- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.381
Evet aylin canım.ayllllliiiin35 ekledim canm seni.İsmin aylin di deilmi öyle kaydettm ama.
@ebru_can_ebru ne demek kuzum inşallah başlayalm bugün bol hamişli bi ay olsun inşallah
ardemir ablacm Allah razı olsn Rabbim seninde gönlüne göre versn inşallah
İnşallah gerek kalmaz canım ağustos adetim de başlayacağız iğnelere Rabbim inşallah mucizesiyle karşılaştırır.kuzum korkma hiç bişey yokki alttan muayene olmamıştım daha önce ben düşün çekinmedim sadece o anın heyecanıyla normal olarak kastım aleti yerleştirken sonra geçti zaten..o an bol bol dua et acı yok zaten..
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar, nasılsınız. @yagmur_20 zikirlerini bitirdim, Rabbim kabul etsin inşallah. Bi türlü yazamadım. Bugün sabahtan beri inanılmaz karın ağrım vardı kızlar, doktora gittim akşamüstü. Nöbetçi doktordu tabi, kendi doktorum değildi. Çok şükür bebekle alakalı bi sorun yok, ağrının sebebi gaz mışsabaha kadar burdayım Devam ederse gel dedi. Bi ilacı falan yok mu bunun işe vermedi.
Saol canımGeçmiş olsun canım
İlacı var çiğneme tableti var bana doktor verdi iki gün kullandım geçti çok şükür geçmiş olsun Cnmİyi akşamlar kızlar, nasılsınız. @yagmur_20 zikirlerini bitirdim, Rabbim kabul etsin inşallah. Bi türlü yazamadım. Bugün sabahtan beri inanılmaz karın ağrım vardı kızlar, doktora gittim akşamüstü. Nöbetçi doktordu tabi, kendi doktorum değildi. Çok şükür bebekle alakalı bi sorun yok, ağrının sebebi gaz mışsabaha kadar burdayım Devam ederse gel dedi. Bi ilacı falan yok mu bunun işe vermedi.
Yaa bana bişey vermedi, hatta baya gaz var, baya kötüsün falan dedi ama vermedi. Pazartesi doktorum izinden dönüyor o zaman ona gidecem bakalım. Baya ağrıyor yaa.İlacı var çiğneme tableti var bana doktor verdi iki gün kullandım geçti çok şükür geçmiş olsun Cnm
Geçmiş olsun kuzuİyi akşamlar kızlar, nasılsınız. @yagmur_20 zikirlerini bitirdim, Rabbim kabul etsin inşallah. Bi türlü yazamadım. Bugün sabahtan beri inanılmaz karın ağrım vardı kızlar, doktora gittim akşamüstü. Nöbetçi doktordu tabi, kendi doktorum değildi. Çok şükür bebekle alakalı bi sorun yok, ağrının sebebi gaz mışsabaha kadar burdayım Devam ederse gel dedi. Bi ilacı falan yok mu bunun işe vermedi.
Güldürdün beni gece geceİyi akşamlar kızlar, nasılsınız. @yagmur_20 zikirlerini bitirdim, Rabbim kabul etsin inşallah. Bi türlü yazamadım. Bugün sabahtan beri inanılmaz karın ağrım vardı kızlar, doktora gittim akşamüstü. Nöbetçi doktordu tabi, kendi doktorum değildi. Çok şükür bebekle alakalı bi sorun yok, ağrının sebebi gaz mışsabaha kadar burdayım Devam ederse gel dedi. Bi ilacı falan yok mu bunun işe vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?