- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.301
Canm okuyabildiğini oku tatilden ne zamn dönersn ki kalanını da okursun diye düşünüyorum
tmm canm görmemişim şmdi yazdığını ekliyelm senide ama 9 ay gelmeyn bat olsun inşallah
Senin batıda unuttm ben ya arkdşm senide ekliyim söylede başlıyorz duaya katlmak şstemşynİnşallah canım. Tabi inşallah bir mucize olur da bu ay gerek kalmaz.
Tmm canm ilk sana okurz şşte transferin olacak yacnm 6 agustos benim aka heran olabilirim ben
Etmem mı bu gece başlıyorum Allah izin verirse bide hacıbayram veli hazretlerine gideceğim 6dan sonra.. hepinize dua edeceğim tırtıl için de birşeyler dağıtacağım inşallah gidebilirsem..hahahaha tey teeeeyy diyorum bendebana da dua et olur mu kuzum aşılamam tutsun hamişsiniz sizin duaların ayrı bi güzelliği var
Senin batıda unuttm ben ya arkdşm senide ekliyim söylede başlıyorz duaya katlmak şstemşynİnşallah canım. Tabi inşallah bir mucize olur da bu ay gerek kalmaz.
Tmm canm ilk sana okurz şşte transferin olacak yacnm 6 agustos benim aka heran olabilirim ben
Etmem mı bu gece başlıyorum Allah izin verirse bide hacıbayram veli hazretlerine gideceğim 6dan sonra.. hepinize dua edeceğim tırtıl için de birşeyler dağıtacağım inşallah gidebilirsem..
Çok zor cnm yaaAmin kuzu allah razı olsun. Geldim kuzucum iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canım halama çok üzüldüm öyle kafam dolu biraz aklıma geldikçe içim sıkılıyor bide vasiyet etmiş mszarıda tam halamların evin karşısında boyuna görüp duracak kadıncağız öyle işte
Allah razı olsun Allah kabul eylesin ArzucumEtmem mı bu gece başlıyorum Allah izin verirse bide hacıbayram veli hazretlerine gideceğim 6dan sonra.. hepinize dua edeceğim tırtıl için de birşeyler dağıtacağım inşallah gidebilirsem..
Kanserdi canım iki seneyi geçti çekiyordu kadıncağız çok zor evet rabbim sabır versin çeken herkesedeÇok zor cnm yaa( hastalığı fln mı vardı Rabbim sabır versin evlat acısı çok zordur ... Ben de aynı iş güç takılıyorum vakit geçirme işte...
Amin cnm artık genç yaşlı çocuk dinlemiyor çok fazla duyuyorum Allah sağlık versin inşallahhKanserdi canım iki seneyi geçti çekiyordu kadıncağız çok zor evet rabbim sabır versin çeken herkesede
Sağol canım benimne zaman sormak istideğin paylaşmak istediğin birşey olursa bilgim ölçüsünde yanındayım canım sende iyiki varsın
Evet canım kanser grip misali oldu bu son dönemler rabbim kimseyi kötü hastalıklarla sınamasın cümlesinede şifa versinAmin cnm artık genç yaşlı çocuk dinlemiyor çok fazla duyuyorum Allah sağlık versin inşallahh
Canım sen nasılsın bi sıkıntı yoktur inşallah malum mesajları göremediğimden bide köyde olduğumdan takip edemedimSağol canım benim
Hafif bulantı var canım miskin miskin yatıyorum çok şükür bugünüme :) sen nasılsın cenaze evindesin herkes nasıl Allâh sabırlarını bol versinCanım sen nasılsın bi sıkıntı yoktur inşallah malum mesajları göremediğimden bide köyde olduğumdan takip edemedim
Kendi evime kurban bayramindan sonra gidicem canim. Günü gününe okuyamayabilirim sorun olmayacaksa ekle arkadaşların hakkını yemek istemiyorum.Canm okuyabildiğini oku tatilden ne zamn dönersn ki kalanını da okursun diye düşünüyorum
tmm canm görmemişim şmdi yazdığını ekliyelm senide ama 9 ay gelmeyn bat olsun inşallah
Kendi evime kurban bayramindan sonra gidicem canim. Günü gününe okuyamayabilirim sorun olmayacaksa ekle arkadaşların hakkını yemek istemiyorum. Haklarını helal etsinler şimdiden.Canm okuyabildiğini oku tatilden ne zamn dönersn ki kalanını da okursun diye düşünüyorum
Kanserdi canım iki seneyi geçti çekiyordu kadıncağız çok zor evet rabbim sabır versin çeken herkesede
bende bilmiyorum abla valla değişiğim bazen olumlu düşünüyorum bazen olmayacak diyorum..ben kendimi hep olumsuza odakladım valla olmazsa da nasip derim çabalıyoruz Allah büyük görüyor sabır sabır ne diyelim..
senin yumurta takibin olmadı dimi abla ona göre aşılama belli oluyor daha çatlatma iğnesi olucan..benim iki yumurtam oluştu 21 mm likti ertesi gün çatlatma iğnesi oldum..
Canım başın sağolsun Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun inşaallah Inna lillahi Inna ileyhi raciunAmin kuzu allah razı olsun. Geldim kuzucum iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canım halama çok üzüldüm öyle kafam dolu biraz aklıma geldikçe içim sıkılıyor bide vasiyet etmiş mszarıda tam halamların evin karşısında boyuna görüp duracak kadıncağız öyle işte
Arzu adaşım ben özel dua istiyorum senden oranın kerametine çok inanıyorumEtmem mı bu gece başlıyorum Allah izin verirse bide hacıbayram veli hazretlerine gideceğim 6dan sonra.. hepinize dua edeceğim tırtıl için de birşeyler dağıtacağım inşallah gidebilirsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?