- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.601
Ayy hadi inşallah bu ay bebeğin gelir canım hazır rahim filmi cekilmisken. Ben de ailemin yanındayım eşim yok bu ay boş geçecek. Rabbim hayirli zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.Allah razı olsun canım hatırlamam mı evet hala aynı umut peşindeyiz Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür artık. Bu ay rahim filmi çektirdim tek tükte tıkanıklık varmış açıldı çok şükür bu ay kendi halimize bıraktı doktor 15 ağustosta adet olursam aşılama için iğnelere başlayacağız. İnşallah bir mucize olur da gerek kalmaz diye dua ediyorum. Sen nasılsın?
Stressiz bir ay geçireceksin bu ay o zaman canım. Deneme olunca insan ister istemez düşünüyor acaba oldu mu ki diye bu ay bol dua et ailenin yanında enerji depola canım.Ayy hadi inşallah bu ay bebeğin gelir canım hazır rahim filmi cekilmisken. Ben de ailemin yanındayım eşim yok bu ay boş geçecek. Rabbim hayirli zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
Pazar gününün hakkını vermişsiniz canımKızlar ne örünüyonuz bugün eşim evde giremedim tembellik yaptık geç kalktık:)
Öyle oldu valla ben normalde hep erken kalkarım pazar günü bile olsa spor, temizlik derken vücut yoruluyor kalkasım gelmedi canım günaydın bu aradaPazar gününün hakkını vermişsiniz canım
teşekkür ederim canım allah razı olsunGünaydın kızlar
ebru_can_ebru Kuzum 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih,saliha evlat versin.
A anneveoglusu 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum canım. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih,saliha evlat versin.
Bende merak ediyorum Y yagmur_20 adet oldun mu?
A anneveoglusu ve Y yumyumyumiyum nasılsınız kızlar?
Bi iki ay bebek işini erteledim kuzu zaten spor diyet bitki şu adetler düzene binsinde yine öyle devam ederim inşallah bi ik aya toparlatım allahın izniyle umudum o yönde
İnşallah tutar da gerek kalmaz canım. Bu karışımı da ilk sen bana söylemiştin
Merhaba arkadaşlar yazamadım kaç gündür arada baktım çıktım yoğunluktan liste biraz karışmış sanırım ben şöyle okudum
1 Y yagmur_20
2 Y yumyumyumiyum
3Halim rabbime malum
4 @burciss
5ebru_can_ebru
Bu sıra ile okudum tesbihleriniz tamamdır arkadaşlar Allah kabul etsin inşallah. Ayrıca bugün birkaç türbe ziyaretinde bulundum başta A anneveoglusu ve Y yumyumyumiyum arkadaşlarım olmak üzere (aşılamaları tutsun diye) tüm listedeki arkadaşlara dua ettim. Allah sağlıcakla nasip etsin evlatlarımızı hamiş arkadaşlar da sağlıkla alsın inşallah kucaklarına
canım illaki adete niye yoruyorsun ki göğüs hassasiyet gebelik belirtiside olabilir senin test günü 11 ağustostu dimigünaydın fulya abla benim göğüslerim çok acımaya başladı dünden beri adet mi olucam çok moralim bozuldu ya
canım illaki adete niye yoruyorsun ki göğüs hassasiyet gebelik belirtiside olabilir senin test günü 11 ağustostu dimi
Bende merak ediyorum Y yagmur_20 adet oldun mu?
A anneveoglusu ve Y yumyumyumiyum nasılsınız kızlar?
13 ağustos bat ım..bugün 11.gün aşılamada erken dimi belirti sence abla..perşembe yada cuma günü kan vericem belli olsun da artık kendimi dinlememeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?