- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.721
Ablam başlıcam inşallah evrak hazırla eğitime git koşturuyorumcanım sen işe başladın mı helal olsun ne demek sen neden yoksun
Etiketle bizi kesin haber ver kuzum Ya inşallah çok güzel haberler ile gelakşam eğer eşimi ikna edersem devlet hastanesi yakın bize gideriz ama o ısrarla cuma yapalım diyor..gitmezsek yarın sabah sağlık ocağına uğrarım..nedense içimde acayip bi heyecan var olumlu düşündüğümdn değil ama değişik bişey..başından beri içime doğmadığını söylemiştim size çünkü..
Etiketle bizi kesin haber ver kuzum Ya inşallah çok güzel haberler ile gel
akşam eğer eşimi ikna edersem devlet hastanesi yakın bize gideriz ama o ısrarla cuma yapalım diyor..gitmezsek yarın sabah sağlık ocağına uğrarım..nedense içimde acayip bi heyecan var olumlu düşündüğümdn değil ama değişik bişey..başından beri içime doğmadığını söylemiştim size çünkü..
Gelmedi eşim illa tutturdu cuma yaptıralım diye ama ben yarın gidicem özele yaptırıcam artık bu belirsizlik son bulsun rahatlıyım.
Normal kuzum daha minnacık çünkü meleğimiz.. O günlerde gelecek inşallah..Sağol teyzesi minnak ama maşallah herşey bunda şimdidenrabbim hepimize sağlıkla kucagımza almayı nasip etsin daha tam kendimi anne gibi hissetmiyotum çok küçük oldugu için galiba
Canm doktor bana dramamine yazdı ben iki gündür serum takınıyorm bugünde serum içinde gönderdik dramamin ve b vitamini baya rahatlattı canm ama sonçta ilaç diye korkuyorm ya.ama varya bugün bi nefes alabildim çok şükür.Bulantı çok var herseyden rıksınıyorymdoktor 3 aysan sonra gecer dedı bugun kalp arılı duyduk çok şükür daeısı sana canımn
Bende iyiyim çok şükür bulantı ile başım dertte yoksa hergünüme bin şükür canım :) senin şebeke neden problemliİyiyim kuzu bu şebeke sıkıntısı çıldırtıyor beni arayıp kızıp duruyorum ama beni umursadıkları yok alıştılar heralde :) sen nasılsın canım
Kız bana da dramamin yazdı çok sıkışırsan al dedi daha hiç almadım vitamini olarak VİNALAC yazdıCanm doktor bana dramamine yazdı ben iki gündür serum takınıyorm bugünde serum içinde gönderdik dramamin ve b vitamini baya rahatlattı canm ama sonçta ilaç diye korkuyorm ya.ama varya bugün bi nefes alabildim çok şükür.
Bu arada gözünz aydn canm kalp atışı duydun
Araştırılmalı fulyam.. varsa faydası kesinlikle ediniriz birer tane.. doğru olabilir kehribar da bebislerde kolay diş çıkarmaya yardımcı mesela.. olabilir yani buda..Kızlar kusma önleyici bileklik varmış ne derece doğru anladım ama arastirsak mi acaba
MeLMuR_2016 meltemcim 731 ya halık 213 ya bari 336 ya musavvir in tamamdır Allah kabul eder inşallah canım benim
İkinci aşılamam tutmuştu canım ilki tutmadı ama inşallah seninki tutmuştur da güzel haberler verirsin bize.canım senin ilk aşılaman tutmuşdu dimi yanlış mı hatırlıyorum..
Amin tatlı hamiş ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul eder inşallahberen20 şemsimecim 731 ya halık 213 ya bari 336 ya musavvir in tamamdır Allah kabul eder inşallah canım benim
Günaydın canım duani okudum rabbim kabul etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.Günaydın güzellerim
Teşekkür ederim canım benimtatliş anne ağzına sağlık
Amin tatlı hamiş ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?