2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

hahahaha tey teeeeyy diyorum bende bana da dua et olur mu kuzum aşılamam tutsun hamişsiniz sizin duaların ayrı bi güzelliği var
Etmem mı bu gece başlıyorum Allah izin verirse bide hacıbayram veli hazretlerine gideceğim 6dan sonra.. hepinize dua edeceğim tırtıl için de birşeyler dağıtacağım inşallah gidebilirsem..

Etmem mı bu gece başlıyorum Allah izin verirse bide hacıbayram veli hazretlerine gideceğim 6dan sonra.. hepinize dua edeceğim tırtıl için de birşeyler dağıtacağım inşallah gidebilirsem..

canım benim Allah kabul etsin güzel yüreğinin ekmeğini yiyorsun darısı isteyen herkesin içinde de benim başıma

Çok zor cnm yaa ( hastalığı fln mı vardı Rabbim sabır versin evlat acısı çok zordur ... Ben de aynı iş güç takılıyorum vakit geçirme işte...

Allah razı olsun Allah kabul eylesin Arzucum Benimki umutsuzluk değil bekleyiş sürecinden kaynaklı inişler çıkışlar birde tedavi belirsizliği ne zaman başlasak vs... Ne kadar plan program yapıp düşünsekte vr nasibi zamanı biliyorum... Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sizlere de dua ediyorum

Canım sen nasılsın bi sıkıntı yoktur inşallah malum mesajları göremediğimden bide köyde olduğumdan takip edemedim
Hafif bulantı var canım miskin miskin yatıyorum çok şükür bugünüme :) sen nasılsın cenaze evindesin herkes nasıl Allâh sabırlarını bol versin

Canm okuyabildiğini oku tatilden ne zamn dönersn ki kalanını da okursun diye düşünüyorum

tmm canm görmemişim şmdi yazdığını ekliyelm senide ama 9 ay gelmeyn bat olsun inşallah
Kendi evime kurban bayramindan sonra gidicem canim. Günü gününe okuyamayabilirim sorun olmayacaksa ekle arkadaşların hakkını yemek istemiyorum.

Canm okuyabildiğini oku tatilden ne zamn dönersn ki kalanını da okursun diye düşünüyorum

tmm canm görmemişim şmdi yazdığını ekliyelm senide ama 9 ay gelmeyn bat olsun inşallah
Kendi evime kurban bayramindan sonra gidicem canim. Günü gününe okuyamayabilirim sorun olmayacaksa ekle arkadaşların hakkını yemek istemiyorum. Haklarını helal etsinler şimdiden.

Kanserdi canım iki seneyi geçti çekiyordu kadıncağız çok zor evet rabbim sabır versin çeken herkesede

rabbim rahmeti ile karşılasan mekanı cennet olsun canım. kanser o kadar çok yaygın ki benim annem 2015 yılında meme kanseri oldu memesi alındı o düzeldi derken babam geçtiğimiz ekim ayında kolon kanseri oldu bayram öncesi tedavisi bitti inşallah bunla geçmiş gitmiştir.

Halan sağ anladığım kadarı ile rabbim ona sabır versin evlad kaybı çok zor allahım kimseye verme yarabbim

olumlu düşün olumlu olsun inşallah rabbim ol desin olacak senin rahimde hormonda sorun yoktu dimi yaşında genç inşallah senden güzel haberler oalacağız olmasada yola devam rabbimden umudumuzu hiç kesmeyeceğiz. niyetimizi biliyor rabbim inşallah nasip olacak bizede

benim dün kontrol vardı ben 5. gün iğneye başladım 5-6-7-8-9-10-11 günler 6 gün vuruldum bu gün catmala iğnesi vurulacam gece. benimde sağda va solda ikişer tane toplam 4 yumurta olmuş biri 17 mm idi diğerleri 10-12 mm idi. bakalım ne olacak benim rahim yapım sorunlu bakalım inşallah tutar ve hayırlıı ile gelişir mucizem.

Canım başın sağolsun Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun inşaallah Inna lillahi Inna ileyhi raciun

Arzu adaşım ben özel dua istiyorum senden oranın kerametine çok inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…