2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

gittim canm doktora baktı yumurtalarım çok güzel büyümüş çatladı çatlayacaklar dedi..bugün 12 de çatlama iğnemi olucam yarın da öğleden sonra yani sperm işlemi bittikten sonra aşılama yapılacak çok heyecanlıyım..
sen ne yaptın keseyi gördün mü cnm..

Doktorumla görüştük az evvel Eğer regl olursam olunca 2.gün seni göreyim aşılama yapalım artık yeter dedi.. geçeceğin yollardan geçeceğim demekki canım..

bende baya bekledim canm her kontrolde doktora aşılama dedik adam ısrarla hayır dedi daha var dedi..demekki vakti zamanı yarınmış bakalım hayırlısı yarın büyük gün bana hem heyecanlı hem tedirginim değişik bişey..

Ayy hadi maşallah canım çok şükür :) gör bal iyi haberler alacan inş bu ay bol bol su iç dinlen rahmi besleyecek besinler ye.. Ben keseyi gördüm çok şükür artık kalp atışını bekleyeceğiz D Deli_manya ile 2 hafta sonrasına

günaydın abla ben yarın aşılama olacağım allahın izniyle dün kontrolüm vardı herşey normal..inşallah sonuç olumlu olur..
canım kaçıncı gün çatlama iğnesi oldun. yumurtalar kaç tane ve büyüklükleri ne dedi drun
inşallah güzel haberlerini alırız bir tanem inşallah sen hangi iğneyi kullanıyordun kaçlık ve kaç gün kullandın
amma soru sordum ama yaaa

canım saat kaçta özel olarak dua yapacağım sana rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

benim 112,5 ganol-f iğne 5 gün boyunca olacak canım. bugün 3. günüm pazar günü muayene edilecek

inşallah canım senin adına da çok sevindim şükürler olsun zoru atlattın ohh.. acaba işlem sonrası sürekli yatmam gerekiyor mu çalışıyorum ya pazartesiye kadar dinlenebilrim en fazla sıkıntı olmaz inş sorucam doktora yarın..

canım ben okuyorum netten bir o gün herkes yatıyor hatta yatmıyor çoğu ağır iş yapmıyorlar o kadar
cumaya denk gelmesi iyi olmuş haftasonu dinlenirsin yatarsın evinde bakalım benim ne zaman olacak

ablam benim ya Allah razı olsun senden bende buraya yazacaktım o saatte dua eder misiniz kızlar diye..saati tam olarak bilmiyorum çünkü doktor yarın 12-1 arası tüp bebk merkezi var sperm yıkama işleminin geerçekleşeceği oraya yönlendirdi örneği alın gelin dedi..işte o işlemin ne kadar süreceğini bilmiyorum öğleden sonra üç dört gibi olur heralde işlem bana..

bugün 12 de otriville çatlatma iğnemi olucam iki tane 20 mm yumurtam var hatta bi tanesi daha büyük..başka da olgun ymurta varda büyük olanları söyledi sanırım..ben femare hap kullandım abla 30 tane var içinde geçen ay 10 tane kullandırdı bu ay aşılama olacağım için 20 tanesini içtim 6 günde bitti günde 3 sefer..baya etkili ilaç ama..
bakalım hayırlısı senin iğne de etkli abla senin içinde hayırlısı olsun adım burcu bu arada dualarında yer verirsen bana da sevinirim

canım ben okuyorum netten bir o gün herkes yatıyor hatta yatmıyor çoğu ağır iş yapmıyorlar o kadar
cumaya denk gelmesi iyi olmuş haftasonu dinlenirsin yatarsın evinde bakalım benim ne zaman olacak

yani abla olacağı varsa olur zaten ilk yarım saat önemli zaten orda dinlerim eve giderim sonrası Allah kalır tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…