- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.401
Günaydın tırtılımın canteyzeleriiii Bugun doktor günü.. değerimiz noolmuş? Nasıl bir yol izleyecekmişiz? Cevaplar akşama doğru sizlerle
Bende öyle hissediyorum meltemcim peşpeşe tren yapiciiizzYesin teyzeleri o tırtılıgüzel çıkacak değeri de zaten inşallah bu ay daha çok hamile çıkacak gibi hissediyorum
İnşallah gerek kalmaz canım ağustos adetim de başlayacağız iğnelere Rabbim inşallah mucizesiyle karşılaştırır.
Amin kuzu allah razı olsun seninde rsbbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı sıhhatli versin meleğini inşallah
Arkadaşlar hayırlı geceler yarında yumyumyumiyum burcu kardeşimize okuyalım bana bir sonraki gün okuruz çünkü aşılama oldu ya tutması için inşaallah
burcucum senin icin okudum rabbim kabul eder insaallah
Merhaba canım, çok şükür. Akşam doktor cinsiyet tahmininde bulundu net bişey demedi ama şu an onun merakı başladı. İnternette de ultrason kağıdından tahmin yapıyorlar ama ben pek anlamadım, bi daha ki randevuyu bekleyecem artık. İkili test falan zamanı gelmiş onları söyledi. Durumlar böyle.ama test falan yaptırmasam nolur ki. Bu ay daha çok hamiş çıkacak inşallah. Rabbimisteyeherkesenasipetsin. En kısa zamanda hayırlısıyla İnşallahMerhaba kızlar nasılsınız
Canım bitki çaylarına sakıncalı diyorlar sıcak su iç ama ılık değil biraz çay kıvamında gazı alacak emin ol ben öyle yapıyorumİyi akşamlar kızlar, nasılsınız. @yagmur_20 zikirlerini bitirdim, Rabbim kabul etsin inşallah. Bi türlü yazamadım. Bugün sabahtan beri inanılmaz karın ağrım vardı kızlar, doktora gittim akşamüstü. Nöbetçi doktordu tabi, kendi doktorum değildi. Çok şükür bebekle alakalı bi sorun yok, ağrının sebebi gaz mışsabaha kadar burdayım Devam ederse gel dedi. Bi ilacı falan yok mu bunun işe vermedi.
Mrb canım nasılsın memleket yaramıştır sanaM miyaz cim başın sagolsun canim rabbim sabır versin.
@yagmur_20 canim duani okudum yüce rabbin kabul eder inşallah bebeğine kavusursun.
Yaaa deniuecem mutlaka, bende tam tersi buz gibi içiyorum suyu vallaCanım bitki çaylarına sakıncalı diyorlar sıcak su iç ama ılık değil biraz çay kıvamında gazı alacak emin ol ben öyle yapıyorum
Canım burcu için 3. Sırada arzuydu aslında o yarın istediBugün Y yumyumyumiyum için okuyoruz demi.
İnşallah canım. Niye yaptırmak istemiyorsun ki kuzuMerhaba canım, çok şükür. Akşam doktor cinsiyet tahmininde bulundu net bişey demedi ama şu an onun merakı başladı. İnternette de ultrason kağıdından tahmin yapıyorlar ama ben pek anlamadım, bi daha ki randevuyu bekleyecem artık. İkili test falan zamanı gelmiş onları söyledi. Durumlar böyle.ama test falan yaptırmasam nolur ki. Bu ay daha çok hamiş çıkacak inşallah. Rabbimisteyeherkesenasipetsin. En kısa zamanda hayırlısıyla İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?