2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

başınız sağolsun canım yaa kaç yaşında kuzenin çok üzüldüm
allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Kesinlikle önemli bende zayıflayınca düzeme bindi ilaçlar kilo yapınca bozuldu tekrardan allah yardımcımız olsun ben inofolic kullandım o ara ödem çok yaptı bende ilaç mı yaptı ki ama o da yumurtlamayı sağlıor kullandığım dönem çok kaliteli yumurtluyordum kilo vermeninde etkisi var tabi

allah razı olsun inşallah bizlere mucizeler gelir seninde peşimizden güzel haberlerini alırız canım benim

Hamileee aşkım hamile çok şükür

Yerim senin gözyaşınıııı mutluluk gözyaşları bunlar

Şuraları yıkasım var ya teyze oluyorum kızlar rabbim e binlerce kez şükürler olsun @ardemir

arzuu maşallahh cnm yaaa çok ama çoook sevindim kuzucum yaa ne zaman öğrendinn Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınnn

ardemir şakaaaaa inanmaaammm kız ciddi misin ayy inanamıyorum ayy bu kadar olmaz yaa bu topik gerçekten uğurlu geldi bize kızlarr çok gaza geldim ben inanamıyorum

Allah hepinizden teker teker razı olsun.. nasıl bir güç verdiğinizi anlatamam..
Detaylara gelecek olursak 2-3 gün önce aynı gece hem ebru hem ben hemde doktorum rüyada hamile kaldığımı gördük
Sonrasında 3 4 gündür süregelen yorgunluk şiddetli göğüs ağrısı vardı dünden beri de mide bulantısı.. he bide göbeğim kocaman oldu.. kızlar ısrar edince erken olmasına rağmen gittim kan verdim 13 çıktı..
Aman ne ağladım ne ağladım.. hala da ağlıyorum..
Rabbim duy sesimi.. bu kızçelerin hepsinin yüzünü güldür inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…