- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.361
Evet canım önce sağlık herşeyden önemli keşke bi düzene girse seninde kafan rahatlayacakBen dün döndüm kuzu eşim çalışıyor ya valla canım kötüler özelliklede halam ve eniştem. Amin allah razı olsun canım şu durumda en çok sabıra ihtiyaç var. Bulantıda geçer inşallah kuzu bugünümüze şükür bende adet oldum üçüncü günüm ama bu kez ciddi anlamda bi iki ay korunup kafamı dinlemek istiyorum eşimede söyledim ilkin bi zayıflayıp kendi sağlığıma kavuşayımda bi bak bu kdzde 50 gün geçti yeni ooldum acele etmeyecem artık boşuna gidip ilaç kullanıp sağlığımdan oldum
Ayy ağzına sağlık canım Allah kabul etsinY yagmur_20 @burciss Y yumyumyumiyumHalim rabbime malum ebru_can_ebru A anneveoglusu M miyaz MeLMuR_2016 beren20 D Deli_manya @pastadelisi sweetdreams1985
Hepinize teker teker sağlıklı gebelik ve bebek diledim hacı bayram veli hazretlerine selamınızı ilettim Allah kabul etsin inşallah canım arkadaşlarım
Canım benim 3 yumurta vardı büyüklüklerini tam hatırlamıyorum ama 18 17 16 idi galiba çok büyük değildi çatlama iğnesi vırulduğum zaman.. Hadi bismillah bakalım inş güzel haberler bekliyoruz senden Rabbim ikiz versin inşGünaydınlarr herkese çatlatma iğnesini dün gece vuruldum hayırlısı artık
duygucum senin kaç yumurtan vardı büyüklükleri neydi aşılamada canım
Canım benim 3 yumurta vardı büyüklüklerini tam hatırlamıyorum ama 18 17 16 idi galiba çok büyük değildi çatlama iğnesi vırulduğum zaman.. Hadi bismillah bakalım inş güzel haberler bekliyoruz senden Rabbim ikiz versin inşGünaydınlarr herkese çatlatma iğnesini dün gece vuruldum hayırlısı artık
duygucum senin kaç yumurtan vardı büyüklükleri neydi aşılamada canım
Rabbim dualarını kabul etsin kalbi güzel arkadaşım allah razı olsun. Sen de bebişini sağlıkla kucağına al inşallahY yagmur_20 @burciss Y yumyumyumiyumHalim rabbime malum ebru_can_ebru A anneveoglusu M miyaz MeLMuR_2016 beren20 D Deli_manya @pastadelisi sweetdreams1985
Hepinize teker teker sağlıklı gebelik ve bebek diledim hacı bayram veli hazretlerine selamınızı ilettim Allah kabul etsin inşallah canım arkadaşlarım
Duygucum bilgiler için teşekkür ederim. dün forumlarda okudum aşılama ve tüp bebek ilaçlarının etkisi 3 ay sürüyormuş, birde forumlardan birinde okudum bir bayan dr ile aşılama sürecine girmiş dr 5 yumurtadan az gelişti diye aşılama yapmamış 2 yumurtası varmış beğenmemiş yumurtularını birde ne olmuş biliyormusun o bayan o ay hamile kalmış hemde o iki yumurta ile ikiz nasıl mutlu olmuşlar kendi ve arkadaşları bunları okumak iyi geldi banaCanım benim 3 yumurta vardı büyüklüklerini tam hatırlamıyorum ama 18 17 16 idi galiba çok büyük değildi çatlama iğnesi vırulduğum zaman.. Hadi bismillah bakalım inş güzel haberler bekliyoruz senden Rabbim ikiz versin inş
güzel haberler alalım inşallah değerin kat ve katlansın sağlıkla sıkı sıkı tutunsun kuzu inşallah
bende iyiyim canım ne olsun süreç devam yarın aşılama olacak bir gün izin alacağım bilemiyorum işimin zor olduğunu biliyorum ilerde denemedim tühh dememek için deniyorum arzucum. Rabbim mucizesini gösterir inşallah
Öyle bi saçmalık duymadım tek yumurtaya bile aşılama yapılıyoDuygucum bilgiler için teşekkür ederim. dün forumlarda okudum aşılama ve tüp bebek ilaçlarının etkisi 3 ay sürüyormuş, birde forumlardan birinde okudum bir bayan dr ile aşılama sürecine girmiş dr 5 yumurtadan az gelişti diye aşılama yapmamış 2 yumurtası varmış beğenmemiş yumurtularını birde ne olmuş biliyormusun o bayan o ay hamile kalmış hemde o iki yumurta ile ikiz nasıl mutlu olmuşlar kendi ve arkadaşları bunları okumak iyi geldi bana
Canım benim sayfada sıkıntı varda şimdi daha iyi gibi nasılsın sen aşılama mı yaptırdıngünaydın canım senle hiç denk gelemiyoruz ya
Amin canım benim. Evet düzene girse yine çok iyi gelecek iyi olacak inşallah vardır bi hayır allah büyüktürEvet canım önce sağlık herşeyden önemli keşke bi düzene girse seninde kafan rahatlayacakbiraz vücudunu kafanı dinlendir stresli günler geçirdin. Allah kalanlara ömür versin
Y yagmur_20 @burciss Y yumyumyumiyumHalim rabbime malum ebru_can_ebru A anneveoglusu M miyaz MeLMuR_2016 beren20 D Deli_manya @pastadelisi sweetdreams1985
Canım benim sayfada sıkıntı varda şimdi daha iyi gibi nasılsın sen aşılama mı yaptırdın
Amin allah razı olsun cankuşum
Amin kuzu allah razı olsun seninde rsbbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı sıhhatli versin meleğini inşallahevet canım cuma aşılama oldum bakalım bekliyoruz Rabbim hayırlısını nasip eylesin..Seninde başın sağolsun canm Allah geride kalanlara sabır versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?