2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

A anneveoglusu ablam merak ediyorum seni hemen haber ver bize olur mu..inşallah herşey sorunsuz gerçekleşmiştir..
Burcu oldu bitti şükürler olsun kasiklarim çok haşhaş ve sancı giriyor normalmi birde göğüsler hashas erken degilmi sana rahim içine jel verdiniz canım onu nasıl kullanacam inan bilmiyorum ilişki bu gün yok dedi sana ne dedi amma sordum yaa kusuruma bakma
Canım sen nasılsın Dr test günü ne zaman dedi

A anneveoglusu canım naptın merak ettim oldu mu aşılama
Oldu hamisim çok şükür artık beklemedeyim yattım hep biraz dışarı çıktı diye yazıyor ya bazıları bu saat oldu çıkan akan olmadı kasiklarim da sanci var
Sen nasılsın lekelenme geçti dimi Dr nezaman gideceksin

Hay maşallah çok güzel gelişiyor kuzu Rabbim sağlıkla ve hayirlisi ile kucaginda göstersin evladını inşallah
Bende seni çok merak ettim bugün doktora girerken dahi aklımdaydın inan.. hayırlı olsun inşallah canım arkadaşım.. her sonuçta seninleyim Elbet gelecek..

He bide nur topu gibi böbrek kumlarım çıktı meydana.. meğerse sancılarım ondanmış bende rahim büyüyor ya diyorum kendi kendime..

İyi canım hadi güzel haberler ver bize dışarı çıkmaması iyi olmuş desene bütün askerler görev başında... Bol bol dinlen canım bende iyiyim lekelenme şu an yok çok şükür haftaya çarşamba kontrol var kalp atışı için umarım bi aksaklık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…