2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

burcu iki saat sürüyormuş o sperm yıkama işlemi canım öğleden sonra okuyacağım sana dua arkadaşım rabbim emeklerinin karşığını göstersin inşallah. yumurtalarına maşallah bir tanem. hapla olsaydı keşke bende öyle diyorum ama hayırlısı

aynen canım dikkat ederim işimde oturmalı zaten sorun olmaz inş kısmetimizde varsa olur yoksa bir ay yatsan ne fayda..
ben bu arada çatlatma iğnemi oldum geldim..

ben kendim olacak gibi heyacan yaptım biliyormusun evde net varmı cepten gir yaz olduktan sonra tamam mı

hayırlısı abla doktorun daha iyi bilir tabi sonuçta ikisi de yumurta geliştiriyor..çok sağol tekrardan abla duan için Allah kabul etsin inş. çok istiyoruz olsun diye ama Allah ne derse o sonuç olarak..inşallah ikimizinde her şeyi sorunsuz giderde pozitifleri görürüz..

ben kendim olacak gibi heyacan yaptım biliyormusun evde net varmı cepten gir yaz olduktan sonra tamam mı

haftasonu giremiyorum ama net var evde de pc den girer yazarım size pazartesiyi beklemem abla inş sonucu güzel olur da bu sefer sana odaklanırız
seninde haftaya denk geliyor sanırım işlem..

ay canım cevap vermez miyiz bende seni göremiyorum buralarda diyordum nasılsın..
Kuzu ben yazıyordum ki var bi sıkıntıda inşallah çabucak geçer ya ben sıkıntıdayım canım adet gelmedi hala dünde kuzenim vefat etti dünden bu yanada midem ağrıyor neyse sen nasılsın kuzu

haftasonu giremiyorum ama net var evde de pc den girer yazarım size pazartesiyi beklemem abla inş sonucu güzel olur da bu sefer sana odaklanırız
seninde haftaya denk geliyor sanırım işlem..
canım benim gelecek çarşamba belki olabilir bakalım hayırlısı
inşallah sonuç güzel olur inşallah

Kuzu ben yazıyordum ki var bi sıkıntıda inşallah çabucak geçer ya ben sıkıntıdayım canım adet gelmedi hala dünde kuzenim vefat etti dünden bu yanada midem ağrıyor neyse sen nasılsın kuzu
başınız sağolsun canım yaa kaç yaşında kuzenin çok üzüldüm
allah rahmet eylesin başınız sağolsun

aa başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin..kaç gün gecikti cnm bide sen farklı doktora gidiyordun dimi..
bende iyiyim yarın aşılamam var nasipse ona hazırlamaya çalışıyıorum kendimi

olmazsa da napalım nasip bu işler daha vakti değil deriz tüp bebek aşamasına gelmek de istemiyırum ama mecbur da kalırsak yapacak bişey yok abla..
aynen canım ben bir ay ara verip tekrar aşılama denerim olmazsa bu sefer tüp bebek en geç yılbaşına

Iyi şanslar kuzum benim korkma herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.. senin tecrübelerin bana ışık tutacak bu ay..

Senin adetler düzenli miydi canım çok şükür tabi de başa bela ya benim düzenliydi ilaçlar yine bozdu düzeni kiloda aldım verebilsem düzelecek yinede işte çok zor
Adetlerim düzenli sayılırdı en fazla 32 güne oluyordum sonra düzenli folbiol yani folik asit kullanmaya başladım ve birden kilo almaya başladım 4 kilo aldım. Adetim 38-36 günlerde olmaya başladı. Sonra folbiol bıraktım. Ekmeğe dikkat ettim 3 kilo geri verdim adetim 33. Günde geldi. 2 kilo daha verirsem daha iyi olacak gibi. Doktor sen folik asit kullanma dedi. Yani adet düzenin de kilo almamak çok çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…