2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

her satırına katılıyorum bende de arzunun yeri bir başka. çok mutlu oldum hep böyle güzel haberler alalım darısı sana bana ve diğer kızlara olsun hayırlısı ile

Allahım sana binlerce şükür bize bu mutlulukları nasip ettin, hayırlısı ile sağlıkla tamamına erdir hamişlerimizi sonra bizede hayırlısı ve sağlıkla mucizelerini nasip eyle (amin)

Sen varya sen.. Öyle böyle bir kadın değilsin Kadının hası sensin seeen.. Allah o tertemiz yüreğine göre versin O güzel gönlünün ekmeğini yedirsin inşallah.. çok seviyorum seni fulyam Allah razı olsun.. yer gök dua üstüne.. şükürler olsun.. duaya da hamile haberleri almaya da devam.. fulya birşey itiraf edeyim mi? Değerim yükselecek mi kese kalp atışı görür müyüz vs hiç endişem yok Normalde aşırı tezcanlıyım ama Allah bir sakinlik verdi bana hissettirdiği şey "Bak kulum sabrettin verdim bunu da alsam gene veririm" o yüzden Allah çok büyük.. sabırla gelecek yeğenlerimde.. inanıyorum..
Sakine canımsın.. ne mutlu senin havanı düzeltebildiysem Ben bu topiğe de sizin temiz kalplerinize de ettiğimiz dualarada çok inanıyorum.. şükürler olsun bizi karşılaştıran Rabbime..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet aşılama olacaktım bu ay ama kısmet işte geldi tırtılım.. aramıza hoşgeldin.. burayı seveceksin inan.. darısı da başına..

Amin kuzum inş allahım bize de nasip eder benim şu 15 gün nasıl gececk bilmiyorum valla.. ardemir canım nasıl mutlu oldum anlatamam inanmıyorum hamilesin he canım ya darısı bize inşallah

En son bunu yazmışsın canım ama hamileymissn bile..bu gidişle ben senden tecrübe edinicem nasıl sevindim ya bebişlerimiz geliyor tek tek..kaç haftalık belli mi tedavisiz oldu dimi hap ilaç vs kullanmıyordun
He valla canım.. umutlar sendelerken merhaba dedi tırtılım ben nisan ayında doktorumu degistirdim kuzum sadece haziran da hsg çekildi işte.. ilaç iğne vs kesti Yeter tarlayı çok yormuşlar azıcık nadasa bırakalım dedi.. bende onu dinledim işte.. psikolojik olarak da beni çok rahatlattı ama Allah razı olsun.. böyle işte.. darısı sizlere.. yeğen haberi almak için sabırsızlıkla bekliyorum canım.. inşallah..

Sagolasin canım Allah razı olsun peşi sıra gelin arkamdan hepiniz nolur.. duaya devam..

Adaşım.. merhaba dedi tırtılım vallahi yerde miyim gökte miyim bilemiyorum Rabbim tamamına erdirir inşallah.. lütfen sizden de peş peşe o güzel haberleri alayım.. çok çalışın nolur

Ben de smear aldirirken fln duramiyorum doktor bana sen normal dogum yapamazsin dedi hatta :) hayırlı olsun cnm aşılaman biz de deneyecegiz önümüzdeki aylarda eşimin durum netlesince.. vesile olur inşallah bebisine kavusursun...

İstirahat et düzenli uyumaya çalış canım oda önemli kabak çekirdeği ananas tüket tutunmayı kolaylaştırır diye duymuştum birde 15 günü sayma kendine farklı uğraş bul kitap oku yürüyüş hafif tempoda yap eşinle falan moralini yüksek tut yani illa olaca diye odaklanma bol bol dua et en önemlisi dua herşeye çare

İnşallah canım hiç bişey hissetmiyorum tutar mı tutmaz mı hayırlısıyla olsa keşke de sevinsek hep beraber..
İnşallah seninde aşılaman sorunsuz geçer cnm hayırlısı olsun şimdiden

Zaten kısmetse canm yıllık iznimizi alıcaz haftaya eşimle Karadeniz'e gidecez eşim oralı geze geze kafamız. Da dağılır doktora sorduk gitseniz daha iyi olur dedi hem günler de geçer..zaten tutup tutmadığı da belli olmuştur dimi

Canım hayıtı direk kullanamıyorsan agnucaston al oda hayıt otu tablet işr yarıyor ama civan perçemide acı canım şifa olur inşallah cümlemizede

sweetdreams1985 duygucann bu şekilde duygu değişimleri yaşanabiliyomuş bazen benide bianda sinir basıyo bağırıyorm herşeye ama normal bnce takma.
Ayrıca daha şmdiden nasıl anne olucam vs. Düşünürsen doğum snrası lohusalkta napcaksn lütfen kndini bunaltma herşeyi zamanı geldiğince yaşayacaksn.Sadece dualarını oku yeter rahatlatr seni.

Nasıl anne olacağım düşüncesini tolere edebiliyorum o konuda biraz daha kendimi sakinleştiriorum ama diğer kaygıları zor atıyorum üstümden mesela sinir bende de var hiç bişey yokken ortada çok basit bişeye parlıyorum birden o da yoruyor beni dua ediyorum canım sık sık tesbih çekiyorum acaba bunun yanında yoga ve rahatlama egzersizleri yapsam faydası olur mu?? Birde bu duygulara vucut ne zaman alışıyor acaba??

Görüşürüz canım iyi tatiller benim yerime de kafa dagit ihtiyacim vaarr
Kuzumm kıyamam sana. Ben kafa dağıtmaya gitmiyorum ama maalesef canım yazmıştım ya kuzenim vefat etti diye halama taziyeye gidiyorum yani iyice bi sitres sıkıntı yüklenecem maalesefki

Kuzumm kıyamam sana. Ben kafa dağıtmaya gitmiyorum ama maalesef canım yazmıştım ya kuzenim vefat etti diye halama taziyeye gidiyorum yani iyice bi sitres sıkıntı yüklenecem maalesefki
Canım dün yazamadım sana başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin.. Kendini çok yorma inş faydan desteğin olur oradakilere

Ya ben hsg yi anestezili çektirdim sonrasında bile çok ağrı hissettim ağrı eşiğim çok düşük Allah ım bir mucize olsa da gerek kalmasa buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…