- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Takılma yani senin gebelik var sadece adet öncesi erken öğrendiğin için düşük değer yükselecekAyyy ne güzel söyledin cnm yaa ağzına yüreğine sağlık
İnşallah canım benimGünaydın topigin güzel hatunlaribu ay bizim ayimiz olsun inşallah.
Severdim ama daha çok şiir şimdi pek okuduğum söylenemez dahası ben edebiyat dersini çok severdim :) niye kiAbla sen kitap okumayı severmiydn yada okuyo musun :)
Aynen bak üzüldüğüne değmedi değil mi kuzu doktordur herşeyi bilir diye bişey yokGünaydın kızlar,ebru19 canım üzülme sakin ol. M miyaz haklı. Ben dış gebelik diye ne çektim. O 5 gün hiç geçmedi. Bence doktorlar en omumsuzunu söylüyorlar. Valla miyaz daha iyi biliyor. Onun dediği gibi de oldu. Meğer görmeye çalıştığında 4 haftalık bile değilmiş. Ama doktor görünmesi lazım diye tutturdu. Sen dinlenmebe bak, kendini yorma. Rabbim inşalllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Evde idrar testini tekrarla koyulaştığından bile anlarsın yükseldiğini rahatlarsın biraz
Bende bu sebepten sordum canım ben tavsiye etmişsem detaylı anlatmış olmam lazım :)Abla ben netten bakıp sana danşmştm sende söylemiştn aslnda aç karnına diye ama işe gelnce sabah zor oluyo da işten çıkınca açken yapıym o zaman ama sabahta yapmaya çalışıym bakalm
İnşallah cnmTakılma yani senin gebelik var sadece adet öncesi erken öğrendiğin için düşük değer yükselecek
İşin kötü tarafı ne biliyomusunuz bende hastanede çalışıyorum ve bu durumdayım düşünün yaniGünaydın kızlar,ebru19 canım üzülme sakin ol. M miyaz haklı. Ben dış gebelik diye ne çektim. O 5 gün hiç geçmedi. Bence doktorlar en omumsuzunu söylüyorlar. Valla miyaz daha iyi biliyor. Onun dediği gibi de oldu. Meğer görmeye çalıştığında 4 haftalık bile değilmiş. Ama doktor görünmesi lazım diye tutturdu. Sen dinlenmebe bak, kendini yorma. Rabbim inşalllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Evde idrar testini tekrarla koyulaştığından bile anlarsın yükseldiğini rahatlarsın biraz
Sen bende kal beni dinle yani sitres olma değerin artacak bedeni huzursuz etme sadece tamam mı canımİşin kötü tarafı ne biliyomusunuz bende hastanede çalışıyorum ve bu durumdayım düşünün yani
Sonuç aldı ama çok düzenli kullandı ve 2-3 ay devam etti biraz sabır istiyor hadi bakalım inşallah işe yarar :)Allah razı olsun canım benim yüreğine sağlık. Yapayım canım malzeme alıp bu ara çıkamıyorum pek çıktığım zaman alacam inşallah kuzu ben zaten aç geziyorum ya çok obur biri değilim zaten yemeğe kalksam pkodan kaynaklı daha fazla bi şişerim gidecek inşallah teşekkür ederim ben düşünüp üşenmeden yazmışsın bunu duymuştum ama ihtimal vermedim ne yalan söyleyeyim madem arkadaşın sonuç almış bende yapayım canım
Sabırlıyım kuzu devam ederim yani çok sağolSonuç aldı ama çok düzenli kullandı ve 2-3 ay devam etti biraz sabır istiyor hadi bakalım inşallah işe yarar :)
Tmm cnm çok sağol valla moral bulduğum tek yer burasıSen bende kal beni dinle yani sitres olma değerin artacak bedeni huzursuz etme sadece tamam mı canım
Sende sağol canım benim birbirimize destek için varız sen rahat ol takılma doktorun her desiği şeye bak hemşire akraban mıydı neydi adet öncesi böyle çıkar dedi o da doğru değil yükseldi mi evet zaten bunlar keseyi kalp atışını falan görüp etmeden bebek bile demiyorlar ha hepsi aynı mı tabikide değil kan pıhtısı diyip geçiştireni çok gördüm ben 16 senem kadın doğumcularda geçti benimTmm cnm çok sağol valla moral bulduğum tek yer burası
Tmm cnm çok sağol valla moral bulduğum tek yer burası
Kızlar zikire başlamadan önce 33 tövbe estağfurullahil azim 33 elhamdülillah 33 salavat 33 allahu ekber çekip öyle başlayın ben bütün zikirlerden önce evvela bunu çekerim ilk başlanıldığında çekiliyor sadece bi kerelik yani her defasında değil bide zikir bitip dua edince duadan sonra yine salavat çekiyorum iki salavat arası rdilen dua geri çevrilmez sevgili peygamberimizin hatrına o da kabul edilirmiş
Canım çok karıştırma birbirine bittiyse bir hafta mola ver hiç bişey yapma vücudun dinlensin biraz
Cümlemizden canım bende alışkanlık ben hep böyle çekerimTmm ablacm bnde iki salavat arası duanın geri çevrilmediğini biliyorm hatrlattn Allah razı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?