2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Mrb canım nasılsın memleket yaramıştır sana yumurtlama zamanı geldi mi
İyiyim canım tabi ailemle vakit geçirmek paha biçilemez. Bu ay pek takip yapmak istemiyorum hep kendimi kasıyorum sonra da beklentiye giriyorum. Yaklaştı galiba ama takvimden de ovu testiyle de takip etmiyorum. Rabbim verirse ne mutlu. Sen nasılsın tatlı hamişim

Kızlar affedin yaa benim kafa almıyor mu ben mi anlamadım. Şimdi biz hergün 1 kişiye okumayacak mıyız. Yani hepimiz aynı gün 1 kişiye. Yoksa yine eskisi gibi ojuyabildiğin kadar mı. Bugün hem Y yumyumyumiyum hem de burciss okunmuş o yüzden soruyorum. Yanlış bişey yapmayayım diye

Yani ne biliyim Allah korusun kötü bişey çıksa aldırmam ki.
Aşkım yine mi başladın kötü senaryolar yazmaya sen yahu şimdi bak o sadece kötü bişey çıkar durumuyla yapılmıyor kaddeşime yapıldı troid sıkıntısı çıktı ilaç başladılar illa allah korusun bebekte bi sakatlık var diye değil yaptır varsa ki zannetmiyorum kötü bişey yok inşallah ama önlemi alınır yani

İyi hadi bakalım bu ay spontan olsun belki bu şekilde gelir meleğin iyim canım bulantılarım var tedirgin ediyor beni canım çok şey yemek istiyor ama ağzıma koyamıyorum bakalım umarım çabuk geçer

Teyzeler çok minnak olduğunuzdan keseyi göremedik.. rutin gebelik tahlilleri ve akıntı kültürleri istedi hocamız.. Haftaya çarşamba tekrar görecek bakalım hayırlısı olsun inşallah.. azıcık gözümü korkutan 14. Haftada serklaj uygulayabiliriz demesi.. çınar erken doğduğu için.. spor yasaklandı.. sonuçlar çıkar çıkmaz değer artmış mı hemen paylaşacağım..

Canım burciis olunmayacak bu gün yumyumyumiyum ona okuyalım dedim aşılama olmuş ya ben karıştırdım biraz hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…