- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.101
Nasıl yaniBende bi tuhaflık var hayrolsun
başınız sağolsun canım yaa kaç yaşında kuzenin çok üzüldüm
allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Adetlerim düzenli sayılırdı en fazla 32 güne oluyordum sonra düzenli folbiol yani folik asit kullanmaya başladım ve birden kilo almaya başladım 4 kilo aldım. Adetim 38-36 günlerde olmaya başladı. Sonra folbiol bıraktım. Ekmeğe dikkat ettim 3 kilo geri verdim adetim 33. Günde geldi. 2 kilo daha verirsem daha iyi olacak gibi. Doktor sen folik asit kullanma dedi. Yani adet düzenin de kilo almamak çok çok önemli.
Kesinlikle önemli bende zayıflayınca düzeme bindi ilaçlar kilo yapınca bozuldu tekrardan allah yardımcımız olsun ben inofolic kullandım o ara ödem çok yaptı bende ilaç mı yaptı ki ama o da yumurtlamayı sağlıor kullandığım dönem çok kaliteli yumurtluyordum kilo vermeninde etkisi var tabiAdetlerim düzenli sayılırdı en fazla 32 güne oluyordum sonra düzenli folbiol yani folik asit kullanmaya başladım ve birden kilo almaya başladım 4 kilo aldım. Adetim 38-36 günlerde olmaya başladı. Sonra folbiol bıraktım. Ekmeğe dikkat ettim 3 kilo geri verdim adetim 33. Günde geldi. 2 kilo daha verirsem daha iyi olacak gibi. Doktor sen folik asit kullanma dedi. Yani adet düzenin de kilo almamak çok çok önemli.
Hamileee aşkım hamile çok şükürNasıl yani
Hamileyim..
Bende bi tuhaflık var hayrolsun
@yumyumyumiyum. Ve A anneveoglusu inşallah aşılamalarınız mutlulukla sonuçlanır. Doktoru yanlış anlamadıysam bizde gelecek ay aşılama deneyeceğiz. Bu ay rahim filmi çekildim adet olunca iğnelere başlayacağız. İnşallah bana da umut olursunuz. Dualarım sizinle
Abla arzu hamile yaa ay bulutlarda gibiyim yemin ediyorum ayaklarım yere değmiyorcanım nasıl bir tuaflık var hayır olsun
Tabikide kuzu güzelleştirip verdi arzuma ya çok çok çok şükür kız salak gibi oldum vallaRabbim dualarımızı sesimizi duyuyor elhamdulillah ne güzel bir lütuf ne güzel bir haber
arzuu maşallahh cnm yaaa çok ama çoook sevindimHamileyim..
Aynen kuzum benim Ya sorma çok şükürardemir şakaaaaa inanmaaammm kız ciddi misin ayy inanamıyorum ayy bu kadar olmaz yaa bu topik gerçekten uğurlu geldi bize kızlarr çok gaza geldim ben inanamıyorum
Kız rekora gitmiyoruz koşuyoruzzzzzzzBi ayda 3 hamişş sanırım rekora doğru gidiyoruz kızlaarrr
Kız rekora gitmiyoruz koşuyoruzzzzzzzmaşallah sübhanallah
Hamileee aşkım hamile çok şükür
Yerim senin gözyaşınıııı mutluluk gözyaşları bunlar
Şuraları yıkasım var ya teyze oluyorum kızlar rabbim e binlerce kez şükürler olsun@ardemir
arzuu maşallahh cnm yaaa çok ama çoook sevindimkuzucum yaa ne zaman öğrendinn Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınnn
ardemir şakaaaaa inanmaaammm kız ciddi misin ayy inanamıyorum ayy bu kadar olmaz yaa bu topik gerçekten uğurlu geldi bize kızlarr çok gaza geldim ben inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?