- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.201
her satırına katılıyorum bende de arzunun yeri bir başka. çok mutlu oldum hep böyle güzel haberler alalım darısı sana bana ve diğer kızlara olsun hayırlısı ile
canım kendine iyi bak senden hep güzel haberler alacağız inşallah mutluluğun daim olsun allah sağlıkla kucağında göstersin evladını çok sevindim duygu ve sen aşılamaya giderken bak kuzular geldi sessizce ve mutluluklar getirdi allahıma binlerce şükür
Allahım sana binlerce şükür bize bu mutlulukları nasip ettin, hayırlısı ile sağlıkla tamamına erdir hamişlerimizi sonra bizede hayırlısı ve sağlıkla mucizelerini nasip eyle (amin)
Sen varya sen.. Öyle böyle bir kadın değilsin Kadının hası sensin seeen.. Allah o tertemiz yüreğine göre versin O güzel gönlünün ekmeğini yedirsin inşallah.. çok seviyorum seni fulyam Allah razı olsun.. yer gök dua üstüne.. şükürler olsun.. duaya da hamile haberleri almaya da devam.. fulya birşey itiraf edeyim mi? Değerim yükselecek mi kese kalp atışı görür müyüz vs hiç endişem yok Normalde aşırı tezcanlıyım ama Allah bir sakinlik verdi bana hissettirdiği şey "Bak kulum sabrettin verdim bunu da alsam gene veririm" o yüzden Allah çok büyük.. sabırla gelecek yeğenlerimde.. inanıyorum..
SakineAllahım bu nasıl güzel bi haber, çok mutlu oldum, hayırlı olsun canımardemir . Ben bi kötüydüm, mide bulantısı, tansiyon Düşük halsiz halsiz girdim bi bakayım kızlar napıyor diye, valla canavar gibi oldum şu an . Bu topik uğurlu geldi bizlere, inşallah devamı da gelecek. Maşallah maşallah. İnşallah Y yumyumyumiyum içinde herşey yolunda girmiştir, sıradaki hamiş olır 
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet aşılama olacaktım bu ay ama kısmet işte geldi tırtılım.. aramıza hoşgeldin.. burayı seveceksin inan.. darısı da başına..ardemir hayırlı olsun canım. Sanırım aşılama öncesi öğrendin. Darısı bizlere olsun inşallah. Y yumyumyumiyum inşallah herşey yolunda gitmiştir.
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza sayfaların büyük bölümünü okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım. Bereketli bir başlık olmuş sıra sıra hamiş haberleri geliyor maşallah. İnşallah biz bekleyenlere de nasip olur. Listedeki hergün bir kişiye mi okunuyor ya evvel. Beni de listeye eklermisiniz?
Amin kuzum inş allahım bize de nasip eder benim şu 15 gün nasıl gececk bilmiyorum valla..ardemir canım nasıl mutlu oldum anlatamam inanmıyorum hamilesin he canım ya darısı bize inşallah
He valla canım.. umutlar sendelerken merhaba dedi tırtılımEn son bunu yazmışsın canım ama hamileymissn bile..bu gidişle ben senden tecrübe edinicem nasıl sevindim ya bebişlerimiz geliyor tek tek..kaç haftalık belli mi tedavisiz oldu dimi hap ilaç vs kullanmıyordun
Sagolasin canım Allah razı olsun peşi sıra gelin arkamdan hepiniz nolur.. duaya devam..ardemir canım benim ne kadar sevindim bilemezsin rabbim tedavi öncesi nasil da verdi melegini. Sağlıklı hayırlı evlat nadip etsin yüce rabbim.
Y yumyumyumiyum canım inşallah aşılaman tutar.
ayllllliiiin35 canim hosgeldin seni görmek ne güzel.
Kızlar memlekette olunca çok giremiyorum arada vakit bulunca sizleri merak edip bakıyorum yazamasam da. Bugün bir hamiş haberi daha ne mutlu etti beni. Yüce rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah. O kadar güzel dualar etmişsiniz ki hepsine kocaman amin diyorum. Bütün dualarimiz kabul olur inşallah.
Adaşım.. merhaba dedi tırtılımYaaaaaa. yine ben en son görüyorum mesajlarınızı adaşım arzucuğum hamileymissin canım inşallah hayırlı olsun kucağınada almayıda nasip eylesin ya Bana bildirim gelmiyor başka sayfadan girdim buraya diyorumki bizim kızlardan ses Yok diye