2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ HEPBERABER
ALLAH OL DERSE OLUR ALLAHIN İZNİYLE

NASILSIN BİR TANEM

BEN BURASI SAYESİNDE ÇOK İYİYİM DÜNDEN BERİ PEK KEYFİM YOKTU ALLAH BİLİYOR

DUANA AMİN CANIM. RABBİM HAYIRLISI VE SAĞLIKLA NASİP ETSİN İNŞALLAH

Folik asit 12 haftaya kadar kullandırıyor Cnm sonra vitamin veriliyor bir yanlışlık olmasın

Canım vitamin falan bana da yazmadı. İlk 3 ay vermiyoruz desi. 3.ayfan sonra kan hapı ve vitamin başlıcaz dedi. Şimdi sadece folilasit ilk 3ay dedi.

CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ HEPBERABER
ALLAH OL DERSE OLUR ALLAHIN İZNİYLE

NASILSIN BİR TANEM
Doktorum aradı bu ay regl olursam aşılama deneyeceğiz.. ama iyiyim ben.. azıcık vücudum yorgun elim kolum kalkmıyor ama sıcaktan heralde bitanem.. şükürler olsun bu günümüze..

Anladım canım benim sata göre 4+6 gösteriyor şu an bende bilmiyorum inş herşey yolundadır sende düzenli dediğin gibi bi doktor bul kendine inş o takip etsin seni

Folik asit 12 haftaya kadar kullandırıyor Cnm sonra vitamin veriliyor bir yanlışlık olmasın
Canım verdiği vitamin içinde de folik varmış bende minör talasemi var ondan dolayı da vitamin vermiş olabilir..birde içinde zencefil varmış bulantıyı da alır dedi bende bişey demedim inşallah bi aksilik olmaz

Hımm anladım.Cnm olmaz inşallah doktorun biliyordur ona göre vermiştir o zaman cnm

İ
Anladım canım benim sata göre 4+6 gösteriyor şu an bende bilmiyorum inş herşey yolundadır sende düzenli dediğin gibi bi doktor bul kendine inş o takip etsin seni

Yolundadr canm meraklanma 4+6 5 olacak bnmki 5+3 gösteriyomş şmdi baktmda 3-4 gün var yani..Aynen canm Etlüle kadr bi doktora gtcm snra zaten hastanemdeki doktor gelnce ona giderim ondan snra inşallah

Doktorum aradı bu ay regl olursam aşılama deneyeceğiz.. ama iyiyim ben.. azıcık vücudum yorgun elim kolum kalkmıyor ama sıcaktan heralde bitanem.. şükürler olsun bu günümüze..
İNŞALLAH MUCİZEN GELİR AŞILAMAYA GEREK KALMAZ CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…