- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.641
Nem haftasonu evde değildin kızlar o yüzden hiç giremedim.ama şimdi hepsini okudum. İnşallah güzel haberler alalım bu hafta. Hadi bakalım Y yumyumyumiyum önce senden gelsin, bekliyoruz en yakın sensin
Amin canım benim cümlemizin sen nasılsın
Kaçıncı günün bugün kafanı dağıtacak bişeyler yap canım ben spora başladım ya kendimi çok hafiflemiş hissediyorum vallaiyiym çok şükür canım aklımdan şu düşünceyi de bi atsam daha iyi olucam da
Kaçıncı günün bugün kafanı dağıtacak bişeyler yap canım ben spora başladım ya kendimi çok hafiflemiş hissediyorum valla
Aaahhh ahh seni çok iyi anlıyorum bende peeişanım butun yemekler midemi bulandırıyor napacam bilmiyorum sürekli sarhoş gibiyim evin içinde iş güç hak getire annem bana hamile iken limon koklarmış bende kokluyorum biraz bulantımı hafifletiyor sürekli acıkıyorum ama hiç bişey yiyemiyorum bugünlerde geçer ınş. Yoğurt süt et yüyebiliyor musun ?Kızlar merabalar ben baya kötüyüm bu aralar mide bulantısı kusma başladı hiçbişey yiyeymiyorm hiçbişeye bakamıyorm.Dualarda kaldı ama okuycam inşallah bi kndimi bulaym da sizler maslsnz
Sen de fenasn demi canım Allah yardmcnz olsn.süt içemiom pek ama yoğurt yiyom canm ette yiyemiom hiç bişey yiyemiyorm sakineye salatalk diyodm oda çok iyi gelmiyo yani bi tek bugün çiğköfte yedim iştahl bide patates haşlaması yemştm.inan bi haftadr kndmde deilm kendimi kaldıracak halim yok. Midemde bişey yok ama hala kusuyo öyleki midem karnm kasılıyo yaniAaahhh ahh seni çok iyi anlıyorum bende peeişanım butun yemekler midemi bulandırıyor napacam bilmiyorum sürekli sarhoş gibiyim evin içinde iş güç hak getire annem bana hamile iken limon koklarmış bende kokluyorum biraz bulantımı hafifletiyor sürekli acıkıyorum ama hiç bişey yiyemiyorum bugünlerde geçer ınş. Yoğurt süt et yüyebiliyor musun ?
Ayy maşallah darısı bana inş canımSen de fenasn demi canım Allah yardmcnz olsn.süt içemiom pek ama yoğurt yiyom canm ette yiyemiom hiç bişey yiyemiyorm sakineye salatalk diyodm oda çok iyi gelmiyo yani bi tek bugün çiğköfte yedim iştahl bide patates haşlaması yemştm.inan bi haftadr kndmde deilm kendimi kaldıracak halim yok. Midemde bişey yok ama hala kusuyo öyleki midem karnm kasılıyo yani
Bu arada söylemeyi unuttm bugün kalp atışını duyduk teyzeleri çok şükür :) doktor mide bulantısı için bi ilaç verdi bide vitamn onlar sanki bugün iyi geldi gibi şükür.
Ayy maşallah darısı bana inş canımbende gece yatmadan ılık süt ıçıyorm yoğurt midemi ekşitiyor daha hiç kusmadım ama evde elimde poşetle geziyorum ger an çıkaracak gıbıyım bu akşam sadece yoğyrt çorbası içtim az salata yedim başka bişey girmedi mideme umarım bebeklerimize zarar vermez bu beslenme durumu
Dur bakalım canım umutsuzluk yok duaya devam..ben iyiyim canm sağol iki gündür göğüslerim acayip ağrıyor adet mi olucam acabasen nasılsın..
inşallah canım amin. Allah razı olsun
Aminnnn canım benim Allah razı olsun.ayllllliiiin35 duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah bu ay kavuşursun bebişine
Ben de iyiyim çok şükür arkadaşım dualara sığınıp bat ımı bekliyorum. İnşallah içimizden birileri güzel haberi alır da hep birlikte mutlu oluruz.canım ben normal hayatımı yaşıyorum kendimi dinlemiyorum tek rahim içi jel olayı beni geriyor uygularken o kadar. iyiyim genel olarak
sen nasılsın arkadaşım
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım bişey kalmamış az daha sabır11. gün bugün canım kitap okuyorum bol bol işe git evde işler derken zamanım pek olmuyor ama yine de insanın aklına geliyor..bende yürüyüş yapmak istiyorum ama şu iş belli olsun eğer olmazsa bende başayacağım spora..
aa öyle mi bana da sevgül demişti ama klomenle kullanmaya korkmuştum fazla yumurta oluşur da kiste dönüşür diye..
Allah razı olsun canım Rabbim kabul etsin inşallah.ayllllliiiin35 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum canım. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih,saliha evlat versin.
Herkese günaydın bu arada
Ben yarın fidiyorm canım kalp atışı şçinİnşallah cnm sen ne zamn gidiyosn doktora.yok canm zarar vermez inşallah onu düşünme sen ben sadece moralsz olnca bebekte etkileniyo diye şey yapıyorm ama inşallah geçer erkn zamnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?