2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Etiketle bizi kesin haber ver kuzum Ya inşallah çok güzel haberler ile gel

Gelmedi eşim illa tutturdu cuma yaptıralım diye ama ben yarın gidicem özele yaptırıcam artık bu belirsizlik son bulsun rahatlıyım.

Nasıl rahat edersen artık kuzucum olumlu olumsuz bekliyoruz Allahım hayırlısını versin inşallah..

Sağol teyzesi minnak ama maşallah herşey bunda şimdiden rabbim hepimize sağlıkla kucagımza almayı nasip etsin daha tam kendimi anne gibi hissetmiyotum çok küçük oldugu için galiba
Normal kuzum daha minnacık çünkü meleğimiz.. O günlerde gelecek inşallah..

Bulantı çok var herseyden rıksınıyorym doktor 3 aysan sonra gecer dedı bugun kalp arılı duyduk çok şükür daeısı sana canımn
Canm doktor bana dramamine yazdı ben iki gündür serum takınıyorm bugünde serum içinde gönderdik dramamin ve b vitamini baya rahatlattı canm ama sonçta ilaç diye korkuyorm ya.ama varya bugün bi nefes alabildim çok şükür.
Bu arada gözünz aydn canm kalp atışı duydun

Kız bana da dramamin yazdı çok sıkışırsan al dedi daha hiç almadım vitamini olarak VİNALAC yazdı demekki aynı kafada bizim doktorlar.. İnş sorunsuz ilerler hamileliklerimz

Günaydın güzellerim
Günaydın canım duani okudum rabbim kabul etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

sweetdreams1985 şükür duymuşsun kalp atışını bebeğinin rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah canım

Günaydın hanımlar

sweetdreams1985 kalp atışını duymuşsun gözün aydın canım.

D Deli_manya sende de mi başladı mide bulantısı çok geçmiş olsun canım yaa inşallah tez zamanda bu dönemi atlatırsın.

Y yumyumyumiyum hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah muradın gerçek olmuştur.

M miyaz avea tam bir can sıkıcı şirket. benim tel evda odadan odaya geçmekle çekmiyordu düşün. bir odada ulaşıyorsun diğer odada kapalı görünüyorum. aradım şebeke sorunu var dendi bu benim sorunum değil reklamlarda şu kadar şebeke ile heryerde çekim gücü reklamı yapıyorsunuz alt yapınızı ayarlayacaksınız dedim tamam not aldık baz istasyonu kurulacak filan fisman dendi iki ay geçti yok bende gittim vodrofane geçtim. şimdi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…