- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.261
Yeterki sen iste kuzum benim.. sat a göre yapmiim yumurtlama günüme göre yapiim o zaman..Bir takvimde benim melek ablam yapsın o zaman
cnm ben henuz transfer olmadim daha adet olmayi bekliyorum onun icin tshim yuksek cunku
İnşallah canım. Tabi inşallah bir mucize olur da bu ay gerek kalmaz.
Yarın vereceğim kuzum dün verdim ya 48 saat geçsin dedim.. çarşamba da kendi doktorumuz görür artık.. Allah izin verirse..
Sagolasin sakinemÇok güzel Kuzumm çok sevindim, MaşaAllah.
Kün fe yekûnDeğerin artmiş canım gördüm çok güzel artış Rabbim ol dedi oldu üzüntüler geçmişte kaldı canm Benim
Amin güzelcem..ardemir cnm cok güzel artmış değerin maşallah sağlıkla devamı gelsin
D Deli_manya cnm bat 10 ağustos
İnşallahh arzucum ya devamı gelir haberlerin hepberaber doğum bekler paylaşırız bu aralar umutsuz vaka olsam da sizlerle mutlu oluyorum gerçektennAmin güzelcem..hız kesmek yok hadi takılın pesime inşallah.. halayın başı sakine sonu ben.. sonda kalmak istemiyorum oturmaya mı geldik
Pardon canım ben tüp bebek tedavisi gördüğün için bugünlerde transfer oldu sandım inş ilaçla bi an önce düşercnm ben henuz transfer olmadim daha adet olmayi bekliyorum onun icin tshim yuksek cunku
Sen varya sen.. Öyle böyle bir kadın değilsin Kadının hası sensin seeen.. Allah o tertemiz yüreğine göre versin O güzel gönlünün ekmeğini yedirsin inşallah.. çok seviyorum seni fulyam Allah razı olsun.. yer gök dua üstüne.. şükürler olsun.. duaya da hamile haberleri almaya da devam.. fulya birşey itiraf edeyim mi? Değerim yükselecek mi kese kalp atışı görür müyüz vs hiç endişem yok Normalde aşırı tezcanlıyım ama Allah bir sakinlik verdi bana hissettirdiği şey "Bak kulum sabrettin verdim bunu da alsam gene veririm" o yüzden Allah çok büyük.. sabırla gelecek yeğenlerimde.. inanıyorum..
Sakinecanımsın.. ne mutlu senin havanı düzeltebildiysem Ben bu topiğe de sizin temiz kalplerinize de ettiğimiz dualarada çok inanıyorum.. şükürler olsun bizi karşılaştıran Rabbime..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet aşılama olacaktım bu ay ama kısmet işte geldi tırtılım.. aramıza hoşgeldin.. burayı seveceksin inan.. darısı da başına..
He valla canım.. umutlar sendelerken merhaba dedi tırtılımben nisan ayında doktorumu degistirdim kuzum sadece haziran da hsg çekildi işte.. ilaç iğne vs kesti Yeter tarlayı çok yormuşlar azıcık nadasa bırakalım dedi.. bende onu dinledim işte.. psikolojik olarak da beni çok rahatlattı ama Allah razı olsun.. böyle işte.. darısı sizlere.. yeğen haberi almak için sabırsızlıkla bekliyorum canım.. inşallah..
Sagolasin canım Allah razı olsun peşi sıra gelin arkamdan hepiniz nolur.. duaya devam..
Adaşım.. merhaba dedi tırtılımvallahi yerde miyim gökte miyim bilemiyorum Rabbim tamamına erdirir inşallah.. lütfen sizden de peş peşe o güzel haberleri alayım.. çok çalışın nolur
Aboowww öylemi oldu ya valla bnmde sabah bulantıları başladı kahvaltıda iştahsz oluyorm ya.Bende senn gibi oh iyi benm olmuycak heralde dedim ammaBenim 7.haftadan sonra başladı canım, öncesi Ayy diyordum ne güzel yiyebiliyorum falan diye. Ama oksun çok şükür. Bebişe bi zararı olmasında, dayanırız biz
Merklnma balım dün ablmla konuşuyoz oda çok yaşamştı.diyo mide bulntısı olan bebek anneye daha iyi tutunurmş onlarda düşüktiski daha az olurmş yaaaİnşallah canım yaa inşallah iyidir. Çok aç kalınca da karnıma ağrılar giriyor böyle, işte o zamanlar hem çok korkuyorum hem de vicdan azabı duyuyorum. Haftaya gidecem doktora inşallah, bu sefer veririm belki vitamin falan, inşallah herşey normaldir
Yerim senin takvimini yaaYeterki sen iste kuzum benim.. sat a göre yapmiim yumurtlama günüme göre yapiim o zaman..
Umutszluk yok kuzu tmm mı bak hepimznkide hemencecik gelmedi demi hepsini siz biliyosnz hele arzuşumİnşallahh arzucum ya devamı gelir haberlerin hepberaber doğum bekler paylaşırız bu aralar umutsuz vaka olsam da sizlerle mutlu oluyorum gerçektenn
Aboowww öylemi oldu ya valla bnmde sabah bulantıları başladı kahvaltıda iştahsz oluyorm ya.Bende senn gibi oh iyi benm olmuycak heralde dedim ammaBenim 7.haftadan sonra başladı canım, öncesi Ayy diyordum ne güzel yiyebiliyorum falan diye. Ama oksun çok şükür. Bebişe bi zararı olmasında, dayanırız biz
Merklnma balım dün ablmla konuşuyoz oda çok yaşamştı.diyo mide bulntısı olan bebek anneye daha iyi tutunurmş onlarda düşüktiski daha az olurmş yaaaİnşallah canım yaa inşallah iyidir. Çok aç kalınca da karnıma ağrılar giriyor böyle, işte o zamanlar hem çok korkuyorum hem de vicdan azabı duyuyorum. Haftaya gidecem doktora inşallah, bu sefer veririm belki vitamin falan, inşallah herşey normaldir
Yerim senin takvimini yaaYeterki sen iste kuzum benim.. sat a göre yapmiim yumurtlama günüme göre yapiim o zaman..
Umutszluk yok kuzu tmm mı bak hepimznkide hemencecik gelmedi demi hepsini siz biliyosnz hele arzuşumİnşallahh arzucum ya devamı gelir haberlerin hepberaber doğum bekler paylaşırız bu aralar umutsuz vaka olsam da sizlerle mutlu oluyorum gerçektenn
Günaydın kızlar P pastadelisi D Deli_manya A anneveoglusu size bi soru sormak istiyorum ben 3-4 gündür anlamsız bi şekilde stresliyim yani böyle ruh halim gel gitli içim daralıyor nasıl bi anne olcam bebeğime iyi bakabilecek miyim doğum sonrası nasıl olacak falan onları düşünüyorum olduğum yere sığamıyorum bazen rahatlıyor kendime iyi telkin veriyorum bazen mutsuz oluyorum sizde böyle bişey oldu mu bu ne zaman geçer bi fikri olan var mu
Bende geçen sabah eşimle konuştum durumu endişemi kaygımı anlattım azcık rahatladım iş olacağına varır bunu ancak doğumdan sonra görebiliriz bırak anı yaşa dedi.. Kendi kaygılarına hükmet ve bol bol dua et dedi bende her namazda hayırlı bi hamilelik için dua ediyorum gerçekten bu durumlar normal vücudum hiç olmayan bişeyle karşı karşıya inşallah allahın izniyle atlatacağım canım.. Desteğin dostluğun için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınızCanım vücudun ömründe hiç görmediği hormonları salgılıyor ve buda seni psikolojik olarak farklı etkiliyor. Bunu elbet yaşadım. gebeliğimin ilk aylarında herşeye ağlayan biri olmuştum eşim bile anlamsız bakıyordu o ağlamalara... Doğum boyutu değildi benim kaybetme korkusu idi ilk gebeliğe 5-7 haftalarda kanamalı ve lekelenme ile başlamıştım, 4 ay eşle ilişki yasaklanmıştı anlayacağın tuaftım. devamlı uyku hali halsizlik bu halimden nefret ediyordum. aslında benim o korkular doğum yapmam ile başladı lohusalık defpresyonu denilen şeyi yaşadım o dönemde birde kyv ve eş gerğinliği eklendi. Ben mutsuz bebeğine sarılıp sarılıp ağlayan bir yeni anne olmuştum. neyseki eşim kendine çeki düzen verdi o dönemde saplanıp kalmadım. Dr gittiğimde eşim benim doğum sonrası ağlamalarımı anlayamadığını benim dr sorduğunda 9 aydır salgılanan hormonlar bir anda kesilmiyor etkileri normal demişti. sende normal bir süreç yaşıyorsun ama bunlara kaptırma kendini fazla dinleme gebeliğinin her anının tadını çıkar
Biliyorum canım hepiniz için çok sevindim arzuya ayrı bir mutlu oldum.. Nasipte varsa oluyor tabikii... benim süreçte baya uzun ... beklemekten duadan başka çare yok inişler çıkışlar olacak tabiki .... Allah sağlık versinnUmutszluk yok kuzu tmm mı bak hepimznkide hemencecik gelmedi demi hepsini siz biliyosnz hele arzuşumardemir ne zor günler yaşadı ama bak sabır herkesn bi vakti var.Benmki geldi ay aileye öyle bi ilaç gibi geldiki biliyomsn dedmki demek Rabbim bu günü beklediki aileye teselli olsun O o kadar büyük ki
canım iyi kafanı dağıt kendine iyi bak fazla ara verme özlerim seni benSelam kuzular ben iki gün yokum köye gidecem fıratım olmayacak yazmaya gelene kadar kendinize cici bakın püldünüz hepinizi çok seviyorum güzeller
Herkese günaydınlar
Bende geçen sabah eşimle konuştum durumu endişemi kaygımı anlattım azcık rahatladım iş olacağına varır bunu ancak doğumdan sonra görebiliriz bırak anı yaşa dedi.. Kendi kaygılarına hükmet ve bol bol dua et dedi bende her namazda hayırlı bi hamilelik için dua ediyorum gerçekten bu durumlar normal vücudum hiç olmayan bişeyle karşı karşıya inşallah allahın izniyle atlatacağım canım.. Desteğin dostluğun için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Oyy yerim tırtılı hakettiniz ikinizde keyfini çıkarkan verdin mi tekrar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?