- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.961
Canım konuyu takibe aldım mi o zaman mesaj geliyor eğer ona rağmen görünmüyor da mesajlar seni eteketlerim hergun yeterli burdan kopma senKızlaar nasılsınız ya ay bu mesajları görememek kopardı beni burdan nasıl sinirim bozuluyor anlatamam valla ya özledim sizi
Abla konuyu takipteyim zaten mesaj yazınca direk takibe alıyor ama mesajların çoğunu göremiyorum ne olmuş ne bitmiş bilemiyorum merak ediyorum sayfada sıkıntı mı var bende mi var anlayamadım gitti ya. Teşekkür ederim canım benim bitanesinCanım konuyu takibe aldım mi o zaman mesaj geliyor eğer ona rağmen görünmüyor da mesajlar seni eteketlerim hergun yeterli burdan kopma sen
bende göremiyorum öyle bir tane mesajı konudan alıyor o kadar sayfaya mesaj geldiğini öyle görüyorum. birde etiketlendiğimdeAbla konuyu takipteyim zaten mesaj yazınca direk takibe alıyor ama mesajların çoğunu göremiyorum ne olmuş ne bitmiş bilemiyorum merak ediyorum sayfada sıkıntı mı var bende mi var anlayamadım gitti ya. Teşekkür ederim canım benim bitanesin
dr gittin mi canımGünaydın kızçelerr.
Canım benimde aşılama süreci başladı ama canım sıkıldı miyon ameliyatım boşa olmuşum yeni bir tane daha olmuş Dr pes etti arttik üçüncü kez ameliyat dese idi kabul etmeyecektim bebek tedavisini biraacaktim benim isteğimle aşılama tamam dedi. Başka Dr olsa bırak aşılama rahmi alır artık çünkü bu drdan önce kaç Dr gittiğimde rahim alınmalı dedi bu Dr iki rahim ameliyatı olursan anne olma şansım olabileceğini söyledi kasimdaki son ameliyat sonrası 4.5 yıllık bekleme sonrasında hamile kalabildim oda dış gebelik oldu. Nasipte varsa göreceğim yoksada hep olduğu gibi size rabbim öncelikle versin diye dua edeceğim
Senden umutluydum canım ya İnşallah rabbim çok bekletmez hayırlı haberlerini alırız
Günaydın kızlar A anneveoglusu inşallah tedavin güzel sonuçlanır rabbim büyük yardımcın olsun hamiş kızlar baş dönmesi çok normal tansiyon düşüyo bende hala var kese kalp atışı Allahın izniyle olur siz olumlu düşünün inşallah bol bol hamiş çıkar
süper bir haber gözün aydın gitme zaten bekle çanım sıkıntın yoksa kalp atışı içinA anneveoglusu ablacm doktor işi bnce karıştı baya.Merkezde olmaynca doktor yok burda geçen hafta gtmştm görünmedi haftaya gel dedi.E merkezde yakn deil ve yolu çok kötü yolculkta yapmak istemiyorm sürekli.Snra dün hastanede ebe arkdş baktı kesemi gördü çok şükür ama tabi kalp atışı duyulamadı.Bnde keseyi gördük diye doktora haftaya gidiyim diyorm
Saolasn ablaaam darısı sizlere inşallah tez vakitte deill mi abla bekleyim yani evet bi skntım yok çok şükürsüper bir haber gözün aydın gitme zaten bekle çanım sıkıntın yoksa kalp atışı için
miyon bulunrduğu noktada sıkıntılı canım iki kere 6 ay ara ile bunun için ameliyat oldum yeterki tekrar gebe kalabileyim diye. miyon büyük değil ama gebeliğin tutunmasını engelleyebilir dr hamile kalsanda 7. haftaya kadar çok önemli dedi. tutunması için.Ablacm neden sıkıyosn canını.HEm miyomun büyük mü ? Rahim neden alınıyo
miyon bulunrduğu noktada sıkıntılı canım iki kere 6 ay ara ile bunun için ameliyat oldum yeterki tekrar gebe kalabileyim diye. miyon büyük değil ama gebeliğin tutunmasını engelleyebilir dr hamile kalsanda 7. haftaya kadar çok önemli dedi. tutunması için.
Dr başka dr olsa bırak aşılama tüp bebek bu rahim yapınla alırlar direk dedi.
Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngüMiyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor
Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık
miyon bulunrduğu noktada sıkıntılı canım iki kere 6 ay ara ile bunun için ameliyat oldum yeterki tekrar gebe kalabileyim diye. miyon büyük değil ama gebeliğin tutunmasını engelleyebilir dr hamile kalsanda 7. haftaya kadar çok önemli dedi. tutunması için.
Dr başka dr olsa bırak aşılama tüp bebek bu rahim yapınla alırlar direk dedi.
Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngüMiyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor
Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık
evet canım ameliyatın olduğu yere çok yakın dr resmen pes ediyorum artık dedi. üzülmüyorum desem yalan olur ama yapacağımız birşey yok elimizden geleni kul olarak yapıp allahtan hayırlısını dileyeceğiz nasipten ötesi yokAblacm yeni mi oluştu tekrar bu miyom.Lütfen üzülme Rabbimin mucizeleri şifaları bol.inşallah sana da göndersin.
geçmiş olsun ablacım dediğin gibi nasipten ötesi yok Rabbim ol derse önündeki tüm engeller kalkar inşallah hayırlısıyla...evet canım ameliyatın olduğu yere çok yakın dr resmen pes ediyorum artık dedi. üzülmüyorum desem yalan olur ama yapacağımız birşey yok elimizden geleni kul olarak yapıp allahtan hayırlısını dileyeceğiz nasipten ötesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?