- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.481
yok zorlanmadım tek iğneyi itelerken hissettim, dr hayırlısı olsun artık süreç nasıl gelişecek göreceğiz dedi
evet şimdi sancım kalmadı arada batmalar oluyor. göğüste dün hassasiyet vardı şimdi öyle aman aman birşey kalmadı. bana her gün akşam uygulanmak üzere bir jel vermiş progestan içeriyormuş keşke hap olarak verseydi hiç hoşlanmadım
benim 16 ağustos dedi banada olmazsan 17 ağustosta gel dedi
bakalım hayırlısı allahtan
Merhaba canım, çok şükür. Akşam doktor cinsiyet tahmininde bulundu net bişey demedi ama şu an onun merakı başladı. İnternette de ultrason kağıdından tahmin yapıyorlar ama ben pek anlamadım, bi daha ki randevuyu bekleyecem artık. İkili test falan zamanı gelmiş onları söyledi. Durumlar böyle.ama test falan yaptırmasam nolur ki. Bu ay daha çok hamiş çıkacak inşallah. Rabbimisteyeherkesenasipetsin. En kısa zamanda hayırlısıyla İnşallah
Canm dün inan aklıma geldin ben berenin ismini yazmşmydm diye unuttm demekki ekliyormD Deli_manya canım adım Şemsime eklersen sevinirim
Canm ben onu düşünemedim liste yaparkn benim yerime senn düşünmene çok sevndmKızlar iyice karistimi nedir burciis okunmayacak yumyumyumiyum burcuya okunacak inşaallah yarında bana ondan sonra burciss
Ay duygu ya bnde de başladı iki üç gündür kötüyüm sanki geceleri bile oluyo ya uyuyamıyorm sürekli dönüyorm.dualarıda bi türlü bitiremedim okuyum mide bulNtısı bide akşmları sürekli uykm geliyo erknden işten gel yemek yap topla derkn snra uyu hiç vakit bulamadm
yok zorlanmadım tek iğneyi itelerken hissettim, dr hayırlısı olsun artık süreç nasıl gelişecek göreceğiz dedi
evet şimdi sancım kalmadı arada batmalar oluyor. göğüste dün hassasiyet vardı şimdi öyle aman aman birşey kalmadı. bana her gün akşam uygulanmak üzere bir jel vermiş progestan içeriyormuş keşke hap olarak verseydi hiç hoşlanmadım
benim 16 ağustos dedi banada olmazsan 17 ağustosta gel dedi
bakalım hayırlısı allahtan
inşallah hamişim işim zor biliyorum ama yinede umut dünyasıFulya ablacm yaptırdn demek inşallah güzel haberlerini alırız.
sağolasın fulyam amin cümlemizi kavuştursun inşallah Rabbim..Merhaba arkadaşlar
bugün iyiyim şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, iyi dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun tek tek. bende dualarınızı okumak istiyorum inşallah tez zamanda başlayacağım
Arzucum serkaja canını sıkma benim yengemde erken doğumla ilk yavrusunu kaybetmişti onada yapıldı doğumdan 3 hafta önce açıldı inşallah hiçbirşey olmayacak belkide gerek bile olmayacak. Rabbim sağlıkla kucağında göstersin
herkesin ne kadar zorsa seninde o kadar zor fulyam Kabul etmiyorum aksiniinşallah hamişim işim zor biliyorum ama yinede umut dünyası
inşallah hamişim işim zor biliyorum ama yinede umut dünyası
D Deli_manyasweetdreams1985 kızlar ben 2 gündür iyiyim çok şükür. Sanırım bitecek. Doktor ayın 20 sinden sonra biter dedi bakalım hayırlısı. Ama 2 gündür yiyorum çok şükür. Canım cinsiyet konusunda doktor erken ama görüyorum %80 erkek dedi. Ama net değil tabi. Hayırlısı bakalım
Bende kötüyüm canım neye midem bulanacğı belli olmuyo tatlı yiyorum bulanmuYo tuzlu yiyorum bulanıyor iyi değilim evden çıkmaya korkuyorum sokakta çıkartırım falan diye garip bişey napacam bilmiyorumAnaa erkn deilmi canm ya ne tahmn etti peki :) bu arada bulmtılarn rahatladımı canm benm de iki üç gündür öidem zorluyo ya
Canm dün inan aklıma geldin ben berenin ismini yazmşmydm diye unuttm demekki ekliyorm
Canm ben onu düşünemedim liste yaparkn benim yerime senn düşünmene çok sevndm
Ay duygu ya bnde de başladı iki üç gündür kötüyüm sanki geceleri bile oluyo ya uyuyamıyorm sürekli dönüyorm.dualarıda bi türlü bitiremedim okuyum mide bulNtısı bide akşmları sürekli uykm geliyo erknden işten gel yemek yap topla derkn snra uyu hiç vakit bulamadm
Hadi bakalım hayırlısı canım demek oğluşun olacakD Deli_manyasweetdreams1985 kızlar ben 2 gündür iyiyim çok şükür. Sanırım bitecek. Doktor ayın 20 sinden sonra biter dedi bakalım hayırlısı. Ama 2 gündür yiyorum çok şükür. Canım cinsiyet konusunda doktor erken ama görüyorum %80 erkek dedi. Ama net değil tabi. Hayırlısı bakalım
Sağolasın canımY yagmur_20Halim rabbime malum kızlar okudum sizin için tesbihatları Allah kabul eder inşallah tez zamanda evlat nasip etsin Rabbim size..
Sağolasın canımHalim rabbime malum cnm duani okudum allah kabu etsin insaallah
Y yumyumyumiyum burcucum 731 ya halık 236 ya bari 331 ya musavvir in tamamdır Allah kabul eder inşallah canım
Aynen doktora soracam, diyelim bakıldı, herhangi bi sıkıntı da tedavi olunabilecek bişey se tmm ama sadece dediğin gibi şeylerse gerek yok. Haftaya salı ya da çarşamba gidecem bakalım hayırlısıHıı öylemii sğlkla gelsinde canm.Oh çok şükür ya iyi olmana sevndm şmdi seni daha iyi anlıyorm valla.
Bu arada ikili testin ben pek düşnmüyorm canm bi istatistik snçta çıkan şeyde kesn deil ki.ama hangi hormonlar bakılıyo onu bi doktora sor canm ben sadece bedensel yada zihnsel bi rahtszlk barmı o bakılıyo diye biliyorm.onun içinde baktrmaya gerk yok
Ayyy ben bilmem mi, Allah yardımcın olsun canım. Valla geçen gün eşim bi dükkana girip poşet istedi. Dışarda geldi bi anda napim. Rezillik valla, millet be dedi kim bilir bana. Ama napim tutamadımHadi bakalım hayırlısı canım demek oğluşun olacakben iyi değilim bulantı tedirgin ediyor beni herhalde daha 1 ay devam edecek nasıl başadeceğim ben bununla nerde geleceği belli olmuyo
Canım ikili de bebekle alakalı hormonal birseye bakılmıyor sadece yaş ve dönemle ilgili istatistik.. birde şey ense kalınlığı bakabiliyor kimi doktor.. ben tarama testleri sonucunda tedavi başlatan doktor görmedim olumsuz birşey hissedince hemen sonlandıralım diyorlar.. ama 2li yı yaptırıp yaptırmamak elimizde değil.. 2li devletin zorunlu kıldığı.. sonra 3 ve 4 tercihe bağlı..Aynen doktora soracam, diyelim bakıldı, herhangi bi sıkıntı da tedavi olunabilecek bişey se tmm ama sadece dediğin gibi şeylerse gerek yok. Haftaya salı ya da çarşamba gidecem bakalım hayırlısı
Adaşım çok sağolasınHalim rabbime malum adaşım 731 ya halık 213 ya bari 336 ya musavvir in tamamdır Allah kabul eder inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?