- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.221
Tamam topluca hangisine karar verilirse uyarım ben. Hergün herkesin aynı kişiye okuması daha güzel olur bencede.Ama yine söylemek istiyorum 15 dakika sürmüyor herkes aynı gün Bir kişiye okursa daha tesirli olur aynı anda demiyorum aynı gün yatmadan önce bile okunur.bu sefer öyle yapalım ne olur
Çayını içiyorum ben 5 tane bitki karışımı ondan acı gelmedi herhalde bana. Aman şifa olsun vesilemiz olsun inşallah canım benim.Canım hayıtı direk kullanamıyorsan agnucaston al oda hayıt otu tablet işr yarıyor ama civan perçemide acı canım şifa olur inşallah cümlemizede
Ben bugün başlayayım mı yoksa hep birlikte mi başlayacağız?Tamam arkdşm o halde eklerim senide tmm
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kuzeninin.Kuzumm kıyamam sana. Ben kafa dağıtmaya gitmiyorum ama maalesef canım yazmıştım ya kuzenim vefat etti diye halama taziyeye gidiyorum yani iyice bi sitres sıkıntı yüklenecem maalesefki
Ya ben hsg yi anestezili çektirdim sonrasında bile çok ağrı hissettim ağrı eşiğim çok düşük Allah ım bir mucize olsa da gerek kalmasa buna
D Deli_manya canım herkes batları yazsın yenileyelim listeyi. Tuğsem e okuyamadım okurum onu. Bi de aylin var sanırım. Onu da yeni listeye alırız. Benim bat 18 Ağustos
Canm yoga falan çok anlamam ben ama yürüyüşe falan çıkabilirsn akşam sıcak gittikten snra.oda rahatlatabilir.ilk aylar geçtktn snra rahatlarsn canm bak internetten aç oku ay ay hafta hafta yazıyo ne gibi degişiklikler olabilir diye oku onlarıda ve telaş etme canm tamam mı.Ben bugün kahkaha atarken ağladım beee eşim çok fena güldü bana diyo teste falan gerek yok baksana kendine hamilesn sen yani diyo madara olduk bu fındıklar sayesnde yeriz onları demi :)))Nasıl anne olacağım düşüncesini tolere edebiliyorum o konuda biraz daha kendimi sakinleştiriorum ama diğer kaygıları zor atıyorum üstümden mesela sinir bende de var hiç bişey yokken ortada çok basit bişeye parlıyorum birden o da yoruyor benidua ediyorum canım sık sık tesbih çekiyorum acaba bunun yanında yoga ve rahatlama egzersizleri yapsam faydası olur mu?? Birde bu duygulara vucut ne zaman alışıyor acaba??
Canm onları biz okuduk bitirdik.İstersen yeni dua başlıycaz sen de onunla birlkte başlamş ol ne dersin?Ben bugün başlayayım mı yoksa hep birlikte mi başlayacağız?
Yarın vereceğim kuzum dün verdim ya 48 saat geçsin dedim.. çarşamba da kendi doktorumuz görür artık.. Allah izin verirse..Oyy yerim tırtılı hakettiniz ikinizde keyfini çıkarkan verdin mi tekrar canım
Başlayalım kuzum benim.. bencede.. geç bile kaldık..Eki Görüntüle 2027474 Kızlar batlarınızı yazın.Yeni duaya başlayalm diyorum bu pazartesi.Bi liste atmştı ebuşebru_can_ebru bu seferde onu okuyalım ne dersiniz ? Bu arada bncede aynı gün okumaya çalışalm abla Halim rabbime malum listedeki esmaların resmini atıyorm.
Tmm abacm attığım listedeki esmaları mı okuyalmBaşlayalım kuzum benim.. bencede.. geç bile kaldık..
Ben seni eklemştm abla ama 9 diye eklemştm ya yanlş olmş değiştireymBenim bat 8 canım
Ya benim telefon 8 gösteriyor Ama ben bir gün sonra oluyorum o yüzden öyle yazdırdım sen hangisini istiyorsan onu yaz basla canımBen seni eklemştm abla ama 9 diye eklemştm ya yanlş olmş değiştireym
İnşallah canım. Tabi inşallah bir mucize olur da bu ay gerek kalmaz.Ben ağrısız yöntemle çektirmiştim hiç bişey hissetmedim sonrasında kalktım işe gittim .aşılamada aynı ona benziyor hatta aynı geldi bana hiç korkma kendini kasmazsan bişey olmaz en azıdan o an heyecanlı oluyor insan acı olsa da dayanırsın
Kusura bakma cnm kaçırmışım onu ben Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versinnKuzumm kıyamam sana. Ben kafa dağıtmaya gitmiyorum ama maalesef canım yazmıştım ya kuzenim vefat etti diye halama taziyeye gidiyorum yani iyice bi sitres sıkıntı yüklenecem maalesefki
Tamam başlarken beni etiketlermisin? Benim bat 14 ağustos.Canm evet ekliyorum hepiniz yazın yazanları ekledim.bu arada canım tuğsemi sildim çünkü gelmiyo bi geldi bi daha yok.olmayan insana da duayı nası okuyalm.
Canm yoga falan çok anlamam ben ama yürüyüşe falan çıkabilirsn akşam sıcak gittikten snra.oda rahatlatabilir.ilk aylar geçtktn snra rahatlarsn canm bak internetten aç oku ay ay hafta hafta yazıyo ne gibi degişiklikler olabilir diye oku onlarıda ve telaş etme canm tamam mı.Ben bugün kahkaha atarken ağladım beee eşim çok fena güldü bana diyo teste falan gerek yok baksana kendine hamilesn sen yani diyo madara olduk bu fındıklar sayesnde yeriz onları demi :)))
Canm onları biz okuduk bitirdik.İstersen yeni dua başlıycaz sen de onunla birlkte başlamş ol ne dersin?
Hiç farketmez ablası.. Ne isterseniz.. herkes güncel bat'ını yazsın.. ismi listede olmayanda ismini yazsın Okuyalım bir an evvel..Tmm abacm attığım listedeki esmaları mı okuyalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?