2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım ben dün keşfettim grisini galeta yiyorum kepekli yanında zeytin siyah olanından yiyorum hem midemi bastırıyor hemde bulantı yapmıyor bence dene hemde kalorisi az kilo aldırmıyor
Saol canım deneyecem mutlaka, bugün hiç kusmadm çok mutluyum. Sanırım geçecek yavaş yavaş artık.:)

Günaydınlarr herkese çatlatma iğnesini dün gece vuruldum hayırlısı artık
duygucum senin kaç yumurtan vardı büyüklükleri neydi aşılamada canım

güzel haberler alalım inşallah değerin kat ve katlansın sağlıkla sıkı sıkı tutunsun kuzu inşallah

bende iyiyim canım ne olsun süreç devam yarın aşılama olacak bir gün izin alacağım bilemiyorum işimin zor olduğunu biliyorum ilerde denemedim tühh dememek için deniyorum arzucum. Rabbim mucizesini gösterir inşallah

amin ablam hepimize inşallah bebiksiz hatun kalmasın topiğimizde
bizimde iki saat sürdü sperm yıkama işlemi hemen doktora yetiştirdik işlemi yaptı..Abla inan bende heyecanlandım sana içim ferah inş sonuda güzel olacak..Rabbim yardımcın olsun herşey sorunsuz olsun yarın büyük gün..hiç kalkma yarın hazır çalışmıyorsun da hep yat..

Evet aşılama da nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Allah yardım etsin biz kadınlara.

kuzum korkma hiç bişey yokki alttan muayene olmamıştım daha önce ben düşün çekinmedim sadece o anın heyecanıyla normal olarak kastım aleti yerleştirken sonra geçti zaten..o an bol bol dua et acı yok zaten..

karanfil de iyi geliyor cnm bulantıya günde bir iki tane yutuver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…