2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kızlar bugün doktorkontrol vardı keseyim karından gördük çok şükür 15 gün sonraya kalp atışına çağırdı inş onu da duyarız D Deli_manya sende keseyi görmüşün gözünaydın canım büyüklüğü ne kadarmış bişey dedi mi??
A anneveoglusu canım bi arkadaşım miyomû olmasına rağmen tüp bebek ile hamile kaldı sonra sezaryen doğum yaparken miyomu da aldı doktor tam kurtuldum derken 2 yıl sonra tekrar embriyo koydurdu ama yine miyomları oluşmuş ve işin kötü tarafı iki bebekte miyomun üstüne yerleşti ama tutunmada falan hiç bir zorluk olmadı sadece gebelik boyunca kasık ağrısı olduok şükür ikizlerinide doğurdu demek istediğim Rabbim verdikten sonra miyom polip bahane bu arada arkadaşım da 36 yaşında yani sana yakın bi yaşta hiç endişe etme sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri

yaaa hamişim şu an burnumun direği sızlayarak ve gözlerim dolu olarak yazıyorum bunları okumak bana moral oldu anlatamam inşallah benimde olacak oğlumun doğumunda sezeryanla benimde miyon alındı ve tekrarlıyor malesef

canım bu gün beni sevindirdiğin gibi rabbim de seni hep sevindirsin gözün aydın kalp atışını da duyacaksınız inşallah allahın izniyle.

Ablacm yeni mi oluştu tekrar bu miyom.Lütfen üzülme Rabbimin mucizeleri şifaları bol.inşallah sana da göndersin.

Seninde gözün aydın canm benm yok ebe arkdş baktığından büyüklüğünü falan da bilmediğimden sormadım büyüklüğü nasıl olması gerekiyo canm sennki nasıl?

Hiiççç canını sıkma bunu birebir dinledim arkadaşımdan sadece sancılı bi gebelik geçirdi o da ikiz olduğu için miyom ağrı yaptı inş darısı senin başına canım aşılama için tutar tutmaz üzülme çok garanti bi yöntem değil ama ben inanıyorum o olmazsa tüp bebeğin inş tutacak rahimde miyom sıkıntı olsa bizim arkadaşA 2 embriyo koymazlardı

Bak ablacm gördün mü sana umut edecek ne güzel örnekler var Rabbim yeterki ol desin.

Seninde gözün aydın canm benm yok ebe arkdş baktığından büyüklüğünü falan da bilmediğimden sormadım büyüklüğü nasıl olması gerekiyo canm sennki nasıl?
Canım bende 4+6 yım ve bu dönemde kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama verdiği kağıdın altında 6 mm yazıyo ama küçük mü normal mi bilmiyorum bana vitamin verdi VİNALAC diye günde 1 onu içeceğim folik asidi kesti fazla kullanılması önerilmiyormuş

Herkese merhabalar kızlar..
sweetdreams1985 duygucum keseyi görmene çok sevindim hayırlı olsun canım benim..
A anneveoglusu fulya sen herkese umut dağıtırken bu karamsarlık yakışıyor mu hiç? Aşkolsun.. bitanem biliyoruz ki Allah ol der ve olur miyommuş polipmiş bunlar vız gelir tırıs gider.. bende 42 yaşındaki bir ablamdan bahsedeyim sana.. miyomun varlığından habersiz gebe kaldı kendiliğinden.. hemde ikiz.. miyom sayısı 2.. ikiside kızların yerleştiği yere sürünüyordu bildiğin.. sancılı geçti biraz ilk zamanları.. ama sonra Normale döndü.. şu an kızlar 5 yaşında..
Yüreğini ferah tut.. aşılama olur olmaz en azından tüp bebeği deneyecek bir doktorun var.. ve bizim dağlar ovalar kadar büyük inancımız var.. nolur yüreğini ferah tut.. dualarım seninle..

Gözünaydın duygucum zaman çabuk geçiyor kalp atışını da duyarsın sağlıkla inşallahh
D Deli_manya cnm seninkide hayırlı olsun maşallah sizleree

Canm skntı olsa söylerdi hem zaten şuan da milim büyüklüğünde oluyomuş.Bide senn hafta bu kadar az mı ya ben 6. Haftaya girdim hesapta.Ama benm iyce karıştı kafam.Çünkü kndi gittiğim doktorma gidemedim devlette olduğundan.ben başka bi doktora gttm özelde hafta sonu o bana folik asit günde 2 mg lık devam dedi vitamin yazmadı.Aman ya zaten benm doktor işim tam bir muamma canm.çalştığm yerdeki doktor izindeydi gelck ben sürekli ona muayene olurm diye diğer çoktorlar öyle sürekli gittiğim bi doktor da yok bi tanesi var onada 3 kere gtmştirim.Eylülde geleck inşallah ama haftaya ve önünzdeki ay yine devlettekine giderm büyük ihtimal.o bana daha hakim şuan.biraz karışk anlattm ama umarm anlamştrsn.

CAnm zaten bu kdar hamileyi bi arada görmemiştik bu kadr sklıkta dualarımızı bitirdik peş peşe oldu sakineden snra Rabbmin bi işareti bu bize hepinzde görecksnz inşallah
inşallah cnm nasipte varsa olur bakalım :) topik uğurlu geldi maşallah devamı da gelir seviniriz her ay burada inşallaahhhh...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…