- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.241
Tabiki canm bndede var dengeszlik ama çok şükür ben mide bulantısndan korkardm hep ablamdan biliyorm çünkü zorluğunu.Çok şükür ki o yok.Hepsine alışıcaz merak etme canm bunlar tatlı telaşlar sağlıkla alalmda unuturz hepsini.D Deli_manya canım yürüyüş yapmayı bende düşünüyorum parkta falan inşallah :) onun dışında netten araştırdım genelde gebeliğe alışma döneminde dengesizlik oluyomuş benimki de öyle bişey galiba.. Demek sende gel gitler yaşıyorsun bu süreci hepimiz böyle geçireceğiz belli oldu canım umarım vücut alışır bi an önce.. Rabbim kolaylığını versin bize
Tabiki canm yazacağm hepinizi batını yazmşmydn yaz bakimKızlar duaya başlayacağımız Zaman beni etiketler misiniz ne okuyacağımızı da yazarsınız
Tmm arkdşm ekliycem senideTamam başlarken beni etiketlermisin? Benim bat 14 ağustos.
Tmm abla bugün ayarlıyorm inşallahHiç farketmez ablası.. Ne isterseniz.. herkes güncel bat'ını yazsın.. ismi listede olmayanda ismini yazsın Okuyalım bir an evvel..
Günaydın kızlar, yeni listemiz oluşmaya başlamış, inşallah bol bol hamiş çıkar. Bende durumlar aynı, bulantı yüzünden hiç bişey yapamıyorum. Oldun çok şükür, çok bekledik bu günleri ama bebişimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum benimde şimdi ki takıntım bu, moralim bozuluyor. Dün tüm gün sadece bir kase cacık yedim o kadar düşünün.o yüzdende çok halsizlik oluyor, buraya girip hamiş haberleri almak iyi geliyor. Rabbim inşallah devamını getirsin. Dua içinde ben hertürlü Katılırım, nasıl isterseniz. Hepinizi çok seviyorum, çok inanıyorum hepimiz dileğimize kavuşacaz inşalllah.
Canım benim hiç endişe etme Daha yediğin yaramıyor zaten Senin vücudundan yiyor şu an.. vesvese yapma güzelim boşuna yani.. Bak ben 4 ayda 8 kilo vermiştim ona rağmen bebeğimin gramı iki hafta önden gidiyordu.. o yüzden napıyormuşuz gereksiz üzülmüyoruz.. kuzumuzu da üzmüyoruz.. Tamam mı?Günaydın kızlar, yeni listemiz oluşmaya başlamış, inşallah bol bol hamiş çıkar. Bende durumlar aynı, bulantı yüzünden hiç bişey yapamıyorum. Oldun çok şükür, çok bekledik bu günleri ama bebişimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum benimde şimdi ki takıntım bu, moralim bozuluyor. Dün tüm gün sadece bir kase cacık yedim o kadar düşünün.o yüzdende çok halsizlik oluyor, buraya girip hamiş haberleri almak iyi geliyor. Rabbim inşallah devamını getirsin. Dua içinde ben hertürlü Katılırım, nasıl isterseniz. Hepinizi çok seviyorum, çok inanıyorum hepimiz dileğimize kavuşacaz inşalllah.
Kuzum az sonra gideceğiz tekrarlamaya.. sonra çarşamba günü de kendi doktorumuz görecek Allahın izniyle.. ya hala regl tarihim gelmediği için doktorum baktirmana gerek yok dedi ama ben gene de tezcanlıyım Baktırmak istiyorumardemir canım nasılsın tekrar beta baktırdın mı??
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş.. Ben iyiyim canım gazım oluyo sık sık bide sanki midem bi tuhaf ekşime gibi hafif tiksinti gibiKuzum az sonra gideceğiz tekrarlamaya.. sonra çarşamba günü de kendi doktorumuz görecek Allahın izniyle.. ya hala regl tarihim gelmediği için doktorum baktirmana gerek yok dedi ama ben gene de tezcanlıyım Baktırmak istiyorum
Sen nasılsın?
İnşallah canım inşallah. Bi tek o üzüyor beni, yoksa bu günleri çok bekledik, bulantıya, kusmaya sevinir mi insan seviniyor vallaCanım benim hiç endişe etme Daha yediğin yaramıyor zaten Senin vücudundan yiyor şu an.. vesvese yapma güzelim boşuna yani.. Bak ben 4 ayda 8 kilo vermiştim ona rağmen bebeğimin gramı iki hafta önden gidiyordu.. o yüzden napıyormuşuz gereksiz üzülmüyoruz.. kuzumuzu da üzmüyoruz.. Tamam mı?[/QUOTE
Benim 7.haftadan sonra başladı canım, öncesi Ayy diyordum ne güzel yiyebiliyorum falan diye. Ama oksun çok şükür. Bebişe bi zararı olmasında, dayanırız bizD Deli_manya canım bende de daha bulantı yok ama böyle arada bi yiyeceklerden tiksinti gibi bişey geliyo garip bi hisumarım artmaz diycem ama galiba 6. Hafta bitince başlar diyo genelde arkadaşlar hayırlısı canım bebeğimiz için katlancaz
İnşallah canım yaa inşallah iyidir. Çok aç kalınca da karnıma ağrılar giriyor böyle, işte o zamanlar hem çok korkuyorum hem de vicdan azabı duyuyorum. Haftaya gidecem doktora inşallah, bu sefer veririm belki vitamin falan, inşallah herşey normaldirTabiki canm bndede var dengeszlik ama çok şükür ben mide bulantısndan korkardm hep ablamdan biliyorm çünkü zorluğunu.Çok şükür ki o yok.Hepsine alışıcaz merak etme canm bunlar tatlı telaşlar sağlıkla alalmda unuturz hepsini.
Tabiki canm yazacağm hepinizi batını yazmşmydn yaz bakim
Tmm arkdşm ekliycem senide
Tmm abla bugün ayarlıyorm inşallah
Ay kıyamam sana hiç düşünme sen onları o canavar öyle bi besleniyoki annesnden.Benm ablamda senn gibiydi yemek yemediği halde kusuyodu düşün ama gayette iyi oğlu düşnme sen onu tmm kuzum Allah uardmcn olsn.
Hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle gelirisnKuzum az sonra gideceğiz tekrarlamaya.. sonra çarşamba günü de kendi doktorumuz görecek Allahın izniyle.. ya hala regl tarihim gelmediği için doktorum baktirmana gerek yok dedi ama ben gene de tezcanlıyım Baktırmak istiyorum
Sen nasılsın?
Canım benimde midemde ekşime var olmazsa gaviscon alayım bi kaşık leblebi alacsz bugün umarım iyi gelir senin bulantıya ne iyi geliyoBenim 7.haftadan sonra başladı canım, öncesi Ayy diyordum ne güzel yiyebiliyorum falan diye. Ama oksun çok şükür. Bebişe bi zararı olmasında, dayanırız biz
Tamam tatlım 4.30 da çıkacak.. etiketlerim..Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş.. Ben iyiyim canım gazım oluyo sık sık bide sanki midem bi tuhaf ekşime gibi hafif tiksinti gibiama sabretcez bebişler için.. Sonucu öğrenince etiketle beni sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah canım inşallah. Bi tek o üzüyor beni, yoksa bu günleri çok bekledik, bulantıya, kusmaya sevinir mi insan seviniyor valla
Canım benim tabii sevinir..Hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle gelirisn
Valla canım şu anda iyi gelen pek bişey yokCanım benimde midemde ekşime var olmazsa gaviscon alayım bi kaşık leblebi alacsz bugün umarım iyi gelir senin bulantıya ne iyi geliyo
Oooo süper canım katlanmış hadi maşallah gözünaydın
Sağol güzelim 4 katı olmuş nerdeyse.. Bende sevindim valla..Oooo süper canım katlanmış hadi maşallah gözünaydın
Bir takvimde benim melek ablam yapsın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?