- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.441
Hayırlısı olsun inşaallahCanım oldu aşılama 11:30 da yatıyorum bu gün devamlı kasiklarim sanci var inşallah olumlu sonuçlar alıriz
Ayyyy inşallah hadi bakalım hayırlısı olsun canımCanım oldu aşılama 11:30 da yatıyorum bu gün devamlı kasiklarim sanci var inşallah olumlu sonuçlar alıriz
Burcu oldu bitti şükürler olsun kasiklarim çok haşhaş ve sancı giriyor normalmi birde göğüsler hashas erken degilmi sana rahim içine jel verdiniz canım onu nasıl kullanacam inan bilmiyorum ilişki bu gün yok dedi sana ne dedi amma sordum yaa kusuruma bakmaA anneveoglusu ablam merak ediyorum seni hemen haber ver bize olur mu..inşallah herşey sorunsuz gerçekleşmiştir..
Oldu hamisim çok şükür artık beklemedeyim yattım hep biraz dışarı çıktı diye yazıyor ya bazıları bu saat oldu çıkan akan olmadı kasiklarim da sanci varA anneveoglusu canım naptın merak ettim oldu mu aşılama
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlısı olsun inşaallah
Allah razı olsun hamisim İnşallah hayırlısı ile nasip etsinAyyyy inşallah hadi bakalım hayırlısı olsun canım
Bende seni çok merak ettim bugün doktora girerken dahi aklımdaydın inan.. hayırlı olsun inşallah canım arkadaşım.. her sonuçta seninleyim Elbet gelecek..Hay maşallah çok güzel gelişiyor kuzu Rabbim sağlıkla ve hayirlisi ile kucaginda göstersin evladını inşallah
Sagolasin sakinem Allah razı olsunardemir maşallah canım değerin güzel artmış. Y yumyumyumiyum için okudum zikirleri. Rabbim kabul etsin inşallah, aşılama olumlu sonuçlanır. Heyecanla bekliyoruz sonuçları. Hadi bakalım hayırlısı olsun
Adaşım yumyumyumiyum ona okudun değilmi onun adıda burcuymus
Burcular karışmış adaşım.. ona da okurum birazdan.. transfer yarın mıydı?Adaşım yumyumyumiyum ona okudun değilmi onun adıda burcuymus
Olmuş herhalde oBurcular karışmış adaşım.. ona da okurum birazdan.. transfer yarın mıydı?
Hay Allah.. neyse o zaman.. bugün okuyabilenler okusun o zaman..Olmuş herhalde o
Abla allah yüzünü güldürsün inşallahCanım oldu aşılama 11:30 da yatıyorum bu gün devamlı kasiklarim sanci var inşallah olumlu sonuçlar alıriz
İyi canım hadi güzel haberler ver bizeOldu hamisim çok şükür artık beklemedeyim yattım hep biraz dışarı çıktı diye yazıyor ya bazıları bu saat oldu çıkan akan olmadı kasiklarim da sanci var
Sen nasılsın lekelenme geçti dimi Dr nezaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?