2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

neee test mi yaptı 3 ağustos değilmi bat onun erken mi öğrendi
sen nerde öğrendin benim haberim yok vallahi
Ablacım biz özelden de yazışıyoruz arzuyla bi tuhaftı kan ver dedik kırmadı gitti hastaneye değeri 13 çıktı evet bat 3 ağustostu ama 36 güne göre hesaplıyordu

hayirli oslun cnm benim allah kucagina almayi nasip etsin
Teşekkürler canım.. senin transferini bekliyorum dört gözle..

Fulyam..
Çok sağol canımın içi.. vallahi allem ettiler kallem ettiler beni ite kaka gönderdiler hastaneye.. sonuç..
Dualara tam gaz devam.. O bebisler sırayla gelecekler Allahın izniyle..
ardemir Canımmmm ya nasıl mutlu oldum anlatamam Bebişin hayırlı uğurlu olsunÖmrü uzun ve hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah çok heyecanlandım ya
Meltem sen beni görseydin bide ağlamaktan konuşamadım.. trafiğin ortasında elimde telefon kalakaldım..
Rabbimden diliyorum gelin arkamdan hepiniz kuzum..

Bana doktor illede folik asit kullanacaksan imom kullan dedi. Ama kullanmana gerek yok şuan dedi. Bende almadım o yüzden.

Canım benim ya kıyamam Rabbim böyle sevinçten ağlamayı nasip etsin bize de teyze oluyoruz yine ya yuppi

Aminnnnn inşallahhhh ne güzel dualar edilmiş yiğenimin vesilesiyle
Yeriz seni bal teyze
Canım benim ya kıyamam Rabbim böyle sevinçten ağlamayı nasip etsin bize de teyze oluyoruz yine ya yuppi
Darısı size canım ağlamayın nolursunuz.. sizin haberlerinize ağlamayı da nasip etsin Allahım bana.. cumanın yüzü suyu hürmetine insallah..

her satırına katılıyorum bende de arzunun yeri bir başka. çok mutlu oldum hep böyle güzel haberler alalım darısı sana bana ve diğer kızlara olsun hayırlısı ile

Canım inşallah sizlerden de alacağız güzel haberler Y yumyumyumiyum la birlikteRabbim teker teker yolluyor mucizeleri

allah razı olsun bir tanem sanki öyle hissediyorum peşi sıra patlayacak böyle hızla gebe haberlerini alacağız ben marttan sizlerleyim az kişi kaldık gebe kalamayan inşallah rabbim bizlerede gönderecek meleklerimizi

canım kendine iyi bak senden hep güzel haberler alacağız inşallah mutluluğun daim olsun allah sağlıkla kucağında göstersin evladını çok sevindim duygu ve sen aşılamaya giderken bak kuzular geldi sessizce ve mutluluklar getirdi allahıma binlerce şükür

Allahım bu nasıl güzel bi haber, çok mutlu oldum, hayırlı olsun canım ardemir . Ben bi kötüydüm, mide bulantısı, tansiyon Düşük halsiz halsiz girdim bi bakayım kızlar napıyor diye, valla canavar gibi oldum şu an. Bu topik uğurlu geldi bizlere, inşallah devamı da gelecek. Maşallah maşallah. İnşallah Y yumyumyumiyum içinde herşey yolunda girmiştir, sıradaki hamiş olır 

İnşallah canım benim

Allahım sana binlerce şükür bize bu mutlulukları nasip ettin, hayırlısı ile sağlıkla tamamına erdir hamişlerimizi sonra bizede hayırlısı ve sağlıkla mucizelerini nasip eyle (amin)

Ablacım ne de güzel dua ettin öyle Allah razı olsun Rabbim kabul etsin sizinde sıranz geldi inşallah biliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…