- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.621
Merhaba arkadaşlar yazamadım kaç gündür arada baktım çıktım yoğunluktan liste biraz karışmış sanırım ben şöyle okudum
1 @yagmur_20
2 Y yumyumyumiyum
3 @Halim rabbime malum
4 @burciss
5 @ebru_can_ebru
Bu sıra ile okudum tesbihleriniz tamamdır arkadaşlar Allah kabul etsin inşallah. Ayrıca bugün birkaç türbe ziyaretinde bulundum başta A anneveoglusu ve Y yumyumyumiyum arkadaşlarım olmak üzere (aşılamaları tutsun diye) tüm listedeki arkadaşlara dua ettim. Allah sağlıcakla nasip etsin evlatlarımızı hamiş arkadaşlar da sağlıkla alsın inşallah kucaklarına
Ne zaman test yapacan canımben iyiyim canm sağol iki gündür göğüslerim acayip ağrıyor adet mi olucam acabasen nasılsın..
Dinleme canım bende rutin hayatıma devam ettim ne de olsa asıl belirti adet gununden sonra başlıyor13 ağustos bat ım..bugün 11.gün aşılamada erken dimi belirti sence abla..perşembe yada cuma günü kan vericem belli olsun da artık kendimi dinlememeyim..
canım her kadında hatta aynı kadının farklı gebeliklerinde belirtiler bile farklılıklar gösteriyor dinleme kendini canım normal yaşantına devam et ben öyle yapıyorum inan eşim müdahale etmezse ben unutuyorum. dün çamaşır makinesini boşalttım sepeti alayım derken eşim geldi kızdı o aldı sepeti o derece yani
o tırtılı teyzesi öperGünaydın tırtıl hepinizi öpüyor teyzeleriiii
Kum döktüm bitti sanırım.. şimdi bide mantar peyda oldu onun içinde pomad başladık oda geçecek inşallah.. genel manada çok çok çok çok iyiyim
Herkes iyi mi?
Kaşıntı yok da kuzum afedersin aşırı pamukcuk var ve sürekli ıslak.. sürekli bez değiştiriyorumo tırtılı teyzesi öper
geçmiş olsun canım zor mantar kaşıntı oluyormu
ben iyiyim hamd olsun canım
Ne zaman test yapacan canım
Dinleme canım bende rutin hayatıma devam ettim ne de olsa asıl belirti adet gununden sonra başlıyor
Günaydın tırtıl hepinizi öpüyor teyzeleriiii
Kum döktüm bitti sanırım.. şimdi bide mantar peyda oldu onun içinde pomad başladık oda geçecek inşallah.. genel manada çok çok çok çok iyiyim
Herkes iyi mi?
normal burcucum beklentiyle umut bağlamama arasında gidip geliyorsun biliyorum.. göğüs ağrısı iki türlü de belirti bu arada canım.. daha önce konuşulmuş ama ben şimdi farkettim bende geçen ay regl belirtisiyken bu ay gebelik belirtisi oldu ordan pay biç ve enseyi karartma lütfenbizde minik tırtılı öpüyoruz heyecanla bekliyoruz
ben biraz heyecanlı biraz karamsar canım yine de çok şükür bugümüze..
bugün 11.gün canm perşembe yada cuma yaparım 15.gün oluyor belli olur artık dananın kuyruğu bu hafta kopacak yani..
elimde de değil valla ama düşünmemeye çalışıyıorum sadece..
normal burcucum beklentiyle umut bağlamama arasında gidip geliyorsun biliyorum.. göğüs ağrısı iki türlü de belirti bu arada canım.. daha önce konuşulmuş ama ben şimdi farkettim bende geçen ay regl belirtisiyken bu ay gebelik belirtisi oldu ordan pay biç ve enseyi karartma lütfen
inşallah senin güzel haberlerini alacağız cuma günü bayram yaparak dağılacağız hafta sonu inşallah
Amin canım benim cümlemizin sen nasılsıninşallah canm herşey yoluna girecek, Allahım gönlüne göre versin..
3 ağustos bat'tı işte kuzum 22sinde başlamıştı hassasiyet.. yani 10-11 gün kadar önce..ah canım keşke ona dalalet olsa sende reglden kaç gün öne başlamıştı göğüs ağrısı..
3 ağustos bat'tı işte kuzum 22sinde başlamıştı hassasiyet.. yani 10-11 gün kadar önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?