2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Evet canım önce sağlık herşeyden önemli keşke bi düzene girse seninde kafan rahatlayacak biraz vücudunu kafanı dinlendir stresli günler geçirdin. Allah kalanlara ömür versin

Günaydınlarr herkese çatlatma iğnesini dün gece vuruldum hayırlısı artık
duygucum senin kaç yumurtan vardı büyüklükleri neydi aşılamada canım
Canım benim 3 yumurta vardı büyüklüklerini tam hatırlamıyorum ama 18 17 16 idi galiba çok büyük değildi çatlama iğnesi vırulduğum zaman.. Hadi bismillah bakalım inş güzel haberler bekliyoruz senden Rabbim ikiz versin inş

Günaydınlarr herkese çatlatma iğnesini dün gece vuruldum hayırlısı artık
duygucum senin kaç yumurtan vardı büyüklükleri neydi aşılamada canım
Canım benim 3 yumurta vardı büyüklüklerini tam hatırlamıyorum ama 18 17 16 idi galiba çok büyük değildi çatlama iğnesi vırulduğum zaman.. Hadi bismillah bakalım inş güzel haberler bekliyoruz senden Rabbim ikiz versin inş

Duygucum bilgiler için teşekkür ederim. dün forumlarda okudum aşılama ve tüp bebek ilaçlarının etkisi 3 ay sürüyormuş, birde forumlardan birinde okudum bir bayan dr ile aşılama sürecine girmiş dr 5 yumurtadan az gelişti diye aşılama yapmamış 2 yumurtası varmış beğenmemiş yumurtularını birde ne olmuş biliyormusun o bayan o ay hamile kalmış hemde o iki yumurta ile ikiz nasıl mutlu olmuşlar kendi ve arkadaşları bunları okumak iyi geldi bana

Aynen öyle canımın içi.. pişman olu ah denemedim dememek için bütün olasılıkları değerlendirmek lazım.. sonrası Allahtan.. ya sabır..

Öyle bi saçmalık duymadım tek yumurtaya bile aşılama yapılıyo bak işte Rabbim nasip edince herşey bahane.. Senmoralini yüksek tut inş tutacak belli mi olur belki seninkine ikiz olur

Evet canım önce sağlık herşeyden önemli keşke bi düzene girse seninde kafan rahatlayacak biraz vücudunu kafanı dinlendir stresli günler geçirdin. Allah kalanlara ömür versin
Amin canım benim. Evet düzene girse yine çok iyi gelecek iyi olacak inşallah vardır bi hayır allah büyüktür

Allah senden razı olsun canım benim. Selamınızı ilettim dedin ya çok duygulandım Rabbim dostlar vasıtasıyla böyle güzel şeylere vesile oluyor çok şükür bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…