- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.701
benim bir hafta oldu hamişim bu gün bende heyacan yok olumsuza alıştırdım kendimi kendi adıma en az üzülmek için. hatta eylül mü ekim mi tüp bebek yapalım diye düşünmeye yer bakmaya başladım sen nasılsın hamişim midenle aran nasıl
sağlık ocakları yapıyor ama ertesi gün sonucu veriyorlar canımaynen canım heyecan dorukta bakalım yarın yaptırmayı düşünüyorum testi de sağlık ocakları yapıyor mu bizim burdaki özel hastanede 50 tl miş..
sen nasılsın bulantı durumun nasıl
Canım 50 tl çok fazla sağlık ocağı yapıyo devlet hastanesinin akşam aciline git de ki benim kasoklarımda ağrı var gebelik şüphem olduğu için ilaç da alamıyorum de onlar beta bakıyo hemenaynen canım heyecan dorukta bakalım yarın yaptırmayı düşünüyorum testi de sağlık ocakları yapıyor mu bizim burdaki özel hastanede 50 tl miş..
sen nasılsın bulantı durumun nasıl
İnş vardır mucizen canımbenim bir hafta oldu hamişim bu gün bende heyacan yok olumsuza alıştırdım kendimi kendi adıma en az üzülmek için. hatta eylül mü ekim mi tüp bebek yapalım diye düşünmeye yer bakmaya başladım sen nasılsın hamişim midenle aran nasıl
Çok şükür duygucum döktük heralde dünden beri iyiyim sancım yok..M miyaz sen nasılsın canımardemir geçti mi kum dökmen?? @ebru_can_ebru sen nasılsın canım?? @yagmur_20 canım uzun zamandır yazmıyorsun bat yaklaştı mı umarım olmazsın ve mucizen gelir
Canım 50 tl çok fazla sağlık ocağı yapıyo devlet hastanesinin akşam aciline git de ki benim kasoklarımda ağrı var gebelik şüphem olduğu için ilaç da alamıyorum de onlar beta bakıyo hemenhemde ücretsiz benim bulantı ile başım dertte sorma bişey yiyemiyorum
Bulantı çok var herseyden rıksınıyorymÇok şükür duygucum döktük heralde dünden beri iyiyim sancım yok..
Bugün kontrole gidecektik ama doktorumuzun ameliyatı çıkmış acil.. yarın gideceğiz mecburen..
Sen nasılsın tatlım Bulantı vs?
Verdı mecbur jalınca ıç dedı xanım. Sen benım dedıgmı yap devlet acıle gıtöyle mi yapsam akşam, bana da çok geldi fiyat yani sanki ne yapıyorlar..sağlık ocağına gitme imkanım yok çalıştığım için iş yerine yakına gitsem desem kayıtlı olmadığım için sanırım bakmazlar bana..
canım ya mide bulantısı kötüdür ilaki iyi gelen bişeyler vardır ilaç verdi mi doktor bulantıyla ilgili..
Ah canım benim.. sana geçmişler olsun ama o minnak bal kavanozunun piti piti atan kalbini yerim yerBulantı çok var herseyden rıksınıyorymdoktor 3 aysan sonra gecer dedı bugun kalp arılı duyduk çok şükür daeısı sana canımn
Amin canım benim allah kabul etsin inşallah ağzına yüreğine sağlık.beren20 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum canım. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih,saliha evlat versin.
Amin canım benim allah kabul etsin inşallah ağzına yüreğine sağlık.
Sağol teyzesi minnak ama maşallah herşey bunda şimdidenAh canım benim.. sana geçmişler olsun ama o minnak bal kavanozunun piti piti atan kalbini yerim yer
İnşallah abla bu aveanın şebeke sorunundan illallah geldi artık bide eşek gibi gidip faturalı yaptım bir sene kullanmam gerek yoksa değişirdim tak dedi artık bir hafta düzgünse üç hafta sıkıntılı kaçıncı form oluşturuşum bide yani bıktıkcanım inşallah çözülür sorun en kısa zamanda
İyiyim kuzu bu şebeke sıkıntısı çıldırtıyor beni arayıp kızıp duruyorum ama beni umursadıkları yok alıştılar heralde :) sen nasılsın canımM miyaz sen nasılsın canımardemir geçti mi kum dökmen?? @ebru_can_ebru sen nasılsın canım?? @yagmur_20 canım uzun zamandır yazmıyorsun bat yaklaştı mı umarım olmazsın ve mucizen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?