- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.681
Ah kıyamam ya.. Allah şifa versin bitanem..
Kuzum ben bizim pastanenin üstünde oturuyorum 10 saate yakın fırın yanıyor altımda.. Üstüne havanın sıcaklığı.. vaayyy..
Evet bende hep diyorum zaten benim evim kışlık diyeayy yazın fena ama kışın da mis olur fırın olayı
İyi akşamlar kızlar, bugün doktora gittim acile gitmiştim yaa orda ki doktor salı günü ikili test için gitmemi söylemişti biliyorsunuz. O yüzden bugün gittim, doktorla konuşmak için. Doktorum önce ultrasonla baktı, bebek hareketli gayet güzel dedi çok şükür. Bende ikili testi yaptırsam da kötü bişey olursa Allah korusun bi tedavisi varmı dedim yok dedi. Bu test sadece down sendromu olup olmadığını belirliyor dedi. Açıkçası yaptırma taraftarı değilim. Sen kararını ver, ona göre haftaya görüşelim dedi. Neyse bende karın ağrısını sordum, doktor da idrar tahlili yapıldı mı acile geldiğinde dedi, hayır yapılmadı deyince istedi bi bakalım dedi. Verdik sonucu götürdüm doktor dedi ki sarılık falan geçirdin mi diye sordu, tabi beni tahmin edersiniz o an. Hayır eden, noluyor ki dedim. Bunu bi de dahiliye doktorunun görmesi lazım dedi. Negatif çıkması gereken bi değer bende pozitif +2 çıkmış. Hemen dahiliye bölümüne gittim tabi ama senaryonun bini bin para bende. Nasıl korktumtahmşn edersiniz. Dahiliye de evet yüksek çıkmış, yakınlarda ateşin falan arttı mı yükseldi mi dedi. Hayır dedim. Bebeğe bi zararı var mı bunun diyorum, bilmiyorum bazı kanlar isteyecem ona göre konuşalım dedi. Kan tahlili verdim, verirken ağlıyorum tabi ben. Kan alan kız korkma bişey çıkmaz rahat ol dese de ben koptum bi kere. 1 saat sonra çıktı sonuçlar ama o bir saat boyunca nasıl bekledim bi ben bilirim. Sonuç çıktı doktor çok şükür temiz sonuçların dedi. Ben açıkçası karaciğerden şğphelenmiştim, ama temzştşğmğr desi. Ama yine de o idrarda ki değerin yüksek çıkması neden onu bulacak dedi. Perşembe tekrar gidip idrar verecem. İnşallah bişey çıkmaz kızlar. İnanın öyle korktum ki bugğn o hastane de zaman hiç geçmedi inanın. Veee bişey olacak korkusu, , Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. O değer nedir, neden yüksek çıkmıştır, Perşembe günü nasıl çıkacakhiç bilmiyorum. Nolır dua edin inşallah hiç bi sorun yoktur
Geçmiş olsun canım benim inşallah yoktur dua ederiz biz sanaİyi akşamlar kızlar, bugün doktora gittim acile gitmiştim yaa orda ki doktor salı günü ikili test için gitmemi söylemişti biliyorsunuz. O yüzden bugün gittim, doktorla konuşmak için. Doktorum önce ultrasonla baktı, bebek hareketli gayet güzel dedi çok şükür. Bende ikili testi yaptırsam da kötü bişey olursa Allah korusun bi tedavisi varmı dedim yok dedi. Bu test sadece down sendromu olup olmadığını belirliyor dedi. Açıkçası yaptırma taraftarı değilim. Sen kararını ver, ona göre haftaya görüşelim dedi. Neyse bende karın ağrısını sordum, doktor da idrar tahlili yapıldı mı acile geldiğinde dedi, hayır yapılmadı deyince istedi bi bakalım dedi. Verdik sonucu götürdüm doktor dedi ki sarılık falan geçirdin mi diye sordu, tabi beni tahmin edersiniz o an. Hayır eden, noluyor ki dedim. Bunu bi de dahiliye doktorunun görmesi lazım dedi. Negatif çıkması gereken bi değer bende pozitif +2 çıkmış. Hemen dahiliye bölümüne gittim tabi ama senaryonun bini bin para bende. Nasıl korktumtahmşn edersiniz. Dahiliye de evet yüksek çıkmış, yakınlarda ateşin falan arttı mı yükseldi mi dedi. Hayır dedim. Bebeğe bi zararı var mı bunun diyorum, bilmiyorum bazı kanlar isteyecem ona göre konuşalım dedi. Kan tahlili verdim, verirken ağlıyorum tabi ben. Kan alan kız korkma bişey çıkmaz rahat ol dese de ben koptum bi kere. 1 saat sonra çıktı sonuçlar ama o bir saat boyunca nasıl bekledim bi ben bilirim. Sonuç çıktı doktor çok şükür temiz sonuçların dedi. Ben açıkçası karaciğerden şğphelenmiştim, ama temzştşğmğr desi. Ama yine de o idrarda ki değerin yüksek çıkması neden onu bulacak dedi. Perşembe tekrar gidip idrar verecem. İnşallah bişey çıkmaz kızlar. İnanın öyle korktum ki bugğn o hastane de zaman hiç geçmedi inanın. Veee bişey olacak korkusu, , Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. O değer nedir, neden yüksek çıkmıştır, Perşembe günü nasıl çıkacakhiç bilmiyorum. Nolır dua edin inşallah hiç bi sorun yoktur
Kızlar merhabalar biraz yoğunum hakkınızı helal edin katılamıyorum adet bitince hemen duaları bitiricem
İyi akşamlar kızlar, bugün doktora gittim acile gitmiştim yaa orda ki doktor salı günü ikili test için gitmemi söylemişti biliyorsunuz. O yüzden bugün gittim, doktorla konuşmak için. Doktorum önce ultrasonla baktı, bebek hareketli gayet güzel dedi çok şükür. Bende ikili testi yaptırsam da kötü bişey olursa Allah korusun bi tedavisi varmı dedim yok dedi. Bu test sadece down sendromu olup olmadığını belirliyor dedi. Açıkçası yaptırma taraftarı değilim. Sen kararını ver, ona göre haftaya görüşelim dedi. Neyse bende karın ağrısını sordum, doktor da idrar tahlili yapıldı mı acile geldiğinde dedi, hayır yapılmadı deyince istedi bi bakalım dedi. Verdik sonucu götürdüm doktor dedi ki sarılık falan geçirdin mi diye sordu, tabi beni tahmin edersiniz o an. Hayır eden, noluyor ki dedim. Bunu bi de dahiliye doktorunun görmesi lazım dedi. Negatif çıkması gereken bi değer bende pozitif +2 çıkmış. Hemen dahiliye bölümüne gittim tabi ama senaryonun bini bin para bende. Nasıl korktumtahmşn edersiniz. Dahiliye de evet yüksek çıkmış, yakınlarda ateşin falan arttı mı yükseldi mi dedi. Hayır dedim. Bebeğe bi zararı var mı bunun diyorum, bilmiyorum bazı kanlar isteyecem ona göre konuşalım dedi. Kan tahlili verdim, verirken ağlıyorum tabi ben. Kan alan kız korkma bişey çıkmaz rahat ol dese de ben koptum bi kere. 1 saat sonra çıktı sonuçlar ama o bir saat boyunca nasıl bekledim bi ben bilirim. Sonuç çıktı doktor çok şükür temiz sonuçların dedi. Ben açıkçası karaciğerden şğphelenmiştim, ama temzştşğmğr desi. Ama yine de o idrarda ki değerin yüksek çıkması neden onu bulacak dedi. Perşembe tekrar gidip idrar verecem. İnşallah bişey çıkmaz kızlar. İnanın öyle korktum ki bugğn o hastane de zaman hiç geçmedi inanın. Veee bişey olacak korkusu, , Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. O değer nedir, neden yüksek çıkmıştır, Perşembe günü nasıl çıkacakhiç bilmiyorum. Nolır dua edin inşallah hiç bi sorun yoktur
Endişelenmeni anlıyorum canım koruma içgüdün devrede.. ama bazen yediğimiz içtiğimiz herhangi birseyden dolayı ya da vücudun kendi ürettiği zararsız organizmalardan dolayı tahlillerde bu tür tuhaflıklar olabiliyor bak karaciğerden şüphelenmiş ama şükürler olsun ki birşeyin yok Temiz tut kalbini vesvese yapma Hiç birşeycik olmayacak Allahın izniyle..İyi akşamlar kızlar, bugün doktora gittim acile gitmiştim yaa orda ki doktor salı günü ikili test için gitmemi söylemişti biliyorsunuz. O yüzden bugün gittim, doktorla konuşmak için. Doktorum önce ultrasonla baktı, bebek hareketli gayet güzel dedi çok şükür. Bende ikili testi yaptırsam da kötü bişey olursa Allah korusun bi tedavisi varmı dedim yok dedi. Bu test sadece down sendromu olup olmadığını belirliyor dedi. Açıkçası yaptırma taraftarı değilim. Sen kararını ver, ona göre haftaya görüşelim dedi. Neyse bende karın ağrısını sordum, doktor da idrar tahlili yapıldı mı acile geldiğinde dedi, hayır yapılmadı deyince istedi bi bakalım dedi. Verdik sonucu götürdüm doktor dedi ki sarılık falan geçirdin mi diye sordu, tabi beni tahmin edersiniz o an. Hayır eden, noluyor ki dedim. Bunu bi de dahiliye doktorunun görmesi lazım dedi. Negatif çıkması gereken bi değer bende pozitif +2 çıkmış. Hemen dahiliye bölümüne gittim tabi ama senaryonun bini bin para bende. Nasıl korktumtahmşn edersiniz. Dahiliye de evet yüksek çıkmış, yakınlarda ateşin falan arttı mı yükseldi mi dedi. Hayır dedim. Bebeğe bi zararı var mı bunun diyorum, bilmiyorum bazı kanlar isteyecem ona göre konuşalım dedi. Kan tahlili verdim, verirken ağlıyorum tabi ben. Kan alan kız korkma bişey çıkmaz rahat ol dese de ben koptum bi kere. 1 saat sonra çıktı sonuçlar ama o bir saat boyunca nasıl bekledim bi ben bilirim. Sonuç çıktı doktor çok şükür temiz sonuçların dedi. Ben açıkçası karaciğerden şğphelenmiştim, ama temzştşğmğr desi. Ama yine de o idrarda ki değerin yüksek çıkması neden onu bulacak dedi. Perşembe tekrar gidip idrar verecem. İnşallah bişey çıkmaz kızlar. İnanın öyle korktum ki bugğn o hastane de zaman hiç geçmedi inanın. Veee bişey olacak korkusu, , Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. O değer nedir, neden yüksek çıkmıştır, Perşembe günü nasıl çıkacakhiç bilmiyorum. Nolır dua edin inşallah hiç bi sorun yoktur
Kızlar benim internette sıkıntı var sayfa açılmıyor internet gidiyor sinir krizi geçirtiyor insana form dolduruldu takip edilecek güya ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?