2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Tabiki canm bndede var dengeszlik ama çok şükür ben mide bulantısndan korkardm hep ablamdan biliyorm çünkü zorluğunu.Çok şükür ki o yok.Hepsine alışıcaz merak etme canm bunlar tatlı telaşlar sağlıkla alalmda unuturz hepsini.

Kızlar duaya başlayacağımız Zaman beni etiketler misiniz ne okuyacağımızı da yazarsınız
Tabiki canm yazacağm hepinizi batını yazmşmydn yaz bakim

Tamam başlarken beni etiketlermisin? Benim bat 14 ağustos.
Tmm arkdşm ekliycem senide

Hiç farketmez ablası.. Ne isterseniz.. herkes güncel bat'ını yazsın.. ismi listede olmayanda ismini yazsın Okuyalım bir an evvel..
Tmm abla bugün ayarlıyorm inşallah

Ay kıyamam sana hiç düşünme sen onları o canavar öyle bi besleniyoki annesnden.Benm ablamda senn gibiydi yemek yemediği halde kusuyodu düşün ama gayette iyi oğlu düşnme sen onu tmm kuzum Allah uardmcn olsn.

Canım benim hiç endişe etme Daha yediğin yaramıyor zaten Senin vücudundan yiyor şu an.. vesvese yapma güzelim boşuna yani.. Bak ben 4 ayda 8 kilo vermiştim ona rağmen bebeğimin gramı iki hafta önden gidiyordu.. o yüzden napıyormuşuz gereksiz üzülmüyoruz.. kuzumuzu da üzmüyoruz.. Tamam mı?

D Deli_manya canım bende de daha bulantı yok ama böyle arada bi yiyeceklerden tiksinti gibi bişey geliyo garip bi his umarım artmaz diycem ama galiba 6. Hafta bitince başlar diyo genelde arkadaşlar hayırlısı canım bebeğimiz için katlancaz

ardemir canım nasılsın tekrar beta baktırdın mı??
Kuzum az sonra gideceğiz tekrarlamaya.. sonra çarşamba günü de kendi doktorumuz görecek Allahın izniyle.. ya hala regl tarihim gelmediği için doktorum baktirmana gerek yok dedi ama ben gene de tezcanlıyım Baktırmak istiyorum
Sen nasılsın?

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş.. Ben iyiyim canım gazım oluyo sık sık bide sanki midem bi tuhaf ekşime gibi hafif tiksinti gibi ama sabretcez bebişler için.. Sonucu öğrenince etiketle beni sabırsızlıkla bekliyorum

İnşallah canım inşallah. Bi tek o üzüyor beni, yoksa bu günleri çok bekledik, bulantıya, kusmaya sevinir mi insan seviniyor valla

Benim 7.haftadan sonra başladı canım, öncesi Ayy diyordum ne güzel yiyebiliyorum falan diye. Ama oksun çok şükür. Bebişe bi zararı olmasında, dayanırız biz

İnşallah canım yaa inşallah iyidir. Çok aç kalınca da karnıma ağrılar giriyor böyle, işte o zamanlar hem çok korkuyorum hem de vicdan azabı duyuyorum. Haftaya gidecem doktora inşallah, bu sefer veririm belki vitamin falan, inşallah herşey normaldir

Hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle gelirisn

Benim 7.haftadan sonra başladı canım, öncesi Ayy diyordum ne güzel yiyebiliyorum falan diye. Ama oksun çok şükür. Bebişe bi zararı olmasında, dayanırız biz
Canım benimde midemde ekşime var olmazsa gaviscon alayım bi kaşık leblebi alacsz bugün umarım iyi gelir senin bulantıya ne iyi geliyo

Tamam tatlım 4.30 da çıkacak.. etiketlerim..

Canım benimde midemde ekşime var olmazsa gaviscon alayım bi kaşık leblebi alacsz bugün umarım iyi gelir senin bulantıya ne iyi geliyo
Valla canım şu anda iyi gelen pek bişey yok D Deli_manya sağolsun, salatalık dedi tuzlayıp onu yiyorum, o biraz bastırıyor. Çok acıkıyorum, canım nasıl yemek yemek istiyor, inan rüyamda abiler yemek, tatlı görüyorum ama yiyemiyorum çok değişik taa. İnşalllah 3.atxan sonra biter bulantı lar hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…