2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kız bana da dramamin yazdı çok sıkışırsan al dedi daha hiç almadım vitamini olarak VİNALAC yazdı demekki aynı kafada bizim doktorlar.. İnş sorunsuz ilerler hamileliklerimz
Canm zaten dramamin en iyisi yani sıfır etkisiz olanıymış.sen kusmuyosan direncin azalmıyosa içme tabiki canm ben artk dayanamadm serum şeklinde aldm rahatlattı.benim vitamin decavit.Ama ben doktorumu değiştircem galiba canm hiç hoş deil odaya alıyo 5 6 kişi öyle muayene mi olur.

Araştırılmalı fulyam.. varsa faydası kesinlikle ediniriz birer tane.. doğru olabilir kehribar da bebislerde kolay diş çıkarmaya yardımcı mesela.. olabilir yani buda..
Abla evet ben baya baktm bilekliği duydum ama yani bi sormak lazm eczanelere

Evet abla ya başladı iki haftadr var yani sabır çekiyoz bakalm inşallah sağlıkla gelsinde

amin ablacım inşallah ikimizde Rabbim gönlüne göre versin kan verdim ben sonucu çıkınca yazarım..

Sağol bitanem darısı tüm isteyenlere başta sizlere

Sağol canım duyduk çok şükür teyzesi minnağımı Rabbim kucağımıza alcamız zamanıda nasip etsin inş

D Deli_manya yuh öyle 4-5 kişi ile muayene mi olur kendine dediğin gibi iyi sabit bi doktor bul en iyisi ben hiç kusmadum ana sürekli elimde poşetle geziyorum sanki her an olacak gibi umarım olmaz

bilmiyorum canım hüzün bastı içimi olsa hissederdim heralde
Ne çok umutlu ol nede umutsuz Rabbim bizim için eniyisini bilir ve zamanında verir hissetme mevzusuna gelince adet günün geçmeden belirti diye bişey olmuyo.. Olumsuz olsa bile asla üzülüp hırpalama kendini Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…