2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Sakine arka arkaya haber aldıkça senin dediğin geliyo aklma unutamıyorm ya.Peş peşe gelecek hissediyorm demiştn yanılmamisn.Rabbim hissetrdi sana.Ayrıca o halde bizi burayı bırakmamanı yerim senin ne kadar güzel bişeysin seen

Slm canlat nasılsınız öbür topik karışmıs burayı okumadım henüz okuycam baştan
Yeni hamişlerimiz varmış hayırlı olsun darısı hepinize inşaAllah...

Nazan nerelerdesin canım nasılsın bebiş nasıl
evet yeni sayfa ile yeni başlangıç yaptık senide burda görmek ne güzel

duygu nagihan ve sakine senden sonra gebe kaldı
maşallah sayfamız mezun veriyor maşallah maşallah

ardemir hayırlı olsun canım. Sanırım aşılama öncesi öğrendin. Darısı bizlere olsun inşallah. Y yumyumyumiyum inşallah herşey yolunda gitmiştir.
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza sayfaların büyük bölümünü okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım. Bereketli bir başlık olmuş sıra sıra hamiş haberleri geliyor maşallah. İnşallah biz bekleyenlere de nasip olur. Listedeki hergün bir kişiye mi okunuyor ya evvel. Beni de listeye eklermisiniz?

Evet çok şükür bize meleklerimizi getirdi burası ettiğimz dualarn tesiri büyük.Evet hergün bi kişiye okuduk ama günde ikişer üçer kişiye okuyanda oldu.İsimle dua edince farketmedi aslnda.
Seni listeye ekleriz canm tabi ama hani geliyolar buraya bazı arkadaşlar listeye katılmak istiyolar yazıyorZ ama gidiyolar gelen yok giden yok.Sonçta yazdığımz kişiye de herkes okuyo hak geçiyo.Gitmeden listeyi okuycaksan tabiki senide ekleriz.Sende katılırsın bu dualara.

K
Kuzumm benim yaa, seviyorum sizi inşallah hiç kesilmez bu hamiş haberleri. Düşünsenize arka arkaya doğum yapacaz  inşallah Rabbim o günleri göstersin. Her hafta bi doğum. Şimdi diğer kızlardan da gelecek güzel haberler inşallah

Kızlar telden becemedim alıntı yapmayı 3 buçuk gibi aşılama oldum herşey normal geçti eve geldim dinleniyorum bu gün yat pek kalkma dedi doktor..biraz karnımda ağrı var normal sanırım..bakalım hayırlısı olsun çok heyecanlıyım..canlarım merak etmiş sormuşsunuz hemen haber vereyim dedim sağolun inş sonucu güzel olur

Y yumyumyumiyum canım inşallah yolunda gitmiştir herşey rabbim şu mübarek günde meleğini sana sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah dua ile

Abla amin çok sağol oldu bitti bakalım değişik duygular içindeyim çok dua ettim işlem olurken allahım hayırlısınınnasip etsin hepimize inş..şimdi sıra sende ben sıramı savdım

Canım inşallah sizlerden de alacağız güzel haberler Y yumyumyumiyum la birlikteRabbim teker teker yolluyor mucizeleri

Amin kuzum inş allahım bize de nasip eder benim şu 15 gün nasıl gececk bilmiyorum valla.. ardemir canım nasıl mutlu oldum anlatamam inanmıyorum hamilesin he canım ya darısı bize inşallah

Iyi şanslar kuzum benim korkma herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.. senin tecrübelerin bana ışık tutacak bu ay..

En son bunu yazmışsın canım ama hamileymissn bile..bu gidişle ben senden tecrübe edinicem nasıl sevindim ya bebişlerimiz geliyor tek tek..kaç haftalık belli mi tedavisiz oldu dimi hap ilaç vs kullanmıyordun

İnşallah canım benim hepimiz bir gün Anne olacağız Allahın izniyle

Ayy ağzın bal yesin canım inşallah inşallah bakalım hayırlısı herşey sorunsuz geçti dinleniyorum şimdi Rabbim hepinizden razı olsun dua etmişsiniz sormuş merak etmişsiniz

Şimdi becerdim alıntı yapmayı çok sağol canım iyi geçti maşallah inş sonucu güzel olur üstümden yük kalktı sanki ama gece uyuyamadım hiç gün boyu stres neyseki sorunsuz geçti
Karın kasık ağrısı çok normal takılma ona benimde 2 gün lekelemem oldu geçti sonra aman dikkat et mikrop kapmamaya

Karın kasık ağrısı çok normal takılma ona benimde 2 gün lekelemem oldu geçti sonra aman dikkat et mikrop kapmamaya

Sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor karnım canm ya işlem sırasında başladı hala da hafif var..normalse sorun yok o zaman..wc ye gitmeye korkuyorum allahım ya ilk gün heyacanı diyelim

Ayy ağzın bal yesin canım inşallah inşallah bakalım hayırlısı herşey sorunsuz geçti dinleniyorum şimdi Rabbim hepinizden razı olsun dua etmişsiniz sormuş merak etmişsiniz
Dinlen kuzu dinlen, kalkma boşver. İnşallah sonu da güzel olacak. Bol bol duaya devam et. Elini karnının üstüne koy, zikirler çek. Rabbim inşalllah o güzel haberi alıp, bizlere de vermeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…