- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.981
yaaa hamişim şu an burnumun direği sızlayarak ve gözlerim dolu olarak yazıyorum bunları okumak bana moral oldu anlatamam inşallah benimde olacak oğlumun doğumunda sezeryanla benimde miyon alındı ve tekrarlıyor malesefGünaydın kızlar bugün doktorkontrol vardı keseyim karından gördük çok şükür 15 gün sonraya kalp atışına çağırdı inş onu da duyarızD Deli_manya sende keseyi görmüşün gözünaydın canım büyüklüğü ne kadarmış bişey dedi mi??
A anneveoglusu canım bi arkadaşım miyomû olmasına rağmen tüp bebek ile hamile kaldı sonra sezaryen doğum yaparken miyomu da aldı doktor tam kurtuldum derken 2 yıl sonra tekrar embriyo koydurdu ama yine miyomları oluşmuş ve işin kötü tarafı iki bebekte miyomun üstüne yerleşti ama tutunmada falan hiç bir zorluk olmadı sadece gebelik boyunca kasık ağrısı olduok şükür ikizlerinide doğurdu demek istediğim Rabbim verdikten sonra miyom polip bahane bu arada arkadaşım da 36 yaşında yani sana yakın bi yaşta hiç endişe etme sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri
çok belli vallahi onu arıyor gözlerim
miyon bulunrduğu noktada sıkıntılı canım iki kere 6 ay ara ile bunun için ameliyat oldum yeterki tekrar gebe kalabileyim diye. miyon büyük değil ama gebeliğin tutunmasını engelleyebilir dr hamile kalsanda 7. haftaya kadar çok önemli dedi. tutunması için.
Dr başka dr olsa bırak aşılama tüp bebek bu rahim yapınla alırlar direk dedi.
Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngüMiyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor
Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık
Günaydın kızlar bugün doktorkontrol vardı keseyim karından gördük çok şükür 15 gün sonraya kalp atışına çağırdı inş onu da duyarızD Deli_manya sende keseyi görmüşün gözünaydın canım büyüklüğü ne kadarmış bişey dedi mi??
A anneveoglusu canım bi arkadaşım miyomû olmasına rağmen tüp bebek ile hamile kaldı sonra sezaryen doğum yaparken miyomu da aldı doktor tam kurtuldum derken 2 yıl sonra tekrar embriyo koydurdu ama yine miyomları oluşmuş ve işin kötü tarafı iki bebekte miyomun üstüne yerleşti ama tutunmada falan hiç bir zorluk olmadı sadece gebelik boyunca kasık ağrısı olduok şükür ikizlerinide doğurdu demek istediğim Rabbim verdikten sonra miyom polip bahane bu arada arkadaşım da 36 yaşında yani sana yakın bi yaşta hiç endişe etme sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri
Hiiççç canını sıkma bunu birebir dinledim arkadaşımdan sadece sancılı bi gebelik geçirdi o da ikiz olduğu için miyom ağrı yaptı inş darısı senin başına canım aşılama için tutar tutmaz üzülme çok garanti bi yöntem değil ama ben inanıyorum o olmazsa tüp bebeğin inş tutacak rahimde miyom sıkıntı olsa bizim arkadaşA 2 embriyo koymazlardıyaaa hamişim şu an burnumun direği sızlayarak ve gözlerim dolu olarak yazıyorum bunları okumak bana moral oldu anlatamam inşallah benimde olacak oğlumun doğumunda sezeryanla benimde miyon alındı ve tekrarlıyor malesef
canım bu gün beni sevindirdiğin gibi rabbim de seni hep sevindirsin gözün aydın kalp atışını da duyacaksınız inşallah allahın izniyle.
yaaa hamişim şu an burnumun direği sızlayarak ve gözlerim dolu olarak yazıyorum bunları okumak bana moral oldu anlatamam inşallah benimde olacak oğlumun doğumunda sezeryanla benimde miyon alındı ve tekrarlıyor malesef
canım bu gün beni sevindirdiğin gibi rabbim de seni hep sevindirsin gözün aydın kalp atışını da duyacaksınız inşallah allahın izniyle.
Canım bende 4+6 yım ve bu dönemde kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama verdiği kağıdın altında 6 mm yazıyo ama küçük mü normal mi bilmiyorumSeninde gözün aydın canm benm yok ebe arkdş baktığından büyüklüğünü falan da bilmediğimden sormadım büyüklüğü nasıl olması gerekiyo canm sennki nasıl?
Gözünaydın duygucum zaman çabuk geçiyor kalp atışını da duyarsın sağlıkla inşallahhCanım bende 4+6 yım ve bu dönemde kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama verdiği kağıdın altında 6 mm yazıyo ama küçük mü normal mi bilmiyorumbana vitamin verdi VİNALAC diye günde 1 onu içeceğim folik asidi kesti fazla kullanılması önerilmiyormuş
Gözünaydın duygucum zaman çabuk geçiyor kalp atışını da duyarsın sağlıkla inşallahh
D Deli_manya cnm seninkide hayırlı olsun maşallah sizleree
Gözünaydın duygucum zaman çabuk geçiyor kalp atışını da duyarsın sağlıkla inşallahh
Canım bende 4+6 yım ve bu dönemde kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama verdiği kağıdın altında 6 mm yazıyo ama küçük mü normal mi bilmiyorumbana vitamin verdi VİNALAC diye günde 1 onu içeceğim folik asidi kesti fazla kullanılması önerilmiyormuş
Canm benm saolasn darısı tez zamnda sizlere inşallah dualarmdasnz
Allah razı olsun kızlar amin inşallah
inşallah cnm nasipte varsa olur bakalım :) topik uğurlu geldi maşallah devamı da gelir seviniriz her ay burada inşallaahhhh...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...CAnm zaten bu kdar hamileyi bi arada görmemiştik bu kadr sklıkta dualarımızı bitirdik peş peşe oldu sakineden snra Rabbmin bi işareti bu bize hepinzde görecksnz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?