2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ya ben hsg yi anestezili çektirdim sonrasında bile çok ağrı hissettim ağrı eşiğim çok düşük Allah ım bir mucize olsa da gerek kalmasa buna

ben anestezi almadan çektirdim allahım ne zordu arkadaşım kadınlık zor zaanat vallahi

canım benim yaa bazı gebeliklerde oluyor şiddetli mide bulantıları veya hissi kıyamam leblebi denedin mi salatalık marul bana iyi gelirdi.

Ablacım geldim ben sabah mesaj attım ya buraya yine mi görünmüyor hey allahım neyse ben cenaze için gittim ablacım
yok cnm yazmıştın hatta ben de yanış anlamıştım Allah rahmet eylesin sabır versin kalanlarına... A anneveoglusu fulya abla görmemiş olabilir eskiden okumaya başladıysa...

Nasılsın sevgülcüm geldin mi?

Amin kuzu allah razı olsun. Geldim kuzucum iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canım halama çok üzüldüm öyle kafam dolu biraz aklıma geldikçe içim sıkılıyor bide vasiyet etmiş mszarıda tam halamların evin karşısında boyuna görüp duracak kadıncağız öyle işte

canım nasılsın bakalım benim çarşamba öğle üzeri olacak sanırım aşılama benin yumurta kaç tane idi boyutları ne idi canım.

bende bilmiyorum abla valla değişiğim bazen olumlu düşünüyorum bazen olmayacak diyorum..ben kendimi hep olumsuza odakladım valla olmazsa da nasip derim çabalıyoruz Allah büyük görüyor sabır sabır ne diyelim..
senin yumurta takibin olmadı dimi abla ona göre aşılama belli oluyor daha çatlatma iğnesi olucan..benim iki yumurtam oluştu 21 mm likti ertesi gün çatlatma iğnesi oldum..

ayy inşallah şimdilik sonu ben olurum halay sonu olmak benim işim

İnşallahh arzucum ya devamı gelir haberlerin hepberaber doğum bekler paylaşırız bu aralar umutsuz vaka olsam da sizlerle mutlu oluyorum gerçektenn
Umut her zaman bizimle kalsın nolur kuzum.. yaşadığım şeylerin binde birini yaşamadınız Allah yaşatmasın.. ben bile vazgeçmediysem nolur vazgeçmeyin yapmayın canım.. çok mesai yapın geleceeekk

Her mesajını okurken gözlerimi dolduruyorsun duygularımız hep karşılıklı canım benim insallah beraber devam edeceğiz biz dertlesmeye kakası ateşi dişi derken beraber büyüteceğiz balları
Takvimim evet.. ben yaptım
Siz benim ne ağır şeyler yaşadığımı en iyi bilenlersiniz o yüzden körelmeyecek hiç birinizin ümidi valla gelmem bi daha

oyyy cetvelde yapılmış maşallah maşallah hayırlı olsun canım kan testini tekrarladın mı

şimdi gördüm baktırmışsın arkadaşım. maşallah maşallah güzel gelişiyor kuzu maşallah maşallah
Çarşamba kendi doktorumuz görecek teyzesi.. tırtılımı göremeyiz ama çağırdı genede doktorumuz burda da hcg bakalım seni bi muayene edelim dedi.. söylemesi ayıp pamukcuk gibi birşeyler var da.. erkenden tedavi edilsin gidelimde..

9 hamile kalmayı bekleyen kalmışız
Gün be gün azalacak o liste Allahın izniyle.. benim inancım hep vardı hep olacak..

Bat 19 ağustos canim ama ben memleketteyim ailemin yaninda hakkınızı yemek istemem düzenli okuyabilir miyim bilmiyorum.

Canm okuyabildiğini oku tatilden ne zamn dönersn ki kalanını da okursun diye düşünüyorum

benim 13 ağustos tabi inş aşılamam tutar da olmam yaa çok heyecanlıyım..
tmm canm görmemişim şmdi yazdığını ekliyelm senide ama 9 ay gelmeyn bat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…