- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.341
Canım adaşım ağzın bal yesin Rabbim razı olsun inşaallah@yagmur_20 @burciss Y yumyumyumiyumHalim rabbime malum @ebru_can_ebru A anneveoglusu M miyaz @MeLMuR_2016 @beren20 D Deli_manya P pastadelisi @sweetdreams1985
Hepinize teker teker sağlıklı gebelik ve bebek diledim hacı bayram veli hazretlerine selamınızı ilettim Allah kabul etsin inşallah canım arkadaşlarım
Ben listede yokumCanm bugün daha başlayan olmadı sanırım yarn başlayalım yağmurdan.Bu arada mide bulantısı için beyaz leblebi oluyo ya onu söylediler arkdşlar bulantı için onuda bi dene istersen kuzum
Canım adaşım ağzın bal yesin Rabbim razı olsun inşaallah
Saol canım deneyecem mutlaka, bugün hiç kusmadm çok mutluyum. Sanırım geçecek yavaş yavaş artık.:)Canım ben dün keşfettim grisini galeta yiyorum kepekli yanında zeytin siyah olanından yiyorum hem midemi bastırıyor hemde bulantı yapmıyor bence dene hemde kalorisi az kilo aldırmıyor
Canım ğzına yüreğine sağlık, Allah razı olsun@yagmur_20 @burciss Y yumyumyumiyumHalim rabbime malum @ebru_can_ebru A anneveoglusu M miyaz @MeLMuR_2016 @beren20 D Deli_manya P pastadelisi @sweetdreams1985
Hepinize teker teker sağlıklı gebelik ve bebek diledim hacı bayram veli hazretlerine selamınızı ilettim Allah kabul etsin inşallah canım arkadaşlarım
D Deli_manya kuzum ellerine sağlık yarın bismillah diyip başlayalım bol hamişli bir ay olur inşallahhhhhhh
@yagmur_20 @burciss Y yumyumyumiyumHalim rabbime malum @ebru_can_ebru A anneveoglusu M miyaz @MeLMuR_2016 @beren20 D Deli_manya P pastadelisi @sweetdreams1985
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım arkadaşımGünaydınlarr herkese çatlatma iğnesini dün gece vuruldum hayırlısı artık
duygucum senin kaç yumurtan vardı büyüklükleri neydi aşılamada canım
günaydın canım nasılsınHerkese günaydınlar hanımlar
Çok şükür fulyam iyiyim herşey yolunda gibi.. yarın doktorumuz görecek bakalım.. birşey de göremeyecek gerçi ama.. en azından değere tekrar bakılır ilaç vs başlayacak mı karar verir mi bilmiyorum kuzumgünaydın canım nasılsın
güzel haberler alalım inşallah değerin kat ve katlansın sağlıkla sıkı sıkı tutunsun kuzu inşallahÇok şükür fulyam iyiyim herşey yolunda gibi.. yarın doktorumuz görecek bakalım.. birşey de göremeyecek gerçi ama.. en azından değere tekrar bakılır ilaç vs başlayacak mı karar verir mi bilmiyorum kuzum
Sen nasılsın?
@yagmur_20 @burciss Y yumyumyumiyumHalim rabbime malum @ebru_can_ebru A anneveoglusu M miyaz @MeLMuR_2016 @beren20 D Deli_manya P pastadelisi @sweetdreams1985
Arkadaşım özel olmazsa ileri hızlınız kaçtı?
üniversite hastanesinde kendileri yapıyor canım iki saat önce eşin sperm verecek dediler yarın arayacaklar
yaşın cok genç maşallah allahın izniyle yakın zamanda senin güzel haberlerini alacağız bak gör canım
Evet aşılama da nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Allah yardım etsin biz kadınlara.
Salatalık yiyorum canım, ama leblebi falan denemedim, onu da denerim. Dışarı çıktığımda zor oluyor yaa, biraz önce kendimi zor attım eve. Ben dursam da kız durmuyor, mecburen çıkıyorsun dışarı. Allah ım günah yazmasın da o dönerler ne pis kokuyor öyle,kendimi zor tuttum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?