- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.021
USTASINA DENK GELECEKSİN ONDA DA CANIM. BEN KORKARIM O AYRI MESELEŞimdi televizyonda anlatıyor kısırlık için hacamat birebir diyor ben hiç yaptirmadim bir arkadaş 13 sene çocuğu olmamıştı hacamat yaptırdığı ay hamile kaldı
Canım ben girip mesaj falan atıyorum sizde mi göremiyorsunuz sayfada sıkıntı var heralde kuzu ya ay ben pert hsldeyim bide zaten canım hala adet olamadım bitirdi beni yni sıkıntısı bi yandan ödemi bi yandan fenalardayım inanki
canım minör talaseminin nasıl belirtilerini yaşıyorsun.hamilelikte diyet verdi mi?haşimato hastalarına da talesemi hastalarının diyetlerini uygulamaya çalışmışlarda bu 22mm ulaşıp çatlatma iğnesi olduğum halde tutmayan adette yumurtalarım ağrıdıCanım verdiği vitamin içinde de folik varmış bende minör talasemi var ondan dolayı da vitamin vermiş olabilir..birde içinde zencefil varmış bulantıyı da alır dedi bende bişey demedim inşallah bi aksilik olmaz
CANIM SEN ADET OLMADIN MI DR GİT CANIM YAA İLAÇ VERİRDİ BELKİCanım ben girip mesaj falan atıyorum sizde mi göremiyorsunuz sayfada sıkıntı var heralde kuzu ya ay ben pert hsldeyim bide zaten canım hala adet olamadım bitirdi beni yni sıkıntısı bi yandan ödemi bi yandan fenalardayım inanki
yarın gideceğim bende bakalım ne diyecek.CANIM SEN ADET OLMADIN MI DR GİT CANIM YAA İLAÇ VERİRDİ BELKİ
İlacım var ablacım bi 16 günde öyle beklemem gerekecek diyr içmek istemedim oda çok ödem bive kilo yapıyor zaten yeniden kilo almam ve ilaçlar bu sıkıntıya soktu beni uğraşıyorum kiloda veremiyorum adet olmamak zaten mahfediyor vücudu valla ne yapacam bilmiyorum adet olursam korunacam ama bunu biliyorum düzene girmeli adetlerim evvela dua edin bana gelsin şu zıkkımda bi nefes alayım resmen bj alıma soktu beni valla eşimde görüyor hava değişimi lazım sana köye git bi iki gün kal diyor onada kıyıp bırakamıyorum yanlız buranın yabancısı bi arkadaşı bile yok adam sıkılır evde bi başınaCANIM SEN ADET OLMADIN MI DR GİT CANIM YAA İLAÇ VERİRDİ BELKİ
Hiç mesajını görmedim canımCanım ben girip mesaj falan atıyorum sizde mi göremiyorsunuz sayfada sıkıntı var heralde kuzu ya ay ben pert hsldeyim bide zaten canım hala adet olamadım bitirdi beni yni sıkıntısı bi yandan ödemi bi yandan fenalardayım inanki
Canım benimki genetik bi hastalık annemde de var taşıyıcıyım yani benim yaşam standartıma bi zararı yok sadece kanda hemoglobin belli bi seviyenin üstüne çıkmıyo daima sınırda 10 civarıcanım minör talaseminin nasıl belirtilerini yaşıyorsun.hamilelikte diyet verdi mi?haşimato hastalarına da talesemi hastalarının diyetlerini uygulamaya çalışmışlarda bu 22mm ulaşıp çatlatma iğnesi olduğum halde tutmayan adette yumurtalarım ağrıdı
Canım papatya içmesen maden suyu iç sade papatyanın adet söktürücü özelliği var kuzu bi haftadır içmediğim bitki kalmadı ya gelmiyor geçen ayda gecikti bitkileri içtim üçünvcü günü geldi bu kez yokHiç mesajını görmedim canımadaçayı iç canım söktürür bi kaç içinde inşallah.. Bende söylemesi ayıp kısır yedim gezmede hay yemez olaydım çok kötüyüm bağırsaklarımda bi gaz var anlatamam şimdi papatya çayı içecem
Hiç mesajını görmedim canımadaçayı iç canım söktürür bi kaç içinde inşallah.. Bende söylemesi ayıp kısır yedim gezmede hay yemez olaydım çok kötüyüm bağırsaklarımda bi gaz var anlatamam şimdi papatya çayı içecem
Canimben bilmiyordum doktor u aradım 1 fincan icebilirsin dedi şimdi nolcakCanım papatya içmesen maden suyu iç sade papatyanın adet söktürücü özelliği var kuzu bi haftadır içmediğim bitki kalmadı ya gelmiyor geçen ayda gecikti bitkileri içtim üçünvcü günü geldi bu kez yok
Canim içtim artık 1 fincan içtim doktor a sorup içtim az önce rahatlattı ama bişey olur mu yaaa offfff kafama takıldıKız papatya falan içme ya bitki çayı yookkk
Bi fincanla bişey olmaz canımda devamlı hale getirme aklında bulunsun yani rezene kekik biberiye papatya kereviz maydonos adaçayı karabaş nane bile adet söktürüyor düşün sık demlenip içildiğşnde senin gaz olursa maden suyu iç doktorlar bitkilerle alakalı pek bi bilgili değil yani olanda var tabide nadirCanimben bilmiyordum doktor u aradım 1 fincan icebilirsin dedi şimdi nolcakbebegime bişey olur mu öf yaa
Yok bi daha içme canım inş lazım olmaz 1 kere içtim. . En iyisi soda içmek bide ılık su da gazı alıyoBi fincanla bişey olmaz canımda devamlı hale getirme aklında bulunsun yani rezene kekik biberiye papatya kereviz maydonos adaçayı karabaş nane bile adet söktürüyor düşün sık demlenip içildiğşnde senin gaz olursa maden suyu iç doktorlar bitkilerle alakalı pek bi bilgili değil yani olanda var tabide nadir
Benimde gaz şikayetim.var doktor çiğneme tableti verdi oldukça kullanıyorum Cnm şöyle zaten verir bisey öyle çay filan içme yasak onlar ama bisey olmaz içme bi dahaYok bi daha içme canım inş lazım olmaz 1 kere içtim. . En iyisi soda içmek bide ılık su da gazı alıyo
Çubuk kraker :-( artık ondan da midem bulanmaya başladı. Bugün aldım salatalık yiyebildim çok şükür. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah razı olsun canım benimDene canım aslnda ayvada iyi geliyomş mideye ama şimdi bu mevsmde yok malesef.hiç mi bişey yiyemiyosn canm.
Canım sn soğan kürü yaomışmıydın. Benim adette düzensizdi. Geçen sene yapmıştım, sonra düzene girdi çok şükürİlacım var ablacım bi 16 günde öyle beklemem gerekecek diyr içmek istemedim oda çok ödem bive kilo yapıyor zaten yeniden kilo almam ve ilaçlar bu sıkıntıya soktu beni uğraşıyorum kiloda veremiyorum adet olmamak zaten mahfediyor vücudu valla ne yapacam bilmiyorum adet olursam korunacam ama bunu biliyorum düzene girmeli adetlerim evvela dua edin bana gelsin şu zıkkımda bi nefes alayım resmen bj alıma soktu beni valla eşimde görüyor hava değişimi lazım sana köye git bi iki gün kal diyor onada kıyıp bırakamıyorum yanlız buranın yabancısı bi arkadaşı bile yok adam sıkılır evde bi başına
Canim söylemesi ayıp ben kısır yedim perişan oldum bagirsaklarim çok hareketli gaz hafif sancı var olmazsa bende gaviscon falan içelim doktor kullanabilirsin dediBenimde gaz şikayetim.var doktor çiğneme tableti verdi oldukça kullanıyorum Cnm şöyle zaten verir bisey öyle çay filan içme yasak onlar ama bisey olmaz içme bi daha
Yaptım canım ama işte pko var bende bide herkeste aynı olmuyor ki benimde düzenliydi doktor müsvettesi mahfetti herşeyiCanım sn soğan kürü yaomışmıydın. Benim adette düzensizdi. Geçen sene yapmıştım, sonra düzene girdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?