2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Aynen bak üzüldüğüne değmedi değil mi kuzu doktordur herşeyi bilir diye bişey yok

Abla ben netten bakıp sana danşmştm sende söylemiştn aslnda aç karnına diye ama işe gelnce sabah zor oluyo da işten çıkınca açken yapıym o zaman ama sabahta yapmaya çalışıym bakalm
Bende bu sebepten sordum canım ben tavsiye etmişsem detaylı anlatmış olmam lazım :)

İşin kötü tarafı ne biliyomusunuz bende hastanede çalışıyorum ve bu durumdayım düşünün yani

Sonuç aldı ama çok düzenli kullandı ve 2-3 ay devam etti biraz sabır istiyor hadi bakalım inşallah işe yarar :)

Tmm cnm çok sağol valla moral bulduğum tek yer burası
Sende sağol canım benim birbirimize destek için varız sen rahat ol takılma doktorun her desiği şeye bak hemşire akraban mıydı neydi adet öncesi böyle çıkar dedi o da doğru değil yükseldi mi evet zaten bunlar keseyi kalp atışını falan görüp etmeden bebek bile demiyorlar ha hepsi aynı mı tabikide değil kan pıhtısı diyip geçiştireni çok gördüm ben 16 senem kadın doğumcularda geçti benim

M miyaz doğru dedn abla sen ıcığını cıcığını söylüyon bize.ben iki kere ve aç içmeye çalicam.Abla bide şimdi bitti püskül dün karbonatlı su içmiştim bu ara ona mı devam etsem dedim paketteki bitene kadar sence ne yapmalıym.

Tmm ablacm bnde iki salavat arası duanın geri çevrilmediğini biliyorm hatrlattn Allah razı olsn

Canım çok karıştırma birbirine bittiyse bir hafta mola ver hiç bişey yapma vücudun dinlensin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…