- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.001
Herkese merhabalar kızlar..
sweetdreams1985 duygucum keseyi görmene çok sevindim hayırlı olsun canım benim..
A anneveoglusu fulya sen herkese umut dağıtırken bu karamsarlık yakışıyor mu hiç? Aşkolsun.. bitanem biliyoruz ki Allah ol der ve olur miyommuş polipmiş bunlar vız gelir tırıs gider.. bende 42 yaşındaki bir ablamdan bahsedeyim sana.. miyomun varlığından habersiz gebe kaldı kendiliğinden.. hemde ikiz.. miyom sayısı 2.. ikiside kızların yerleştiği yere sürünüyordu bildiğin.. sancılı geçti biraz ilk zamanları.. ama sonra Normale döndü.. şu an kızlar 5 yaşında..
Yüreğini ferah tut.. aşılama olur olmaz en azından tüp bebeği deneyecek bir doktorun var.. ve bizim dağlar ovalar kadar büyük inancımız var.. nolur yüreğini ferah tut.. dualarım seninle..
Bak ablacm gördün mü sana umut edecek ne güzel örnekler var Rabbim yeterki ol desin.
Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim hamdolsun fulyacığım Rabbim bizden bir evlat nasıp edecekse ne kadar engel olmaya kalksak yinede olacak Rabbim nasip etmeyecekse ne yaparsak yapalım olmayacak bunu unutma hasbiyallahu ve nimel vekil
Benimde tansiyon düşüklüğü yorgunluk haricinde iyi çok şükür Cnm cinsiyet heyecanı başladı 3 hafta sonra bakalımGünaydn canm Rabbim herkesn yardmcısı olsun.Aynen canm benm zaten baş dönmesi ve kasık sancısı oluyo genelde.Sen naslsn nasıl gidiyor canm.
EVET GÜZEL ÖRNEKLER VAR ÖNÜMDE İNŞALLAH CANIM YAA
HAMİŞİM BATLARI GÜNCELLEYELİM Mİ BENİM 18 AĞUSTOS
EVET GÜZEL ÖRNEKLER VAR ÖNÜMDE İNŞALLAH CANIM YAA
HAMİŞİM BATLARI GÜNCELLEYELİM Mİ BENİM 18 AĞUSTOS
Folik asit 12 haftaya kadar kullandırıyor Cnm sonra vitamin veriliyor bir yanlışlık olmasınCanım bende 4+6 yım ve bu dönemde kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama verdiği kağıdın altında 6 mm yazıyo ama küçük mü normal mi bilmiyorumbana vitamin verdi VİNALAC diye günde 1 onu içeceğim folik asidi kesti fazla kullanılması önerilmiyormuş
Yaa deniyim, yiyebilirsem tabi.P pastadelisi canm bnm bi tanıdığım salatalık yerdi dene bi
Canım vitamin falan bana da yazmadı. İlk 3 ay vermiyoruz desi. 3.ayfan sonra kan hapı ve vitamin başlıcaz dedi. Şimdi sadece folilasit ilk 3ay dedi.Canm skntı olsa söylerdi hem zaten şuan da milim büyüklüğünde oluyomuş.Bide senn hafta bu kadar az mı ya ben 6. Haftaya girdim hesapta.Ama benm iyce karıştı kafam.Çünkü kndi gittiğim doktorma gidemedim devlette olduğundan.ben başka bi doktora gttm özelde hafta sonu o bana folik asit günde 2 mg lık devam dedi vitamin yazmadı.Aman ya zaten benm doktor işim tam bir muamma canm.çalştığm yerdeki doktor izindeydi gelck ben sürekli ona muayene olurm diye diğer çoktorlar öyle sürekli gittiğim bi doktor da yok bi tanesi var onada 3 kere gtmştirim.Eylülde geleck inşallah ama haftaya ve önünzdeki ay yine devlettekine giderm büyük ihtimal.o bana daha hakim şuan.biraz karışk anlattm ama umarm anlamştrsn.
Doktorum aradı bu ay regl olursam aşılama deneyeceğiz.. ama iyiyim ben.. azıcık vücudum yorgun elim kolum kalkmıyor ama sıcaktan heralde bitanem.. şükürler olsun bu günümüze..CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ HEPBERABER
ALLAH OL DERSE OLUR ALLAHIN İZNİYLE
NASILSIN BİR TANEM
Anladım canımCanm skntı olsa söylerdi hem zaten şuan da milim büyüklüğünde oluyomuş.Bide senn hafta bu kadar az mı ya ben 6. Haftaya girdim hesapta.Ama benm iyce karıştı kafam.Çünkü kndi gittiğim doktorma gidemedim devlette olduğundan.ben başka bi doktora gttm özelde hafta sonu o bana folik asit günde 2 mg lık devam dedi vitamin yazmadı.Aman ya zaten benm doktor işim tam bir muamma canm.çalştığm yerdeki doktor izindeydi gelck ben sürekli ona muayene olurm diye diğer çoktorlar öyle sürekli gittiğim bi doktor da yok bi tanesi var onada 3 kere gtmştirim.Eylülde geleck inşallah ama haftaya ve önünzdeki ay yine devlettekine giderm büyük ihtimal.o bana daha hakim şuan.biraz karışk anlattm ama umarm anlamştrsn.
Canım verdiği vitamin içinde de folik varmış bende minör talasemi var ondan dolayı da vitamin vermiş olabilir..birde içinde zencefil varmış bulantıyı da alır dedi bende bişey demedim inşallah bi aksilik olmazFolik asit 12 haftaya kadar kullandırıyor Cnm sonra vitamin veriliyor bir yanlışlık olmasın
Hımm anladım.Cnm olmaz inşallah doktorun biliyordur ona göre vermiştir o zaman cnmCanım verdiği vitamin içinde de folik varmış bende minör talasemi var ondan dolayı da vitamin vermiş olabilir..birde içinde zencefil varmış bulantıyı da alır dedi bende bişey demedim inşallah bi aksilik olmaz
Benimde tansiyon düşüklüğü yorgunluk haricinde iyi çok şükür Cnm cinsiyet heyecanı başladı 3 hafta sonra bakalım
Yaa deniyim, yiyebilirsem tabi.
Anladım canımbenim sata göre 4+6 gösteriyor şu an bende bilmiyorum inş herşey yolundadır sende düzenli dediğin gibi bi doktor bul kendine inş o takip etsin seni
Aynen bu genel bi sorun demek kibende göremiyorum öyle bir tane mesajı konudan alıyor o kadar sayfaya mesaj geldiğini öyle görüyorum. birde etiketlendiğimde
İNŞALLAH MUCİZEN GELİR AŞILAMAYA GEREK KALMAZ CANIM.Doktorum aradı bu ay regl olursam aşılama deneyeceğiz.. ama iyiyim ben.. azıcık vücudum yorgun elim kolum kalkmıyor ama sıcaktan heralde bitanem.. şükürler olsun bu günümüze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?