2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ama yine söylemek istiyorum 15 dakika sürmüyor herkes aynı gün Bir kişiye okursa daha tesirli olur aynı anda demiyorum aynı gün yatmadan önce bile okunur.bu sefer öyle yapalım ne olur
Tamam topluca hangisine karar verilirse uyarım ben. Hergün herkesin aynı kişiye okuması daha güzel olur bencede.

Canım hayıtı direk kullanamıyorsan agnucaston al oda hayıt otu tablet işr yarıyor ama civan perçemide acı canım şifa olur inşallah cümlemizede
Çayını içiyorum ben 5 tane bitki karışımı ondan acı gelmedi herhalde bana. Aman şifa olsun vesilemiz olsun inşallah canım benim.

Ya ben hsg yi anestezili çektirdim sonrasında bile çok ağrı hissettim ağrı eşiğim çok düşük Allah ım bir mucize olsa da gerek kalmasa buna

Ben ağrısız yöntemle çektirmiştim hiç bişey hissetmedim sonrasında kalktım işe gittim .aşılamada aynı ona benziyor hatta aynı geldi bana hiç korkma kendini kasmazsan bişey olmaz en azıdan o an heyecanlı oluyor insan acı olsa da dayanırsın

D Deli_manya canım herkes batları yazsın yenileyelim listeyi. Tuğsem e okuyamadım okurum onu. Bi de aylin var sanırım. Onu da yeni listeye alırız. Benim bat 18 Ağustos

Canm evet ekliyorum hepiniz yazın yazanları ekledim.bu arada canım tuğsemi sildim çünkü gelmiyo bi geldi bi daha yok.olmayan insana da duayı nası okuyalm.

Canm yoga falan çok anlamam ben ama yürüyüşe falan çıkabilirsn akşam sıcak gittikten snra.oda rahatlatabilir.ilk aylar geçtktn snra rahatlarsn canm bak internetten aç oku ay ay hafta hafta yazıyo ne gibi degişiklikler olabilir diye oku onlarıda ve telaş etme canm tamam mı.Ben bugün kahkaha atarken ağladım beee eşim çok fena güldü bana diyo teste falan gerek yok baksana kendine hamilesn sen yani diyo madara olduk bu fındıklar sayesnde yeriz onları demi :)))

Ben bugün başlayayım mı yoksa hep birlikte mi başlayacağız?
Canm onları biz okuduk bitirdik.İstersen yeni dua başlıycaz sen de onunla birlkte başlamş ol ne dersin?

Son düzenleme:
D Deli_manya canım yürüyüş yapmayı bende düşünüyorum parkta falan inşallah :) onun dışında netten araştırdım genelde gebeliğe alışma döneminde dengesizlik oluyomuş benimki de öyle bişey galiba.. Demek sende gel gitler yaşıyorsun bu süreci hepimiz böyle geçireceğiz belli oldu canım umarım vücut alışır bi an önce.. Rabbim kolaylığını versin bize

İnşallah canım. Tabi inşallah bir mucize olur da bu ay gerek kalmaz.

Kuzumm kıyamam sana. Ben kafa dağıtmaya gitmiyorum ama maalesef canım yazmıştım ya kuzenim vefat etti diye halama taziyeye gidiyorum yani iyice bi sitres sıkıntı yüklenecem maalesefki
Kusura bakma cnm kaçırmışım onu ben Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versinn

Tamam başlarken beni etiketlermisin? Benim bat 14 ağustos.

Günaydın kızlar, yeni listemiz oluşmaya başlamış, inşallah bol bol hamiş çıkar. Bende durumlar aynı, bulantı yüzünden hiç bişey yapamıyorum. Oldun çok şükür, çok bekledik bu günleri ama bebişimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum benimde şimdi ki takıntım bu, moralim bozuluyor. Dün tüm gün sadece bir kase cacık yedim o kadar düşünün.o yüzdende çok halsizlik oluyor, buraya girip hamiş haberleri almak iyi geliyor. Rabbim inşallah devamını getirsin. Dua içinde ben hertürlü Katılırım, nasıl isterseniz. Hepinizi çok seviyorum, çok inanıyorum hepimiz dileğimize kavuşacaz inşalllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…