2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Amin abla nasipten öteye geçemeyiz elimizden geleni yaptık şimdi gerisi Allah'a kaldı..
Jeli duymadım ama keşke deseydin bana ilaç vermedi nedense progestan verir diye ummuştum halbuki

Anaa erkn deilmi canm ya ne tahmn etti peki :) bu arada bulmtılarn rahatladımı canm benm de iki üç gündür öidem zorluyo ya

D Deli_manya canım adım Şemsime eklersen sevinirim
Canm dün inan aklıma geldin ben berenin ismini yazmşmydm diye unuttm demekki ekliyorm

Kızlar iyice karistimi nedir burciis okunmayacak yumyumyumiyum burcuya okunacak inşaallah yarında bana ondan sonra burciss
Canm ben onu düşünemedim liste yaparkn benim yerime senn düşünmene çok sevndm

P pastadelisi D Deli_manya kızlar br im bugün bulantılar arttı sız nasılsınız
Ay duygu ya bnde de başladı iki üç gündür kötüyüm sanki geceleri bile oluyo ya uyuyamıyorm sürekli dönüyorm.dualarıda bi türlü bitiremedim okuyum mide bulNtısı bide akşmları sürekli uykm geliyo erknden işten gel yemek yap topla derkn snra uyu hiç vakit bulamadm

Fulya ablacm yaptırdn demek inşallah güzel haberlerini alırız.

sağolasın fulyam amin cümlemizi kavuştursun inşallah Rabbim..
serklaj nolur nasıl olur diye çırpınırken doktor civanım aradı "taze anne herşey yolunda sonuçların çıkmaya başlamış ama kum döküyorsun hayırdır?" dedi.. meğerse rahim büyümesi değil böbrek ağrısıymış çektiğim.. bolca su içiyorum şimdi teyzesi.. tırtılım etkilenmesin diye damacanayla bütünleştik

inşallah hamişim işim zor biliyorum ama yinede umut dünyası
herkesin ne kadar zorsa seninde o kadar zor fulyam Kabul etmiyorum aksini Allah tatlı olan her şeyi meşakkatli kılıyor ki tadı artsın kıymetini bilelim diye.. ferah tutuyoruz içimizi ve sabırla beklemeye devam ediyoruz fulyam Anlaştık mı?

Hıı öylemii sğlkla gelsinde canm.Oh çok şükür ya iyi olmana sevndm şmdi seni daha iyi anlıyorm valla.
Bu arada ikili testin ben pek düşnmüyorm canm bi istatistik snçta çıkan şeyde kesn deil ki.ama hangi hormonlar bakılıyo onu bi doktora sor canm ben sadece bedensel yada zihnsel bi rahtszlk barmı o bakılıyo diye biliyorm.onun içinde baktrmaya gerk yok

Bende kötüyüm canım neye midem bulanacğı belli olmuyo tatlı yiyorum bulanmuYo tuzlu yiyorum bulanıyor iyi değilim evden çıkmaya korkuyorum sokakta çıkartırım falan diye garip bişey napacam bilmiyorum

Hadi bakalım hayırlısı canım demek oğluşun olacak ben iyi değilim bulantı tedirgin ediyor beni herhalde daha 1 ay devam edecek nasıl başadeceğim ben bununla nerde geleceği belli olmuyo

Aynen doktora soracam, diyelim bakıldı, herhangi bi sıkıntı da tedavi olunabilecek bişey se tmm ama sadece dediğin gibi şeylerse gerek yok. Haftaya salı ya da çarşamba gidecem bakalım hayırlısı

Hadi bakalım hayırlısı canım demek oğluşun olacak ben iyi değilim bulantı tedirgin ediyor beni herhalde daha 1 ay devam edecek nasıl başadeceğim ben bununla nerde geleceği belli olmuyo
Ayyy ben bilmem mi, Allah yardımcın olsun canım. Valla geçen gün eşim bi dükkana girip poşet istedi. Dışarda geldi bi anda napim. Rezillik valla, millet be dedi kim bilir bana. Ama napim tutamadım

Aynen doktora soracam, diyelim bakıldı, herhangi bi sıkıntı da tedavi olunabilecek bişey se tmm ama sadece dediğin gibi şeylerse gerek yok. Haftaya salı ya da çarşamba gidecem bakalım hayırlısı
Canım ikili de bebekle alakalı hormonal birseye bakılmıyor sadece yaş ve dönemle ilgili istatistik.. birde şey ense kalınlığı bakabiliyor kimi doktor.. ben tarama testleri sonucunda tedavi başlatan doktor görmedim olumsuz birşey hissedince hemen sonlandıralım diyorlar.. ama 2li yı yaptırıp yaptırmamak elimizde değil.. 2li devletin zorunlu kıldığı.. sonra 3 ve 4 tercihe bağlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…