2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

28 im sorun da yoktu abla hsg de çekildim ya doktor kist iltihap tıkanıklık hiç bişey yok dedi hatta biz zorla aşılama yaptırdk bekleyin dedi de işte eşimde sperm hızı problemi olduğu için mecbur kaldık iyi de oldu yüzde yüz hareketlileri bana aşıladılar..
o zaman bu gece iğne olacaksan 36 saat oluyor çarşambaya geliyor evet hadi bakalım hayırlısı inşallah..doktor sperm örneği için merkez önerdi mi bak orası da önemli yıkama işlemi falan..

üniversite hastanesinde kendileri yapıyor canım iki saat önce eşin sperm verecek dediler yarın arayacaklar
yaşın cok genç maşallah allahın izniyle yakın zamanda senin güzel haberlerini alacağız bak gör canım

Arkadaşım özel olmazsa ileri hızlınız kaçtı?

canım benim yaa bazı gebeliklerde oluyor şiddetli mide bulantıları veya hissi kıyamam leblebi denedin mi salatalık marul bana iyi gelirdi.
Salatalık yiyorum canım, ama leblebi falan denemedim, onu da denerim. Dışarı çıktığımda zor oluyor yaa, biraz önce kendimi zor attım eve. Ben dursam da kız durmuyor, mecburen çıkıyorsun dışarı. Allah ım günah yazmasın da o dönerler ne pis kokuyor öyle,kendimi zor tuttum valla

canım benim Allah kabul etsin güzel yüreğinin ekmeğini yiyorsun darısı isteyen herkesin içinde de benim başıma
Amiiinn çok amin canım benim.. bu arada sokakta ayılmadım bayılmadım o yüzden hacı bayram veli hazretlerine gidiyorum şükür..

Canım benim Rabbim en çok başkasına edilen duayı kabul edermiş Allah güç verdikçe sizin için dilemeye devam edeceğim..

Arzu adaşım ben özel dua istiyorum senden oranın kerametine çok inanıyorum
Hepinize tek tek adınızla edeceğim adaşım hiç merak etme..

Canım ben dün keşfettim grisini galeta yiyorum kepekli yanında zeytin siyah olanından yiyorum hem midemi bastırıyor hemde bulantı yapmıyor bence dene hemde kalorisi az kilo aldırmıyor

Hafif bulantı var canım miskin miskin yatıyorum çok şükür bugünüme :) sen nasılsın cenaze evindesin herkes nasıl Allâh sabırlarını bol versin
Ben dün döndüm kuzu eşim çalışıyor ya valla canım kötüler özelliklede halam ve eniştem. Amin allah razı olsun canım şu durumda en çok sabıra ihtiyaç var. Bulantıda geçer inşallah kuzu bugünümüze şükür bende adet oldum üçüncü günüm ama bu kez ciddi anlamda bi iki ay korunup kafamı dinlemek istiyorum eşimede söyledim ilkin bi zayıflayıp kendi sağlığıma kavuşayımda bi bak bu kdzde 50 gün geçti yeni ooldum acele etmeyecem artık boşuna gidip ilaç kullanıp sağlığımdan oldum

Aminn rabbim cemi cümlesine şifa versin ablacım evet sağ ama ölü gibi geziniyor işte o da eniştemde çok kötüler özellikle ikisi zor valöa rabbim kimseye vermesin sevdiklerinin acısını

Duayı nasıl yapıyoruz kızlar belli oldu mu, yani bugğn herkes yağmur için mi okuyacak

Canm bugün daha başlayan olmadı sanırım yarn başlayalım yağmurdan.Bu arada mide bulantısı için beyaz leblebi oluyo ya onu söylediler arkdşlar bulantı için onuda bi dene istersen kuzum

Allah kabul etsin kuzum canım ablam Allah razı olsun inşallah senin de bebişin ailesine sağlıklı hayırlı imanlı bir evlat olarak gelsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…