- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.281
Ya ben hsg yi anestezili çektirdim sonrasında bile çok ağrı hissettim ağrı eşiğim çok düşük Allah ım bir mucize olsa da gerek kalmasa buna
Eki Görüntüle 2027474 Kızlar batlarınızı yazın.Yeni duaya başlayalm diyorum bu pazartesi.Bi liste atmştı ebuş @ebru_can_ebru bu seferde onu okuyalım ne dersiniz ? Bu arada bncede aynı gün okumaya çalışalm abla @Halim rabbime malum listedeki esmaların resmini atıyorm.
Günaydın kızlar, yeni listemiz oluşmaya başlamış, inşallah bol bol hamiş çıkar. Bende durumlar aynı, bulantı yüzünden hiç bişey yapamıyorum. Oldun çok şükür, çok bekledik bu günleri ama bebişimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum benimde şimdi ki takıntım bu, moralim bozuluyor. Dün tüm gün sadece bir kase cacık yedim o kadar düşünün.o yüzdende çok halsizlik oluyor, buraya girip hamiş haberleri almak iyi geliyor. Rabbim inşallah devamını getirsin. Dua içinde ben hertürlü Katılırım, nasıl isterseniz. Hepinizi çok seviyorum, çok inanıyorum hepimiz dileğimize kavuşacaz inşalllah.
Ablacım geldim ben sabah mesaj attım ya buraya yine mi görünmüyor hey allahım neyse ben cenaze için gittim ablacımcanım iyi kafanı dağıt kendine iyi bak fazla ara verme özlerim seni ben
yok cnm yazmıştın hatta ben de yanış anlamıştım Allah rahmet eylesin sabır versin kalanlarına... A anneveoglusu fulya abla görmemiş olabilir eskiden okumaya başladıysa...Ablacım geldim ben sabah mesaj attım ya buraya yine mi görünmüyor hey allahım neyse ben cenaze için gittim ablacım
Amin kuzu allah razı olsun. Geldim kuzucum iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canım halama çok üzüldüm öyle kafam dolu biraz aklıma geldikçe içim sıkılıyor bide vasiyet etmiş mszarıda tam halamların evin karşısında boyuna görüp duracak kadıncağız öyle işteyok cnm yazmıştın hatta ben de yanış anlamıştım Allah rahmet eylesin sabır versin kalanlarına... A anneveoglusu fulya abla görmemiş olabilir eskiden okumaya başladıysa...
Nasılsın sevgülcüm geldin mi?
canım nasılsın bakalım benim çarşamba öğle üzeri olacak sanırım aşılama benin yumurta kaç tane idi boyutları ne idi canım.
Sagolasin sakinem
Kün fe yekûn
Çok şükür kuzum darısı tek tek hepinizin başına inşallah..
Amin güzelcem..hız kesmek yok hadi takılın pesime inşallah.. halayın başı sakine sonu ben.. sonda kalmak istemiyorum oturmaya mı geldik
Umut her zaman bizimle kalsın nolur kuzum.. yaşadığım şeylerin binde birini yaşamadınız Allah yaşatmasın.. ben bile vazgeçmediysem nolur vazgeçmeyin yapmayın canım.. çok mesai yapın geleceeekkİnşallahh arzucum ya devamı gelir haberlerin hepberaber doğum bekler paylaşırız bu aralar umutsuz vaka olsam da sizlerle mutlu oluyorum gerçektenn
Her mesajını okurken gözlerimi dolduruyorsun duygularımız hep karşılıklı canım benimGönlü güzel vefalı arkadaşım güzel sözlerin karşılıklı. Bende senin gibi bu aşılamada çok rahatım tutarsa tutar tutmazsa rabbim elbet meleğini nasibimizde varsa gönderecek bunu biliyorum. sen bu mutluluğu çok hakkettin canım. kendine ve meleğine dikkat et rabbim kucağını doldursun sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah
Takvimim evet.. ben yaptımAboowww öylemi oldu ya valla bnmde sabah bulantıları başladı kahvaltıda iştahsz oluyorm ya.Bende senn gibi oh iyi benm olmuycak heralde dedim amma
Merklnma balım dün ablmla konuşuyoz oda çok yaşamştı.diyo mide bulntısı olan bebek anneye daha iyi tutunurmş onlarda düşüktiski daha az olurmş yaaa
Yerim senin takvimini yaa
Umutszluk yok kuzu tmm mı bak hepimznkide hemencecik gelmedi demi hepsini siz biliyosnz hele arzuşumardemir ne zor günler yaşadı ama bak sabır herkesn bi vakti var.Benmki geldi ay aileye öyle bi ilaç gibi geldiki biliyomsn dedmki demek Rabbim bu günü beklediki aileye teselli olsun O o kadar büyük ki
oyyy cetvelde yapılmış maşallah maşallah hayırlı olsun canım kan testini tekrarladın mı
Çarşamba kendi doktorumuz görecek teyzesi.. tırtılımı göremeyiz ama çağırdı genede doktorumuz burda da hcg bakalım seni bi muayene edelim dedi.. söylemesi ayıp pamukcuk gibi birşeyler var da.. erkenden tedavi edilsin gidelimde..şimdi gördüm baktırmışsın arkadaşım. maşallah maşallah güzel gelişiyor kuzu maşallah maşallah
Gün be gün azalacak o liste Allahın izniyle.. benim inancım hep vardı hep olacak..9 hamile kalmayı bekleyen kalmışız
Bat 19 ağustos canim ama ben memleketteyim ailemin yaninda hakkınızı yemek istemem düzenli okuyabilir miyim bilmiyorum.
Istemsizce lilililililililiiiyyy deyivemişim otobüste herkes bana baktıayy inşallah şimdilik sonu ben olurum halay sonu olmak benim işim
Istemsizce lilililililililiiiyyy deyivemişim otobüste herkes bana baktı
Bat 19 ağustos canim ama ben memleketteyim ailemin yaninda hakkınızı yemek istemem düzenli okuyabilir miyim bilmiyorum.
tmm canm görmemişim şmdi yazdığını ekliyelm senide ama 9 ay gelmeyn bat olsun inşallahbenim 13 ağustos tabi inş aşılamam tutar da olmam yaa çok heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?