadan takip ediyorum siz duymasaniz da sizler icin de dua ediyorum rabbim daha fazla aratmasin ins

merhabalar buraya yazdım sonradan okuyanlar sonuc ne olmuş demesinler çünkü okuduğum topiclerde sonuçlar yazmıyordu pek benim ilk aşılama tutmadı 18. gün kırmızı kart yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…