- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.081
burcu iki saat sürüyormuş o sperm yıkama işlemi canım öğleden sonra okuyacağım sana dua arkadaşım rabbim emeklerinin karşığını göstersin inşallah. yumurtalarına maşallah bir tanem. hapla olsaydı keşke bende öyle diyorum ama hayırlısıablam benim ya Allah razı olsun senden bende buraya yazacaktım o saatte dua eder misiniz kızlar diye..saati tam olarak bilmiyorum çünkü doktor yarın 12-1 arası tüp bebk merkezi var sperm yıkama işleminin geerçekleşeceği oraya yönlendirdi örneği alın gelin dedi..işte o işlemin ne kadar süreceğini bilmiyorum öğleden sonra üç dört gibi olur heralde işlem bana..
bugün 12 de otriville çatlatma iğnemi olucam iki tane 20 mm yumurtam var hatta bi tanesi daha büyük..başka da olgun ymurta varda büyük olanları söyledi sanırım..ben femare hap kullandım abla 30 tane var içinde geçen ay 10 tane kullandırdı bu ay aşılama olacağım için 20 tanesini içtim 6 günde bitti günde 3 sefer..baya etkili ilaç ama..
bakalım hayırlısı senin iğne de etkli abla senin içinde hayırlısı olsun adım burcu bu arada dualarında yer verirsen bana da sevinirim
allah razı olsun hamişim senden bu geece ve yarın burcu için okuyalım benim daha var zatenAyyy çok heyecanlandım kızlar, aşılama inşallah hayırla sonuçlanır ikiniz içinde. Acaba hangi duayı okusak, hangisi daha iyi olur. Y yumyumyumiyum A anneveoglusu
aynen canım dikkat ederim işimde oturmalı zaten sorun olmaz inş kısmetimizde varsa olur yoksa bir ay yatsan ne fayda..
ben bu arada çatlatma iğnemi oldum geldim..
burcu iki saat sürüyormuş o sperm yıkama işlemi canım öğleden sonra okuyacağım sana dua arkadaşım rabbim emeklerinin karşığını göstersin inşallah. yumurtalarına maşallah bir tanem. hapla olsaydı keşke bende öyle diyorum ama hayırlısı
ben kendim olacak gibi heyacan yaptım biliyormusun evde net varmı cepten gir yaz olduktan sonra tamam mı
Kuzu ben yazıyordum ki var bi sıkıntıda inşallah çabucak geçer ya ben sıkıntıdayım canım adet gelmedi hala dünde kuzenim vefat etti dünden bu yanada midem ağrıyor neyse sen nasılsın kuzuay canım cevap vermez miyiz bende seni göremiyorum buralarda diyordum nasılsın..
canım benim gelecek çarşamba belki olabilir bakalım hayırlısıhaftasonu giremiyorum ama net var evde de pc den girer yazarım size pazartesiyi beklemem abla inş sonucu güzel olur da bu sefer sana odaklanırız
seninde haftaya denk geliyor sanırım işlem..
başınız sağolsun canım yaa kaç yaşında kuzenin çok üzüldümKuzu ben yazıyordum ki var bi sıkıntıda inşallah çabucak geçer ya ben sıkıntıdayım canım adet gelmedi hala dünde kuzenim vefat etti dünden bu yanada midem ağrıyor neyse sen nasılsın kuzu
Kuzu ben yazıyordum ki var bi sıkıntıda inşallah çabucak geçer ya ben sıkıntıdayım canım adet gelmedi hala dünde kuzenim vefat etti dünden bu yanada midem ağrıyor neyse sen nasılsın kuzu
canım benim gelecek çarşamba belki olabilir bakalım hayırlısı
inşallah sonuç güzel olur inşallah
aynen canım ben bir ay ara verip tekrar aşılama denerim olmazsa bu sefer tüp bebek en geç yılbaşınaolmazsa da napalım nasip bu işler daha vakti değil deriz tüp bebek aşamasına gelmek de istemiyırum ama mecbur da kalırsak yapacak bişey yok abla..
aynen canım ben bir ay ara verip tekrar aşılama denerim olmazsa bu sefer tüp bebek en geç yılbaşına
Iyi şanslar kuzum benim korkma herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.. senin tecrübelerin bana ışık tutacak bu ay..bende baya bekledim canm her kontrolde doktora aşılama dedik adam ısrarla hayır dedi daha var dedi..demekki vakti zamanı yarınmış bakalım hayırlısı yarın büyük gün bana hem heyecanlı hem tedirginim değişik bişey..
Adetlerim düzenli sayılırdı en fazla 32 güne oluyordum sonra düzenli folbiol yani folik asit kullanmaya başladım ve birden kilo almaya başladım 4 kilo aldım. Adetim 38-36 günlerde olmaya başladı. Sonra folbiol bıraktım. Ekmeğe dikkat ettim 3 kilo geri verdim adetim 33. Günde geldi. 2 kilo daha verirsem daha iyi olacak gibi. Doktor sen folik asit kullanma dedi. Yani adet düzenin de kilo almamak çok çok önemli.Senin adetler düzenli miydi canım çok şükür tabi de başa bela ya benim düzenliydi ilaçlar yine bozdu düzeni kiloda aldım verebilsem düzelecek yinede işte çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?