2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok güzel Kuzumm çok sevindim, MaşaAllah.
Sagolasin sakinem

Değerin artmiş canım gördüm çok güzel artış Rabbim ol dedi oldu üzüntüler geçmişte kaldı canm Benim
Kün fe yekûn
Çok şükür kuzum darısı tek tek hepinizin başına inşallah..

ardemir cnm cok güzel artmış değerin maşallah sağlıkla devamı gelsin
D Deli_manya cnm bat 10 ağustos
Amin güzelcem.. hız kesmek yok hadi takılın pesime inşallah.. halayın başı sakine sonu ben.. sonda kalmak istemiyorum oturmaya mı geldik

Amin güzelcem.. hız kesmek yok hadi takılın pesime inşallah.. halayın başı sakine sonu ben.. sonda kalmak istemiyorum oturmaya mı geldik
İnşallahh arzucum ya devamı gelir haberlerin hepberaber doğum bekler paylaşırız bu aralar umutsuz vaka olsam da sizlerle mutlu oluyorum gerçektenn

Gönlü güzel vefalı arkadaşım güzel sözlerin karşılıklı. Bende senin gibi bu aşılamada çok rahatım tutarsa tutar tutmazsa rabbim elbet meleğini nasibimizde varsa gönderecek bunu biliyorum. sen bu mutluluğu çok hakkettin canım. kendine ve meleğine dikkat et rabbim kucağını doldursun sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah

Benim 7.haftadan sonra başladı canım, öncesi Ayy diyordum ne güzel yiyebiliyorum falan diye. Ama oksun çok şükür. Bebişe bi zararı olmasında, dayanırız biz
Aboowww öylemi oldu ya valla bnmde sabah bulantıları başladı kahvaltıda iştahsz oluyorm ya.Bende senn gibi oh iyi benm olmuycak heralde dedim amma

Merklnma balım dün ablmla konuşuyoz oda çok yaşamştı.diyo mide bulntısı olan bebek anneye daha iyi tutunurmş onlarda düşüktiski daha az olurmş yaaa

Yeterki sen iste kuzum benim.. sat a göre yapmiim yumurtlama günüme göre yapiim o zaman..
Yerim senin takvimini yaa

İnşallahh arzucum ya devamı gelir haberlerin hepberaber doğum bekler paylaşırız bu aralar umutsuz vaka olsam da sizlerle mutlu oluyorum gerçektenn
Umutszluk yok kuzu tmm mı bak hepimznkide hemencecik gelmedi demi hepsini siz biliyosnz hele arzuşum ardemir ne zor günler yaşadı ama bak sabır herkesn bi vakti var.Benmki geldi ay aileye öyle bi ilaç gibi geldiki biliyomsn dedmki demek Rabbim bu günü beklediki aileye teselli olsun O o kadar büyük ki

Benim 7.haftadan sonra başladı canım, öncesi Ayy diyordum ne güzel yiyebiliyorum falan diye. Ama oksun çok şükür. Bebişe bi zararı olmasında, dayanırız biz
Aboowww öylemi oldu ya valla bnmde sabah bulantıları başladı kahvaltıda iştahsz oluyorm ya.Bende senn gibi oh iyi benm olmuycak heralde dedim amma

Merklnma balım dün ablmla konuşuyoz oda çok yaşamştı.diyo mide bulntısı olan bebek anneye daha iyi tutunurmş onlarda düşüktiski daha az olurmş yaaa

Yeterki sen iste kuzum benim.. sat a göre yapmiim yumurtlama günüme göre yapiim o zaman..
Yerim senin takvimini yaa

Umutszluk yok kuzu tmm mı bak hepimznkide hemencecik gelmedi demi hepsini siz biliyosnz hele arzuşum ardemir ne zor günler yaşadı ama bak sabır herkesn bi vakti var.Benmki geldi ay aileye öyle bi ilaç gibi geldiki biliyomsn dedmki demek Rabbim bu günü beklediki aileye teselli olsun O o kadar büyük ki

Canım vücudun ömründe hiç görmediği hormonları salgılıyor ve buda seni psikolojik olarak farklı etkiliyor. Bunu elbet yaşadım. gebeliğimin ilk aylarında herşeye ağlayan biri olmuştum eşim bile anlamsız bakıyordu o ağlamalara... Doğum boyutu değildi benim kaybetme korkusu idi ilk gebeliğe 5-7 haftalarda kanamalı ve lekelenme ile başlamıştım, 4 ay eşle ilişki yasaklanmıştı anlayacağın tuaftım. devamlı uyku hali halsizlik bu halimden nefret ediyordum. aslında benim o korkular doğum yapmam ile başladı lohusalık defpresyonu denilen şeyi yaşadım o dönemde birde kyv ve eş gerğinliği eklendi. Ben mutsuz bebeğine sarılıp sarılıp ağlayan bir yeni anne olmuştum. neyseki eşim kendine çeki düzen verdi o dönemde saplanıp kalmadım. Dr gittiğimde eşim benim doğum sonrası ağlamalarımı anlayamadığını benim dr sorduğunda 9 aydır salgılanan hormonlar bir anda kesilmiyor etkileri normal demişti. sende normal bir süreç yaşıyorsun ama bunlara kaptırma kendini fazla dinleme gebeliğinin her anının tadını çıkar

Bende geçen sabah eşimle konuştum durumu endişemi kaygımı anlattım azcık rahatladım iş olacağına varır bunu ancak doğumdan sonra görebiliriz bırak anı yaşa dedi.. Kendi kaygılarına hükmet ve bol bol dua et dedi bende her namazda hayırlı bi hamilelik için dua ediyorum gerçekten bu durumlar normal vücudum hiç olmayan bişeyle karşı karşıya inşallah allahın izniyle atlatacağım canım.. Desteğin dostluğun için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Biliyorum canım hepiniz için çok sevindim arzuya ayrı bir mutlu oldum.. Nasipte varsa oluyor tabikii... benim süreçte baya uzun ... beklemekten duadan başka çare yok inişler çıkışlar olacak tabiki .... Allah sağlık versinn

Selam kuzular ben iki gün yokum köye gidecem fıratım olmayacak yazmaya gelene kadar kendinize cici bakın püldünüz hepinizi çok seviyorum güzeller
canım iyi kafanı dağıt kendine iyi bak fazla ara verme özlerim seni ben

ne zaman sormak istideğin paylaşmak istediğin birşey olursa bilgim ölçüsünde yanındayım canım sende iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…