2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

aynen canım heyecan dorukta bakalım yarın yaptırmayı düşünüyorum testi de sağlık ocakları yapıyor mu bizim burdaki özel hastanede 50 tl miş..
sen nasılsın bulantı durumun nasıl
sağlık ocakları yapıyor ama ertesi gün sonucu veriyorlar canım

aynen canım heyecan dorukta bakalım yarın yaptırmayı düşünüyorum testi de sağlık ocakları yapıyor mu bizim burdaki özel hastanede 50 tl miş..
sen nasılsın bulantı durumun nasıl
Canım 50 tl çok fazla sağlık ocağı yapıyo devlet hastanesinin akşam aciline git de ki benim kasoklarımda ağrı var gebelik şüphem olduğu için ilaç da alamıyorum de onlar beta bakıyo hemen hemde ücretsiz benim bulantı ile başım dertte sorma bişey yiyemiyorum

İnş vardır mucizen canım tüp bebeğe gerek kalmaz.. Benim bulantı ile aram iyi değil herşeyden tiksiniyorum çok Kötü

Çok şükür duygucum döktük heralde dünden beri iyiyim sancım yok..
Bugün kontrole gidecektik ama doktorumuzun ameliyatı çıkmış acil.. yarın gideceğiz mecburen..
Sen nasılsın tatlım Bulantı vs?

öyle mi yapsam akşam, bana da çok geldi fiyat yani sanki ne yapıyorlar..sağlık ocağına gitme imkanım yok çalıştığım için iş yerine yakına gitsem desem kayıtlı olmadığım için sanırım bakmazlar bana..
canım ya mide bulantısı kötüdür ilaki iyi gelen bişeyler vardır ilaç verdi mi doktor bulantıyla ilgili..

Hepinize çok teşekkür ederim, iyiki ki varsınız yaa gerçekten, tüm samimiyetimle söylüyorum çok iyi geliyorsunuz bana. İnşallah hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde hepimiz kavuşalım yavrularımıza. Hepinizi çok seviyorum

Bulantı çok var herseyden rıksınıyorym doktor 3 aysan sonra gecer dedı bugun kalp arılı duyduk çok şükür daeısı sana canımn

Verdı mecbur jalınca ıç dedı xanım. Sen benım dedıgmı yap devlet acıle gıt

Y yumyumyumiyum bi test mevzusu mu gördüm ne

akşam eğer eşimi ikna edersem devlet hastanesi yakın bize gideriz ama o ısrarla cuma yapalım diyor..gitmezsek yarın sabah sağlık ocağına uğrarım..nedense içimde acayip bi heyecan var olumlu düşündüğümdn değil ama değişik bişey..başından beri içime doğmadığını söylemiştim size çünkü..

canım inşallah çözülür sorun en kısa zamanda
İnşallah abla bu aveanın şebeke sorunundan illallah geldi artık bide eşek gibi gidip faturalı yaptım bir sene kullanmam gerek yoksa değişirdim tak dedi artık bir hafta düzgünse üç hafta sıkıntılı kaçıncı form oluşturuşum bide yani bıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…