2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Amin ablacım benim ağlamak Yok ama artık bebiş var çok şükür valla ne desek az selalar başladı yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Biz iyice ağlak olduk zaten seninle ağlamaya yer arıyoruz anacım ya

ardemir şakaaaaa inanmaaammm kız ciddi misin ayy inanamıyorum ayy bu kadar olmaz yaa bu topik gerçekten uğurlu geldi bize kızlarr çok gaza geldim ben inanamıyorum
He valla bizde haberi aldığımızdan beri ağlamaktan bi hal olduk ardemir arzuşla ben hepinizide çok seviyorum rabbim biliyor içimi kuzular ama arzuyla ayrı bi bağ var sanki düşünki kardeşimde bile ağlamayan ben hıçkıra hıçkıra ağladım arzuya karşı ayrı bi hassasiyet var bende tarifi güç ama hepinizde cansınız hepinizinde gönlümde yeri var iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi rabbime çok şükür neyse ben duygusala bağladım yine

Ayyy kuzum benim tabiki burda değişik bi bağ oluştu çok şükür güzel dostluklar kurduk hadi artık sıra sizde bizi sevindireceksiniz ben onu bunu anlamam sabırsızlıkla sizi bekliyorum canım benim

Amin ablacım benim ağlamak Yok ama artık bebiş var çok şükür valla ne desek az selalar başladı yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Evet ağlamak yok da şu sevoya birşey de ağlamasın ağladıkça bende ağlıyorum domino taşı gibi.. :)
Amin güzel kuzum benim.. Inşallah..

Biz iyice ağlak olduk zaten seninle ağlamaya yer arıyoruz anacım ya

Sen benim canımsın canım.. hadi nolur ağlamayak Aksama kocam kötü bir şey oldu sanacak elim yüzüm şiş

Ayyy kuzum benim tabiki burda değişik bi bağ oluştu çok şükür güzel dostluklar kurduk hadi artık sıra sizde bizi sevindireceksiniz ben onu bunu anlamam sabırsızlıkla sizi bekliyorum canım benim
İnşallah canım herşeyin hayırlısı rabbim evlatlarınızı bağışlasın

Duygu valla şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim hepiciinin haberini aldırsın bize inşallah..
Yoksa benden de bir şapaşille geliyor

Tamam ağlamayalım canım iyiyim iyi ağlamayacam

hayirli oslun cnm benim allah kucagina almayi nasip etsin

cnm iyiyim sennasilsn ben tup bebek yptrdim 1 tane embriyomu dondurdular transfer icin bekliyorum
bende seni merak ediyordum etiketliyecektim bu gün. inşallah hormon değerlerin gelecek aya düzene girer ve transferin olur bir tanem

aayyy geçmiş mesajları görmedim ben allahım sana binlerce şükür arzu vallahi süper bir haber verdin vallahi şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun çokkkkkk sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin bir tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…