2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın hayırlı sabahlar herkese. Aynen mesajlar karıştı ben Burcu'ya sandım yumyuma olan mesajı görmedim bi daha değişiklik olursa isterseniz etiket ile belirtin o zaman kusura bakmayın

Ablacımmmm gönlünce olsun herşey. Sana da dua ettim dün rabbim kabul etsin inşallah bebişini göndersin bu ay herşey çok güzel olacak

beren20 evet şemsime teyzesii.. büyüyoruz ama benim sancılar biraz keyfimi kaçırıyor Buna şükür deyip geçiyorum hayırlısı bakalım.. haftaya çarşambaya kadar dökebilirsem inşallah
bu arada bu ay daha çok gebe haberi alacağız inşallah gruptan 4 hamile dua ediyor oran yükselir bence

Çok şükür Fulya abla dualarımız seninle inşallah bu ay bizim ayımız olacak..nasıl geçti işlem zorlanmadın dimi doktor ne dedi
Abla benimde o gün çok sancım oldu kasıklarımda karnım Da ağrıdı ama normalmiş duygu da öyle dedi zaten geceye doğru geçti büyük ihtimal seninde bitmiştir..benim bugün göğüs hsaasiyeTim az başladı ogün yoktu bide bana ilaç vermedi akıntım fazlaymış gördü işlemi yaparken bitarel verdi onu içtim..
Ben iyiyim çok şükür doktor adet olmaZsan 18 ağustod gel dedi adetin beş güm sonraya denk geliyor bakalım inş ama ben haftaya kan testi yaptırcam dayanamam

Merhaba arkadaşlar
bugün iyiyim şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, iyi dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun tek tek. bende dualarınızı okumak istiyorum inşallah tez zamanda başlayacağım

Arzucum serkaja canını sıkma benim yengemde erken doğumla ilk yavrusunu kaybetmişti onada yapıldı doğumdan 3 hafta önce açıldı inşallah hiçbirşey olmayacak belkide gerek bile olmayacak. Rabbim sağlıkla kucağında göstersin

yok zorlanmadım tek iğneyi itelerken hissettim, dr hayırlısı olsun artık süreç nasıl gelişecek göreceğiz dedi

evet şimdi sancım kalmadı arada batmalar oluyor. göğüste dün hassasiyet vardı şimdi öyle aman aman birşey kalmadı. bana her gün akşam uygulanmak üzere bir jel vermiş progestan içeriyormuş keşke hap olarak verseydi hiç hoşlanmadım

benim 16 ağustos dedi banada olmazsan 17 ağustosta gel dedi
bakalım hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…