- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.141
Ablacım biz özelden de yazışıyoruz arzuyla bi tuhaftı kan ver dedik kırmadı gitti hastaneye değeri 13 çıktı evet bat 3 ağustostu ama 36 güne göre hesaplıyorduneee test mi yaptı 3 ağustos değilmi bat onun erken mi öğrendi
sen nerde öğrendin benim haberim yok vallahi
kuzum tshim yuksek benim o yuzden transfer etmediler dusunce edecekler bidahaki aya duser herhalde bende sana yazicaktim bildigin bir ot bitki varmi diyeNe zaman tranfer edilecek canım hayırlı oksun güzel sonuçlar alırsın inşallah
Teşekkürler canım.. senin transferini bekliyorum dört gözle..hayirli oslun cnm benim allah kucagina almayi nasip etsin
Fulyam..aayyy geçmiş mesajları görmedim ben allahım sana binlerce şükür arzu vallahi süper bir haber verdin vallahi şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun çokkkkkk sevindim allah sağlıkla tamamına erdirsin bir tanem
Meltem sen beni görseydin bide ağlamaktan konuşamadım.. trafiğin ortasında elimde telefon kalakaldım..ardemir Canımmmm ya nasıl mutlu oldum anlatamam Bebişin hayırlı uğurlu olsun Ömrü uzun ve hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah çok heyecanlandım ya
Bana doktor illede folik asit kullanacaksan imom kullan dedi. Ama kullanmana gerek yok şuan dedi. Bende almadım o yüzden.Kesinlikle önemli bende zayıflayınca düzeme bindi ilaçlar kilo yapınca bozuldu tekrardan allah yardımcımız olsun ben inofolic kullandım o ara ödem çok yaptı bende ilaç mı yaptı ki ama o da yumurtlamayı sağlıor kullandığım dönem çok kaliteli yumurtluyordum kilo vermeninde etkisi var tabi
Teşekkürler canım.. senin transferini bekliyorum dört gözle..
Fulyam..
Çok sağol canımın içi.. vallahi allem ettiler kallem ettiler beni ite kaka gönderdiler hastaneye.. sonuç..
Dualara tam gaz devam.. O bebisler sırayla gelecekler Allahın izniyle..
Meltem sen beni görseydin bide ağlamaktan konuşamadım.. trafiğin ortasında elimde telefon kalakaldım..
Rabbimden diliyorum gelin arkamdan hepiniz kuzum..
Yeriz seni bal teyzeAminnnnn inşallahhhh ne güzel dualar edilmiş yiğenimin vesilesiyle
Darısı size canım ağlamayın nolursunuz.. sizin haberlerinize ağlamayı da nasip etsin Allahım bana.. cumanın yüzü suyu hürmetineCanım benim ya kıyamam Rabbim böyle sevinçten ağlamayı nasip etsin bize deteyze oluyoruz yine ya yuppi
Ben bir iki ah korunacm bitki içecem canım ara verecrm kafamı boşaltayım biBana doktor illede folik asit kullanacaksan imom kullan dedi. Ama kullanmana gerek yok şuan dedi. Bende almadım o yüzden.
He valla bizde haberi aldığımızdan beri ağlamaktan bi hal oldukardemir arzuşla ben hepinizide çok seviyorum rabbim biliyor içimi kuzular ama arzuyla ayrı bi bağ var sanki düşünki kardeşimde bile ağlamayan ben hıçkıra hıçkıra ağladım arzuya karşı ayrı bi hassasiyet var bende tarifi güç ama hepinizde cansınız hepinizinde gönlümde yeri var iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi rabbime çok şükür neyse ben duygusala bağladım yine
Canım inşallah sizlerden de alacağız güzel haberler Y yumyumyumiyum la birlikteRabbim teker teker yolluyor mucizeleri
Teşekkürler canım.. senin transferini bekliyorum dört gözle..
Fulyam..
Çok sağol canımın içi.. vallahi allem ettiler kallem ettiler beni ite kaka gönderdiler hastaneye.. sonuç..
Dualara tam gaz devam.. O bebisler sırayla gelecekler Allahın izniyle..
Meltem sen beni görseydin bide ağlamaktan konuşamadım.. trafiğin ortasında elimde telefon kalakaldım..
Rabbimden diliyorum gelin arkamdan hepiniz kuzum..
Aminn inşallah ablacımher satırına katılıyorum bende de arzunun yeri bir başka. çok mutlu oldum hep böyle güzel haberler alalım darısı sana bana ve diğer kızlara olsun hayırlısı ile
İnşallah canım benimAllahım bu nasıl güzel bi haber, çok mutlu oldum, hayırlı olsun canımardemir . Ben bi kötüydüm, mide bulantısı, tansiyon Düşük halsiz halsiz girdim bi bakayım kızlar napıyor diye, valla canavar gibi oldum şu an . Bu topik uğurlu geldi bizlere, inşallah devamı da gelecek. Maşallah maşallah. İnşallah Y yumyumyumiyum içinde herşey yolunda girmiştir, sıradaki hamiş olır 
İyiyiz canım sen nasılsın asılSlm canlat nasılsınız öbür topik karışmıs burayı okumadım henüz okuycam baştan
Yeni hamişlerimiz varmış hayırlı olsun darısı hepinize inşaAllah...
AmiiinnnnAllahım sana binlerce şükür bize bu mutlulukları nasip ettin, hayırlısı ile sağlıkla tamamına erdir hamişlerimizi sonra bizede hayırlısı ve sağlıkla mucizelerini nasip eyle (amin)
Allahım sana binlerce şükür bize bu mutlulukları nasip ettin, hayırlısı ile sağlıkla tamamına erdir hamişlerimizi sonra bizede hayırlısı ve sağlıkla mucizelerini nasip eyle (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?