2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ben de iyiyim çok şükür arkadaşım dualara sığınıp bat ımı bekliyorum. İnşallah içimizden birileri güzel haberi alır da hep birlikte mutlu oluruz.

amin inşallah geçen ay gibi bereketli bol hamişli bir ay olur bu ayda

canım gözün aydın kalp atışını duymuşsun allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağında göstersin miniğini inşallah, mide bulantısı ben oğlumda yaşamadım sadece kokulara karşı hassasiyet vardı o kadar zor inşallah yakın zamanda kesilir canım

gözünüz aydın canım maşallah size Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin meleğini inşallah

Merhaba hanımlar nasılsınız

beni klima çarptı bogazda batma var hapşuruyorum enkaz gibiyim vallahi hastalık hiç olacak zaman değildi ilaçta alamıyorum
Ah canım benim geçmiş olsun Bende vantilatörle uyuyabiliyorum ev felaket sıcak.. ama aklım çıkıyor hasta olcam diye de..

Ah canım benim geçmiş olsun Bende vantilatörle uyuyabiliyorum ev felaket sıcak.. ama aklım çıkıyor hasta olcam diye de..

hele bizim ev saunanın bi üst versiyonu sabaha kadar klima çalışıyor önünde yatıyoruz ama yine sıcak. ev ev değil değişik bişey..bu hafta da çok fazla nem var Allah yardımcımız olsun

Saolasn ablacm inşallah.ne gizel nişey hissetmemen bu mide bulantısı kusma çok zormuş be abla

gözünüz aydın canım maşallah size Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin meleğini inşallah
Canm Allah raxı olsn darısı sizlere inşallah

sweetdreams1985 iyi hadi bakim canmm iyi haberlerle gel.sor bakalm ne diycek ama havuz denz gitme enfeksiyon açısndan skntı olabilir doktorn söyler zaten varsa tehlike

ay aslında evet dikkat etmek lazım masum görünseler de etkileri büyük olabilir..doktoruna sorabilir misin abla illaki bişey önerir çok ilerletmezsin en azından hastalığı..
c vitamini içerer sebze ve meyveler tüketmeliyim sivri biberde c vitamini varmış onu tüketiyorum bol bol allahtan severim biberi

bitki çayları içemiyorum korkumdan burcu yaa
A anneveoglusu canım çok geçmiş olsun bana doktorum hamile olmama rağmen ıhlamurun bir zararı olmadığını söyledi yani günse bir fincan içebilirsin abartmadan dedi bence deneyebilirsin birde suyu kaynatıp başına bir tülbent ört ve onun altında buhar çek burnundaki enfeksiyon ve mikrobu kurutuyo nefes almanı kolaylaştırır hemde hiç bir yan etkisi yok.. Ben grip olduğumda 2-3 gün akşam yatmadan parol içtim hem etkisiz hemde rahatlattı beni

tavsiyelerini yapacağım canım çok teşekkür ederim evime gitmek istiyorum işyerinde başağrısı çekiyorum enkaz gibiyim

aman canım dikkat et çok zor yaa evde olup uyumak istiyorum başım ağrıyor
Ah kıyamam ya.. Allah şifa versin bitanem..
hele bizim ev saunanın bi üst versiyonu sabaha kadar klima çalışıyor önünde yatıyoruz ama yine sıcak. ev ev değil değişik bişey..bu hafta da çok fazla nem var Allah yardımcımız olsun
Kuzum ben bizim pastanenin üstünde oturuyorum 10 saate yakın fırın yanıyor altımda.. Üstüne havanın sıcaklığı.. vaayyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…