2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

canım bide sana bişey sorucam spermerin hazırlanması ne kadar sürüyor o yıkama işleminin..

Ayy ağzına sağlık canım Allah razı olsun bende meryem suresi okuyacağım her perşembe inş hem gebeliği hemde doğumu kolaylaştırıyormuş sanada ismen dua edeceğim inş Allâh kabul etsin
Ne demk canm bnm senden de Allah razı olsun.Evet meryem suresi bnde okuycm inşllah

Canm sana iki haftamı verdi şimdi doktor? Bende şmdi keseyi doktora gösteremedim ya zaten haftaya gidicem sanrm doktora ya gtmişkende duyulur inşallah erken mi ki bilemedm

yani abla olacağı varsa olur zaten ilk yarım saat önemli zaten orda dinlerim eve giderim sonrası Allah kalır tabi..

Canm Rabbm senn de fulya ablannda yardmcısı olsn bu ay inşallah sizin ayınız olsun.Duaya gelnce tabiki okuruz.Ben sana ya evvel okuyaym şmdi duygunun duası bitince Allahm kabul etsn hepimizede sağlıkla versin meleklerimizi inşallahh

Canım bende 2 gün yattım sonra okula devam ettim yani kendini çok Yorma süpürge tutma mesela yerleri falan silme yemeğini falan yap o kadar ağır kaldırma yüksel yerlere uzanma spor yapma 10 gün dikkat et kendine..

Canm sana iki haftamı verdi şimdi doktor? Bende şmdi keseyi doktora gösteremedim ya zaten haftaya gidicem sanrm doktora ya gtmişkende duyulur inşallah erken mi ki bilemedm
Bana 2 hafta sonra gün verdi canım şimdi 5 haftalık olduk 7. Haftada ancak duyulur diye düşündü galiba. Sen haftaya git bi görün canım ama kalp atışını duyamazsan da kesinlikle endişe etme 7-8. Haftada duyanlar varmış çünkü

Canım bende 2 gün yattım sonra okula devam ettim yani kendini çok Yorma süpürge tutma mesela yerleri falan silme yemeğini falan yap o kadar ağır kaldırma yüksel yerlere uzanma spor yapma 10 gün dikkat et kendine..

aynen canım dikkat ederim işimde oturmalı zaten sorun olmaz inş kısmetimizde varsa olur yoksa bir ay yatsan ne fayda..
ben bu arada çatlatma iğnemi oldum geldim..

Allah razı olsun senden canım sende bebeğini sağ sağlim kucağına al inşallah..ne kadar güzel ya dualarınızda olmak Rbbim kabul etsin inşallah..

aynen canım dikkat ederim işimde oturmalı zaten sorun olmaz inş kısmetimizde varsa olur yoksa bir ay yatsan ne fayda..
ben bu arada çatlatma iğnemi oldum geldim..
İyi hadi bakalım hayırlısı.. Aşılamadan sonra gün aşırı ilişki de olsun benim doktor demişti.. Birde yaz olsa bile ayağını sıcak tut o tedavi iğneleri gaz yapıyo çokça

Hmm anldm canm tmm bn gidene kadar da 6 biter heralde canm hayrlısyla inş.

İyi hadi bakalım hayırlısı.. Aşılamadan sonra gün aşırı ilişki de olsun benim doktor demişti.. Birde yaz olsa bile ayağını sıcak tut o tedavi iğneleri gaz yapıyo çokça

evet onu da sorarım canm doktora ilişki yasak olmaz heralde hazır iğne de vuruldum belki aşılama değil normal olur belli olmaz ahh keşke olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…