2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlaar nasılsınız ya ay bu mesajları görememek kopardı beni burdan nasıl sinirim bozuluyor anlatamam valla ya özledim sizi
Canım konuyu takibe aldım mi o zaman mesaj geliyor eğer ona rağmen görünmüyor da mesajlar seni eteketlerim hergun yeterli burdan kopma sen

Canım konuyu takibe aldım mi o zaman mesaj geliyor eğer ona rağmen görünmüyor da mesajlar seni eteketlerim hergun yeterli burdan kopma sen
Abla konuyu takipteyim zaten mesaj yazınca direk takibe alıyor ama mesajların çoğunu göremiyorum ne olmuş ne bitmiş bilemiyorum merak ediyorum sayfada sıkıntı mı var bende mi var anlayamadım gitti ya. Teşekkür ederim canım benim bitanesin

Günaydınlar herkese

SS2007 teşekkürler hamişim. inşallah rabbim ol der olur sağlıkla ve hayırlısı ile

bende göremiyorum öyle bir tane mesajı konudan alıyor o kadar sayfaya mesaj geldiğini öyle görüyorum. birde etiketlendiğimde

Ablacm neden sıkıyosn canını.HEm miyomun büyük mü ? Rahim neden alınıyo

Günaydn canm Rabbim herkesn yardmcısı olsun.Aynen canm benm zaten baş dönmesi ve kasık sancısı oluyo genelde.Sen naslsn nasıl gidiyor canm.

A anneveoglusu ablacm doktor işi bnce karıştı baya.Merkezde olmaynca doktor yok burda geçen hafta gtmştm görünmedi haftaya gel dedi.E merkezde yakn deil ve yolu çok kötü yolculkta yapmak istemiyorm sürekli.Snra dün hastanede ebe arkdş baktı kesemi gördü çok şükür ama tabi kalp atışı duyulamadı.Bnde keseyi gördük diye doktora haftaya gidiyim diyorm

süper bir haber gözün aydın gitme zaten bekle çanım sıkıntın yoksa kalp atışı için

Ablacm neden sıkıyosn canını.HEm miyomun büyük mü ? Rahim neden alınıyo
miyon bulunrduğu noktada sıkıntılı canım iki kere 6 ay ara ile bunun için ameliyat oldum yeterki tekrar gebe kalabileyim diye. miyon büyük değil ama gebeliğin tutunmasını engelleyebilir dr hamile kalsanda 7. haftaya kadar çok önemli dedi. tutunması için.

Dr başka dr olsa bırak aşılama tüp bebek bu rahim yapınla alırlar direk dedi.

Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngü Miyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor

Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık

Ablacm yeni mi oluştu tekrar bu miyom.Lütfen üzülme Rabbimin mucizeleri şifaları bol.inşallah sana da göndersin.

Ablacm yeni mi oluştu tekrar bu miyom.Lütfen üzülme Rabbimin mucizeleri şifaları bol.inşallah sana da göndersin.

evet canım ameliyatın olduğu yere çok yakın dr resmen pes ediyorum artık dedi. üzülmüyorum desem yalan olur ama yapacağımız birşey yok elimizden geleni kul olarak yapıp allahtan hayırlısını dileyeceğiz nasipten ötesi yok

geçmiş olsun ablacım dediğin gibi nasipten ötesi yok Rabbim ol derse önündeki tüm engeller kalkar inşallah hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…