- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.461
Yok canım Burcu'ya okudum benYumyumyumiyum okudun değilmi canım
Ablacımmmm gönlünce olsun herşey. Sana da dua ettim dün rabbim kabul etsin inşallah bebişini göndersin bu ay herşey çok güzel olacakDuygucum bilgiler için teşekkür ederim. dün forumlarda okudum aşılama ve tüp bebek ilaçlarının etkisi 3 ay sürüyormuş, birde forumlardan birinde okudum bir bayan dr ile aşılama sürecine girmiş dr 5 yumurtadan az gelişti diye aşılama yapmamış 2 yumurtası varmış beğenmemiş yumurtularını birde ne olmuş biliyormusun o bayan o ay hamile kalmış hemde o iki yumurta ile ikiz nasıl mutlu olmuşlar kendi ve arkadaşları bunları okumak iyi geldi bana
Yok canım Burcu'ya okudum ben
Burcu oldu bitti şükürler olsun kasiklarim çok haşhaş ve sancı giriyor normalmi birde göğüsler hashas erken degilmi sana rahim içine jel verdiniz canım onu nasıl kullanacam inan bilmiyorum ilişki bu gün yok dedi sana ne dedi amma sordum yaa kusuruma bakma
Canım sen nasılsın Dr test günü ne zaman dedi
ardemir canım maşallah kuzu büyüyor
A anneveoglusu canım inşallah bu ay bebegin gelir
Y yumyumyumiyum canim duani okudum rabbim kabul etsin bebeğine kavus en kısa zamanda inşallah
ardemir maşallah canım değerin güzel artmış. Y yumyumyumiyum için okudum zikirleri. Rabbim kabul etsin inşallah, aşılama olumlu sonuçlanır. Heyecanla bekliyoruz sonuçları. Hadi bakalım hayırlısı olsun
Y yumyumyumiyum Burcu 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum canım.
Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih,saliha evlat versin.
Y yumyumyumiyum Y yagmur_20 kızlar zikirlerinizi çektim allah kabul etsin meleklerinizi tez vakitte hayırlısıyla göndersin inşallah
Çok şükür Fulya abla dualarımız seninle inşallah bu ay bizim ayımız olacak..nasıl geçti işlem zorlanmadın dimi doktor ne dedi
Abla benimde o gün çok sancım oldu kasıklarımda karnım Da ağrıdı ama normalmiş duygu da öyle dedi zaten geceye doğru geçti büyük ihtimal seninde bitmiştir..benim bugün göğüs hsaasiyeTim az başladı ogün yoktu bide bana ilaç vermedi akıntım fazlaymış gördü işlemi yaparken bitarel verdi onu içtim..
Ben iyiyim çok şükür doktor adet olmaZsan 18 ağustod gel dedi adetin beş güm sonraya denk geliyor bakalım inş ama ben haftaya kan testi yaptırcam dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?