2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ayy hadi inşallah bu ay bebeğin gelir canım hazır rahim filmi cekilmisken. Ben de ailemin yanındayım eşim yok bu ay boş geçecek. Rabbim hayirli zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

Stressiz bir ay geçireceksin bu ay o zaman canım. Deneme olunca insan ister istemez düşünüyor acaba oldu mu ki diye bu ay bol dua et ailenin yanında enerji depola canım.

teşekkür ederim canım allah razı olsun

ahh canım benim Allah razı olsun ya ne güzel sizin aklınıza gelip de dualarınızda yer almak..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

13 ağustos bat ım..bugün 11.gün aşılamada erken dimi belirti sence abla..perşembe yada cuma günü kan vericem belli olsun da artık kendimi dinlememeyim..

canım her kadında hatta aynı kadının farklı gebeliklerinde belirtiler bile farklılıklar gösteriyor dinleme kendini canım normal yaşantına devam et ben öyle yapıyorum inan eşim müdahale etmezse ben unutuyorum. dün çamaşır makinesini boşalttım sepeti alayım derken eşim geldi kızdı o aldı sepeti o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…