2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

acaba bizim kaç bişey demedi doktor demek o yüksek..tabi başka doktora gidin ama ameliyat olsa daha iyi vakit kaybetmeniz olmaz eğer başarılı geçerse 3 ay içinde değerler düzeliyor..

Arkadaşlar ne yapıyorsunuz benim yumurtlama günü akıntı uzuyamca yumurta oluşuyormu yoksa catliyormu nasıl oluyordu
Adaşım valla bilmiyorum ki ben anlamıyorum ama muhakkak yazar birileri.. bekleyelim..

tamam canım yazarım tabi iyi veya kötü birlikte üstesinden geliriz inş
Doktorumla görüştük az evvel Eğer regl olursam olunca 2.gün seni göreyim aşılama yapalım artık yeter dedi.. geçeceğin yollardan geçeceğim demekki canım..

bende yarın gidicem doktora yumurta takibi için, ikimiz içinde büyük gün..inşallah hayırlısıyla göreceksin keseyi cnm ne güzel heyecanlı durum ya
Canım bi değişiğim böyle heyecanlı gibi panik gibi mutlu gibi mutsuz gibi amaaaannn karşık duygular canım.. Asıl senin içinde yarın büyük gün inş 3-4 yumoşun olmuştur şansın artar canım yarın mutlaka beni etiketle

İnşallah dedigin gibi olur canım bir ay kadar memleketteyim. Yumurtlama zamaninda degerlendiririm inşallah. Senin nasil gidiyor hamişlik?

İnşallah dedigin gibi olur canım bir ay kadar memleketteyim. Yumurtlama zamaninda degerlendiririm inşallah. Senin nasil gidiyor hamişlik?

Yaaaaaa hayırlısı olsun kuzum benim
Sağolun canlarım inşallah rabbim en hayırlı zamanda hepimize nasip edecek anneligi

A anneveoglusu canim adet oldum bugün 3. günüydü doktora gittim rahmin temiz yumurtaliklarin gayet iyi görünüyor dedi. İnşallah bu ay gelir meleklerimiz. Memleketteyim suanda cok göremiyorum seviyorum sizi sağolun merak edip yazdığınız için

acaba bizim kaç bişey demedi doktor demek o yüksek..tabi başka doktora gidin ama ameliyat olsa daha iyi vakit kaybetmeniz olmaz eğer başarılı geçerse 3 ay içinde değerler düzeliyor..
Bakmislardir cnm vardir analiz sonucunda. .. inşallah güzel sonuç alırsın asilamadan.. varikosel ameliyati için 6 ay iyileşme süreci uzun geldi o yüzden erteledik nasip bakalım cnm hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kızlaar nasılsınız ya ay bu mesajları görememek kopardı beni burdan nasıl sinirim bozuluyor anlatamam valla ya özledim sizi

Kızlar bugün iş görüşmesini yaptık Dr ile haber verecek bana inşallahhhh güzel haberler veririm size gebelik işine ara verdik artık bende hayatımda olanları paylaşıcam sizile

Canım benimde aşılama süreci başladı ama canım sıkıldı miyon ameliyatım boşa olmuşum yeni bir tane daha olmuş Dr pes etti arttik üçüncü kez ameliyat dese idi kabul etmeyecektim bebek tedavisini biraacaktim benim isteğimle aşılama tamam dedi. Başka Dr olsa bırak aşılama rahmi alır artık çünkü bu drdan önce kaç Dr gittiğimde rahim alınmalı dedi bu Dr iki rahim ameliyatı olursan anne olma şansım olabileceğini söyledi kasimdaki son ameliyat sonrası 4.5 yıllık bekleme sonrasında hamile kalabildim oda dış gebelik oldu. Nasipte varsa göreceğim yoksada hep olduğu gibi size rabbim öncelikle versin diye dua edeceğim
Senden umutluydum canım ya İnşallah rabbim çok bekletmez hayırlı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…