- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.161
Sakine arka arkaya haber aldıkça senin dediğin geliyo aklma unutamıyorm ya.Peş peşe gelecek hissediyorm demiştn yanılmamisn.Rabbim hissetrdi sana.Ayrıca o halde bizi burayı bırakmamanı yerim senin ne kadar güzel bişeysin seenAllahım bu nasıl güzel bi haber, çok mutlu oldum, hayırlı olsun canımardemir . Ben bi kötüydüm, mide bulantısı, tansiyon Düşük halsiz halsiz girdim bi bakayım kızlar napıyor diye, valla canavar gibi oldum şu an . Bu topik uğurlu geldi bizlere, inşallah devamı da gelecek. Maşallah maşallah. İnşallah Y yumyumyumiyum içinde herşey yolunda girmiştir, sıradaki hamiş olır 
Slm canlat nasılsınız öbür topik karışmıs burayı okumadım henüz okuycam baştan
Yeni hamişlerimiz varmış hayırlı olsun darısı hepinize inşaAllah...
Slm canlat nasılsınız öbür topik karışmıs burayı okumadım henüz okuycam baştan
Yeni hamişlerimiz varmış hayırlı olsun darısı hepinize inşaAllah...
ardemir hayırlı olsun canım. Sanırım aşılama öncesi öğrendin. Darısı bizlere olsun inşallah. Y yumyumyumiyum inşallah herşey yolunda gitmiştir.
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza sayfaların büyük bölümünü okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım. Bereketli bir başlık olmuş sıra sıra hamiş haberleri geliyor maşallah. İnşallah biz bekleyenlere de nasip olur. Listedeki hergün bir kişiye mi okunuyor ya evvel. Beni de listeye eklermisiniz?
Kuzumm benim yaa, seviyorum sizi inşallah hiç kesilmez bu hamiş haberleri. Düşünsenize arka arkaya doğum yapacaz
Sakine arka arkaya haber aldıkça senin dediğin geliyo aklma unutamıyorm ya.Peş peşe gelecek hissediyorm demiştn yanılmamisn.Rabbim hissetrdi sana.Ayrıca o halde bizi burayı bırakmamanı yerim senin ne kadar güzel bişeysin seen
Y yumyumyumiyum canım nasılsın inş iyi geçmiştir işlem
Y yumyumyumiyum canım inşallah yolunda gitmiştir herşey rabbim şu mübarek günde meleğini sana sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah dua ile
Canım inşallah sizlerden de alacağız güzel haberler Y yumyumyumiyum la birlikteRabbim teker teker yolluyor mucizeleri
Iyi şanslar kuzum benim korkma herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.. senin tecrübelerin bana ışık tutacak bu ay..
allah razı olsun bir tanem sanki öyle hissediyorum peşi sıra patlayacak böyle hızla gebe haberlerini alacağız ben marttan sizlerleyim az kişi kaldık gebe kalamayan inşallah rabbim bizlerede gönderecek meleklerimizi
Allahım bu nasıl güzel bi haber, çok mutlu oldum, hayırlı olsun canımardemir . Ben bi kötüydüm, mide bulantısı, tansiyon Düşük halsiz halsiz girdim bi bakayım kızlar napıyor diye, valla canavar gibi oldum şu an . Bu topik uğurlu geldi bizlere, inşallah devamı da gelecek. Maşallah maşallah. İnşallah Y yumyumyumiyum içinde herşey yolunda girmiştir, sıradaki hamiş olır 
Amin kuzum inş allahım bize de nasip eder benim şu 15 gün nasıl gececk bilmiyorum valla..ardemir canım nasıl mutlu oldum anlatamam inanmıyorum hamilesin he canım ya darısı bize inşallah
Biz de heyecanla geçircez o 15 günü canım
Karın kasık ağrısı çok normal takılma ona benimde 2 gün lekelemem oldu geçti sonra aman dikkat et mikrop kapmamayaŞimdi becerdim alıntı yapmayı çok sağol canım iyi geçti maşallah inş sonucu güzel olur üstümden yük kalktı sanki ama gece uyuyamadım hiç gün boyu stres neyseki sorunsuz geçti
Karın kasık ağrısı çok normal takılma ona benimde 2 gün lekelemem oldu geçti sonra aman dikkat et mikrop kapmamaya
Dinlen kuzu dinlen, kalkma boşver. İnşallah sonu da güzel olacak. Bol bol duaya devam et. Elini karnının üstüne koy, zikirler çek. Rabbim inşalllah o güzel haberi alıp, bizlere de vermeni nasip etsinAyy ağzın bal yesin canım inşallah inşallah bakalım hayırlısı herşey sorunsuz geçti dinleniyorum şimdi Rabbim hepinizden razı olsun dua etmişsiniz sormuş merak etmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?