- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.421
Allah iyilik versin balım evet merakla bekliyoruz güzel şeyler duyacağız inşallah
İyiyim canım tabi ailemle vakit geçirmek paha biçilemez. Bu ay pek takip yapmak istemiyorum hep kendimi kasıyorum sonra da beklentiye giriyorum. Yaklaştı galiba ama takvimden de ovu testiyle de takip etmiyorum. Rabbim verirse ne mutlu. Sen nasılsın tatlı hamişimMrb canım nasılsın memleket yaramıştır sanayumurtlama zamanı geldi mi
Yumyumyumiyum okudun değilmi canım
Yani ne biliyim Allah korusun kötü bişey çıksa aldırmam ki.İnşallah canım. Niye yaptırmak istemiyorsun ki kuzu
Aşkım yine mi başladın kötü senaryolar yazmaya sen yahu şimdi bak o sadece kötü bişey çıkar durumuyla yapılmıyor kaddeşime yapıldı troid sıkıntısı çıktı ilaç başladılar illa allah korusun bebekte bi sakatlık var diye değil yaptır varsa ki zannetmiyorum kötü bişey yok inşallah ama önlemi alınır yaniYani ne biliyim Allah korusun kötü bişey çıksa aldırmam ki.
İyi hadi bakalım bu ay spontan olsun belki bu şekilde gelir meleğinİyiyim canım tabi ailemle vakit geçirmek paha biçilemez. Bu ay pek takip yapmak istemiyorum hep kendimi kasıyorum sonrada beklentiye giriyorum. Yaklaştı galiba ama takvimden de ovu testiyle de takip etmiyorum. Rabbim verirse ne mutlu. Sen nasılsın tatlı hamişim
Y yumyumyumiyum cnm tesbihlerini biyirdim rabbim en kisa zamanda nasip etsininsaallah
Aşılama yaptırdı ya yumyumyumiyum onun için ona okuyalım dedim onun adı burcu galiba öyle yazıyor
Canım burciis olunmayacak bu gün yumyumyumiyum ona okuyalım dedim aşılama olmuş ya ben karıştırdım biraz hakkınızı helal edinKızlar affedin yaa benim kafa almıyor mu ben mi anlamadım. Şimdi biz hergün 1 kişiye okumayacak mıyız. Yani hepimiz aynı gün 1 kişiye. Yoksa yine eskisi gibi ojuyabildiğin kadar mı. Bugün hem Y yumyumyumiyum hem deburciss okunmuş o yüzden soruyorum. Yanlış bişey yapmayayım diye
Tamam canım yumyumyumiyum için okuyorum o zmanCanım burciis olunmayacak bu gün yumyumyumiyum ona okuyalım dedim aşılama olmuş ya ben karıştırdım biraz hakkınızı helal edin
Canım oldu aşılama 11:30 da yatıyorum bu gün devamlı kasiklarim sanci var inşallah olumlu sonuçlar alırizA anneveoglusu naptın canım, bugün müydü aşılama günün. İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırız
Hay maşallah çok güzel gelişiyor kuzu Rabbim sağlıkla ve hayirlisi ile kucaginda göstersin evladını inşallah215 olmuş teyzeleriiii
Diğer sonuçlar çıkınca onları da paylaşacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?