- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.181
Canım bende işlem biraz ağrılı oldu plastiğin rahimde ilerlediğini hissettim kastım biraz normal o ağrılar tuvalete rahatça git canım bol su iç unutmaSanki adet olacakmışım gibi ağrıyor karnım canm ya işlem sırasında başladı hala da hafif var..normalse sorun yok o zaman..wc ye gitmeye korkuyorum allahım ya ilk gün heyacanı diyelim
Aynen canm benm bncede gelecek bekliyorumm.Evet ya Allahn iznyle inşallahK
Kuzumm benim yaa, seviyorum sizi inşallah hiç kesilmez bu hamiş haberleri. Düşünsenize arka arkaya doğum yapacaz inşallah Rabbim o günleri göstersin. Her hafta bi doğum. Şimdi diğer kızlardan da gelecek güzel haberler inşallah
Ne içeceksin bitki olarak canım?Ben bir iki ah korunacm bitki içecem canım ara verecrm kafamı boşaltayım bi
Tamam bazen giremeyebiliyorum yoğunken ama dualarımı okurum arkadaşlar için. Yarın okumaya başlarım. Giremediğim gün için okudum diye yazarım.Evet çok şükür bize meleklerimizi getirdi burası ettiğimz dualarn tesiri büyük.Evet hergün bi kişiye okuduk ama günde ikişer üçer kişiye okuyanda oldu.İsimle dua edince farketmedi aslnda.
Seni listeye ekleriz canm tabi ama hani geliyolar buraya bazı arkadaşlar listeye katılmak istiyolar yazıyorZ ama gidiyolar gelen yok giden yok.Sonçta yazdığımz kişiye de herkes okuyo hak geçiyo.Gitmeden listeyi okuycaksan tabiki senide ekleriz.Sende katılırsın bu dualara.
Canım o sıkıntı bende de varYaaaaaa. yine ben en son görüyorum mesajlarınızı adaşım arzucuğum hamileymissin canım inşallah hayırlı olsun kucağınada almayıda nasip eylesin ya Bana bildirim gelmiyor başka sayfadan girdim buraya diyorumki bizim kızlardan ses Yok diye
Canım ben aslanpençesi içiyordum daha önce ama şimdi biberiye kekik ada çayı civan perçemi içiyorum hormon düzenleyici ve kist eritici özelliği var bu bitkilerin bjnlara ek agnucaston içiyordum hayıt otu tablet doktor vermişti işe yarıyor ama bu kez hayıt suyu içmeyi düşünüyırum bakalım o da çok acı ama katlatacam artık ha bide deve gözü var o ishal yapıyor ama hem kilo vermede hem hormon düzenlemde etkili kiloda verdiyor tabi düzenli bi süre kullanmak gerekNe içeceksin bitki olarak canım?
Dinlen kuzu dinlen, kalkma boşver. İnşallah sonu da güzel olacak. Bol bol duaya devam et. Elini karnının üstüne koy, zikirler çek. Rabbim inşalllah o güzel haberi alıp, bizlere de vermeni nasip etsin
Canım bende işlem biraz ağrılı oldu plastiğin rahimde ilerlediğini hissettim kastım biraz normal o ağrılar tuvalete rahatça git canım bol su iç unutma
Maşallah canım benim inşallah şifa olsun hepsi. Bende de kist oluşmuş ama doktor kendisi erir gerek yok hapa dedi. Aslında bende soğan kürü yapmak istiyorum kistim için ama şuan tam yumurtlama dönemindeyim birde hsg çekindim 1 hafta önce bir yan etkisi olur diye korkuyorum. Hayıt suyunu da denemiştim ama içemedim ben tadından dolayı. Şimdi civan perçemli 5 li karışık çay almıştım aktardan onu içiyorum hormonları düzenlemesi için.Canım ben aslanpençesi içiyordum daha önce ama şimdi biberiye kekik ada çayı civan perçemi içiyorum hormon düzenleyici ve kist eritici özelliği var bu bitkilerin bjnlara ek agnucaston içiyordum hayıt otu tablet doktor vermişti işe yarıyor ama bu kez hayıt suyu içmeyi düşünüyırum bakalım o da çok acı ama katlatacam artık ha bide deve gözü var o ishal yapıyor ama hem kilo vermede hem hormon düzenlemde etkili kiloda verdiyor tabi düzenli bi süre kullanmak gerek
Spermi koyarlarken hissettiğin ağrı çok muydu? Yani dayanılabilir birşey mi?Evet cnm ya benimde acıdı çok kastım bende doktor hatta kızdı biraz rahat ol diye şimdi biraz rahatladım ağrım azaldı.bi iki damla sıvı geldi korktum işlemini görmüştür spremler heralde fazlası sanırım
Başka ne yapmam cnm lazım su hep içiyorum zaten
Herkes aynı gündemi yani hep birlikte mi başlanıyor duaya?Bir sonraki duaya ne Zaman basliyoruz
Bir liste yapılıyor bat gününe göre liste oluştuktan sonra okunmaya başlanıyor istersen hepsini oku istersen her gün bir kişiye oku veya iki kişi üç kişi birden oku canım bu arada hoşgeldin benim internetim de bir problem varHerkes aynı gündemi yani hep birlikte mi başlanıyor duaya?
Spermi koyarlarken hissettiğin ağrı çok muydu? Yani dayanılabilir birşey mi?
Bence de canım müsait olanlar yapalım ben öyle yapıyorumAma yine söylemek istiyorum 15 dakika sürmüyor herkes aynı gün Bir kişiye okursa daha tesirli olur aynı anda demiyorum aynı gün yatmadan önce bile okunur.bu sefer öyle yapalım ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?