- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.041
Bende de pco varYaptım canım ama işte pko var bende bide herkeste aynı olmuyor ki benimde düzenliydi doktor müsvettesi mahfetti herşeyi
Hah şöyle günaydın deyişini özledim sanada günaydın can kuşGünaydın çiçekler
Günaydın hoş geldin aramızaBende bu konu başlığına uygun biri olaraktan günaydın
Ah canm benm ne demek ya ne güzel çook sevndim yiyebilmene zor mide bulantısı yardm etsn AllahmÇubuk kraker :-( artık ondan da midem bulanmaya başladı. Bugün aldım salatalık yiyebildim çok şükür. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah razı olsun canım benim
Günaydn böcükümGünaydın çiçekler
Bende bu konu başlığına uygun biri olaraktan günaydın
Günaydn sanada hamişiimmGünaydın hoş geldin aramıza
Bende bu konu başlığına uygun biri olaraktan günaydın
Canım bi değişiğim böyle heyecanlı gibi panik gibi mutlu gibi mutsuz gibi amaaaannn karşık duygular canım.. Asıl senin içinde yarın büyük gün inş 3-4 yumoşun olmuştur şansın artar canım yarın mutlaka beni etiketle
Günaydınlarrr herkese
nasılsınız bakalım
Doktorumla görüştük az evvel Eğer regl olursam olunca 2.gün seni göreyim aşılama yapalım artık yeter dedi.. geçeceğin yollardan geçeceğim demekki canım..
Ayy ağzına sağlık canım Allah razı olsunGünaydn sanada hamişiimmSenin için ve kndim için Ya musavvir çekiyorum :)
Ayy ağzına sağlık canım Allah razı olsunGünaydn sanada hamişiimmSenin için ve kndim için Ya musavvir çekiyorum :)
Ayy hadi maşallah canım çok şükür :) gör bal iyi haberler alacan inş bu ay bol bol su iç dinlen rahmi besleyecek besinler ye.. Ben keseyi gördüm çok şükür artık kalp atışını bekleyeceğiz D Deli_manya ile 2 hafta sonrasınagittim canm doktora baktı yumurtalarım çok güzel büyümüş çatladı çatlayacaklar dedi..bugün 12 de çatlama iğnemi olucam yarın da öğleden sonra yani sperm işlemi bittikten sonra aşılama yapılacak çok heyecanlıyım..
sen ne yaptın keseyi gördün mü cnm..
canım kaçıncı gün çatlama iğnesi oldun. yumurtalar kaç tane ve büyüklükleri ne dedi drungünaydın abla ben yarın aşılama olacağım allahın izniyle dün kontrolüm vardı herşey normal..inşallah sonuç olumlu olur..
Ayy hadi maşallah canım çok şükür :) gör bal iyi haberler alacan inş bu ay bol bol su iç dinlen rahmi besleyecek besinler ye.. Ben keseyi gördüm çok şükür artık kalp atışını bekleyeceğiz D Deli_manya ile 2 hafta sonrasına
canım ben okuyorum netten bir o gün herkes yatıyor hatta yatmıyor çoğu ağır iş yapmıyorlar o kadarinşallah canım senin adına da çok sevindim şükürler olsun zoru atlattın ohh..acaba işlem sonrası sürekli yatmam gerekiyor mu çalışıyorum ya pazartesiye kadar dinlenebilrim en fazla sıkıntı olmaz inş sorucam doktora yarın..
canım kaçıncı gün çatlama iğnesi oldun. yumurtalar kaç tane ve büyüklükleri ne dedi drun
inşallah güzel haberlerini alırız bir tanem inşallah sen hangi iğneyi kullanıyordun kaçlık ve kaç gün kullandın
amma soru sordum ama yaaa
canım saat kaçta özel olarak dua yapacağım sana rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
benim 112,5 ganol-f iğne 5 gün boyunca olacak canım. bugün 3. günüm pazar günü muayene edilecek
canım ben okuyorum netten bir o gün herkes yatıyor hatta yatmıyor çoğu ağır iş yapmıyorlar o kadar
cumaya denk gelmesi iyi olmuş haftasonu dinlenirsin yatarsın evinde bakalım benim ne zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?