- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.121
Amin ablacım benim ağlamak Yok ama artık bebiş var çok şükür valla ne desek az selalar başladı yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahAllah hepinizden teker teker razı olsun.. nasıl bir güç verdiğinizi anlatamam..
Detaylara gelecek olursak 2-3 gün önce aynı gece hem ebru hem ben hemde doktorum rüyada hamile kaldığımı gördük
Sonrasında 3 4 gündür süregelen yorgunluk şiddetli göğüs ağrısı vardı dünden beri de mide bulantısı.. he bide göbeğim kocaman oldu.. kızlar ısrar edince erken olmasına rağmen gittim kan verdim 13 çıktı..
Aman ne ağladım ne ağladım.. hala da ağlıyorum..
Rabbim duy sesimi.. bu kızçelerin hepsinin yüzünü güldür inşallah..
Biz iyice ağlak olduk zaten seninle ağlamaya yer arıyoruz anacım yaAllah hepinizden teker teker razı olsun.. nasıl bir güç verdiğinizi anlatamam..
Detaylara gelecek olursak 2-3 gün önce aynı gece hem ebru hem ben hemde doktorum rüyada hamile kaldığımı gördük
Sonrasında 3 4 gündür süregelen yorgunluk şiddetli göğüs ağrısı vardı dünden beri de mide bulantısı.. he bide göbeğim kocaman oldu.. kızlar ısrar edince erken olmasına rağmen gittim kan verdim 13 çıktı..
He valla bizde haberi aldığımızdan beri ağlamaktan bi hal oldukardemir şakaaaaa inanmaaammm kız ciddi misin ayy inanamıyorum ayy bu kadar olmaz yaa bu topik gerçekten uğurlu geldi bize kızlarr çok gaza geldim ben inanamıyorum
Ayyy kuzum benim tabiki burda değişik bi bağ oluştu çok şükür güzel dostluklar kurdukHe valla bizde haberi aldığımızdan beri ağlamaktan bi hal oldukardemir arzuşla ben hepinizide çok seviyorum rabbim biliyor içimi kuzular ama arzuyla ayrı bi bağ var sanki düşünki kardeşimde bile ağlamayan ben hıçkıra hıçkıra ağladım arzuya karşı ayrı bi hassasiyet var bende tarifi güç ama hepinizde cansınız hepinizinde gönlümde yeri var iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi rabbime çok şükür neyse ben duygusala bağladım yine
Evet ağlamak yok da şu sevoya birşey de ağlamasın ağladıkça bende ağlıyorum domino taşı gibi.. :)
Amin ablacım benim ağlamak Yok ama artık bebiş var çok şükür valla ne desek az selalar başladı yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Biz iyice ağlak olduk zaten seninle ağlamaya yer arıyoruz anacım ya
Sen benim canımsın canım.. hadi nolur ağlamayak Aksama kocam kötü bir şey oldu sanacak elim yüzüm şişHe valla bizde haberi aldığımızdan beri ağlamaktan bi hal oldukardemir arzuşla ben hepinizide çok seviyorum rabbim biliyor içimi kuzular ama arzuyla ayrı bi bağ var sanki düşünki kardeşimde bile ağlamayan ben hıçkıra hıçkıra ağladım arzuya karşı ayrı bi hassasiyet var bende tarifi güç ama hepinizde cansınız hepinizinde gönlümde yeri var iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi rabbime çok şükür neyse ben duygusala bağladım yine
İnşallah canım herşeyin hayırlısı rabbim evlatlarınızı bağışlasınAyyy kuzum benim tabiki burda değişik bi bağ oluştu çok şükür güzel dostluklar kurdukhadi artık sıra sizde bizi sevindireceksiniz ben onu bunu anlamam sabırsızlıkla sizi bekliyorum canım benim
Duygu valla şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim hepiciinin haberini aldırsın bize inşallah..Ayyy kuzum benim tabiki burda değişik bi bağ oluştu çok şükür güzel dostluklar kurdukhadi artık sıra sizde bizi sevindireceksiniz ben onu bunu anlamam sabırsızlıkla sizi bekliyorum canım benim
Tamam ağlamayalım canım iyiyim iyi ağlamayacamEvet ağlamak yok da şu sevoya birşey de ağlamasın ağladıkça bende ağlıyorum domino taşı gibi.. :)
Amin güzel kuzum benim.. Inşallah..
Sen benim canımsın canım.. hadi nolur ağlamayak Aksama kocam kötü bir şey oldu sanacak elim yüzüm şiş
hayirli oslun cnm benim allah kucagina almayi nasip etsinAllah hepinizden teker teker razı olsun.. nasıl bir güç verdiğinizi anlatamam..
Kuzu nasılsın sende durumlar nehayirli oslun cnm benim allah kucagina almayi nasip etsin
cnm iyiyim sennasilsn ben tup bebek yptrdim 1 tane embriyomu dondurdular transfer icin bekliyorumKuzu nasılsın sende durumlar ne
bende seni merak ediyordum etiketliyecektim bu gün. inşallah hormon değerlerin gelecek aya düzene girer ve transferin olur bir tanemcnm iyiyim sennasilsn ben tup bebek yptrdim 1 tane embriyomu dondurdular transfer icin bekliyorum
neee test mi yaptı 3 ağustos değilmi bat onun erken mi öğrendiAbla arzu hamile yaa ay bulutlarda gibiyim yemin ediyorum ayaklarım yere değmiyor
aayyy geçmiş mesajları görmedim ben allahım sana binlerce şükür arzu vallahi süper bir haber verdin vallahi şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun çokkkkkk sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin bir tanemHamileyim..
vallahi rekora gidiyoruz maşallahBi ayda 3 hamişş sanırım rekora doğru gidiyoruz kızlaarrr
vallahi rekora gidiyoruz maşallah
Ne zaman tranfer edilecek canım hayırlı oksun güzel sonuçlar alırsın inşallahcnm iyiyim sennasilsn ben tup bebek yptrdim 1 tane embriyomu dondurdular transfer icin bekliyorum
insaallah ablam yaaa insaallah pazartesi bi kan vericem bakalim tsh ne cikicakbende seni merak ediyordum etiketliyecektim bu gün. inşallah hormon değerlerin gelecek aya düzene girer ve transferin olur bir tanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?