2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

canım minör talaseminin nasıl belirtilerini yaşıyorsun.hamilelikte diyet verdi mi?haşimato hastalarına da talesemi hastalarının diyetlerini uygulamaya çalışmışlarda bu 22mm ulaşıp çatlatma iğnesi olduğum halde tutmayan adette yumurtalarım ağrıdı

CANIM SEN ADET OLMADIN MI DR GİT CANIM YAA İLAÇ VERİRDİ BELKİ

CANIM SEN ADET OLMADIN MI DR GİT CANIM YAA İLAÇ VERİRDİ BELKİ
İlacım var ablacım bi 16 günde öyle beklemem gerekecek diyr içmek istemedim oda çok ödem bive kilo yapıyor zaten yeniden kilo almam ve ilaçlar bu sıkıntıya soktu beni uğraşıyorum kiloda veremiyorum adet olmamak zaten mahfediyor vücudu valla ne yapacam bilmiyorum adet olursam korunacam ama bunu biliyorum düzene girmeli adetlerim evvela dua edin bana gelsin şu zıkkımda bi nefes alayım resmen bj alıma soktu beni valla eşimde görüyor hava değişimi lazım sana köye git bi iki gün kal diyor onada kıyıp bırakamıyorum yanlız buranın yabancısı bi arkadaşı bile yok adam sıkılır evde bi başına

Hiç mesajını görmedim canım adaçayı iç canım söktürür bi kaç içinde inşallah.. Bende söylemesi ayıp kısır yedim gezmede hay yemez olaydım çok kötüyüm bağırsaklarımda bi gaz var anlatamam şimdi papatya çayı içecem

Canım benimki genetik bi hastalık annemde de var taşıyıcıyım yani benim yaşam standartıma bi zararı yok sadece kanda hemoglobin belli bi seviyenin üstüne çıkmıyo daima sınırda 10 civarı test yaptırmıştüm orda belli oldu doktor bana bi diyet vermedi daha bana

Canım papatya içmesen maden suyu iç sade papatyanın adet söktürücü özelliği var kuzu bi haftadır içmediğim bitki kalmadı ya gelmiyor geçen ayda gecikti bitkileri içtim üçünvcü günü geldi bu kez yok

Canimben bilmiyordum doktor u aradım 1 fincan icebilirsin dedi şimdi nolcak bebegime bişey olur mu öf yaa

Canimben bilmiyordum doktor u aradım 1 fincan icebilirsin dedi şimdi nolcak bebegime bişey olur mu öf yaa
Bi fincanla bişey olmaz canımda devamlı hale getirme aklında bulunsun yani rezene kekik biberiye papatya kereviz maydonos adaçayı karabaş nane bile adet söktürüyor düşün sık demlenip içildiğşnde senin gaz olursa maden suyu iç doktorlar bitkilerle alakalı pek bi bilgili değil yani olanda var tabide nadir

Yok bi daha içme canım inş lazım olmaz 1 kere içtim. . En iyisi soda içmek bide ılık su da gazı alıyo

Canım sn soğan kürü yaomışmıydın. Benim adette düzensizdi. Geçen sene yapmıştım, sonra düzene girdi çok şükür

Benimde gaz şikayetim.var doktor çiğneme tableti verdi oldukça kullanıyorum Cnm şöyle zaten verir bisey öyle çay filan içme yasak onlar ama bisey olmaz içme bi daha
Canim söylemesi ayıp ben kısır yedim perişan oldum bagirsaklarim çok hareketli gaz hafif sancı var olmazsa bende gaviscon falan içelim doktor kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…