- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.741
rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin canım bize yaz drdan sonraGünaydın canlarım biz bugün kese görmeye gidiyoruz Inşallah görürüz Sata göre 7 yumurtlamaya göre 4 haftalığız.. umarım görebiliriz..
Canm zaten dramamin en iyisi yani sıfır etkisiz olanıymış.sen kusmuyosan direncin azalmıyosa içme tabiki canm ben artk dayanamadm serum şeklinde aldm rahatlattı.benim vitamin decavit.Ama ben doktorumu değiştircem galiba canm hiç hoş deil odaya alıyo 5 6 kişi öyle muayene mi olur.Kız bana da dramamin yazdı çok sıkışırsan al dedi daha hiç almadım vitamini olarak VİNALAC yazdıdemekki aynı kafada bizim doktorlar.. İnş sorunsuz ilerler hamileliklerimz
Abla evet ben baya baktm bilekliği duydum ama yani bi sormak lazm eczanelereAraştırılmalı fulyam.. varsa faydası kesinlikle ediniriz birer tane.. doğru olabilir kehribar da bebislerde kolay diş çıkarmaya yardımcı mesela.. olabilir yani buda..
Günaydın hanımlar
sweetdreams1985 kalp atışını duymuşsun gözün aydın canım.
D Deli_manya sende de mi başladı mide bulantısı çok geçmiş olsun canım yaa inşallah tez zamanda bu dönemi atlatırsın.
Y yumyumyumiyum hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah muradın gerçek olmuştur.
@miyaz avea tam bir can sıkıcı şirket. benim tel evda odadan odaya geçmekle çekmiyordu düşün. bir odada ulaşıyorsun diğer odada kapalı görünüyorum. aradım şebeke sorunu var dendi bu benim sorunum değil reklamlarda şu kadar şebeke ile heryerde çekim gücü reklamı yapıyorsunuz alt yapınızı ayarlayacaksınız dedim tamam not aldık baz istasyonu kurulacak filan fisman dendi iki ay geçti yok bende gittim vodrofane geçtim. şimdi rahatım
Inşallah fulyam.. çıkar çıkmaz yazarım tabi..rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin canım bize yaz drdan sonra
Günaydın hanımlar
D Deli_manya sende de mi başladı mide bulantısı çok geçmiş olsun canım yaa inşallah tez zamanda bu dönemi atlatırsın.
Y yumyumyumiyum hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah muradın gerçek olmuştur.
@miyaz avea tam bir can sıkıcı şirket. benim tel evda odadan odaya geçmekle çekmiyordu düşün. bir odada ulaşıyorsun diğer odada kapalı görünüyorum. aradım şebeke sorunu var dendi bu benim sorunum değil reklamlarda şu kadar şebeke ile heryerde çekim gücü reklamı yapıyorsunuz alt yapınızı ayarlayacaksınız dedim tamam not aldık baz istasyonu kurulacak filan fisman dendi iki ay geçti yok bende gittim vodrofane geçtim. şimdi rahatım
Günaydın canlarım biz bugün kese görmeye gidiyoruz Inşallah görürüz Sata göre 7 yumurtlamaya göre 4 haftalığız.. umarım görebiliriz..
İkinci aşılamam tutmuştu canım ilki tutmadı ama inşallah seninki tutmuştur da güzel haberler verirsin bize.
ne zamana çıkarmış canımamin ablacım inşallah ikimizde Rabbim gönlüne göre versin kan verdim ben sonucu çıkınca yazarım..
ne zamana çıkarmış canım
Sağol bitanem darısı tüm isteyenlere başta sizlereGünaydın canım duani okudum rabbim kabul etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
sweetdreams1985 şükür duymuşsun kalp atışını bebeğinin rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah canım
Canm ara ara bak sen yinede 1 buçuk saate açklanabilir10 gibi verdim iki saate çıkar dedi mail atacaklar işte abla bekliyorum..
Sağol canım duyduk çok şükür teyzesi minnağımı Rabbim kucağımıza alcamız zamanıda nasip etsin inşGünaydın hanımlar
Ayy hadi hadi patlat bombayı canım10 gibi verdim iki saate çıkar dedi mail atacaklar işte abla bekliyorum..
Ayy hadi hadi patlat bombayı canım10 gibi verdim iki saate çıkar dedi mail atacaklar işte abla bekliyorum..
Ayy hadi hadi patlat bombayı canım
Canm ara ara bak sen yinede 1 buçuk saate açklanabilir
Ne çok umutlu ol nede umutsuz Rabbim bizim için eniyisini bilir ve zamanında verirbilmiyorum canım hüzün bastı içimi olsa hissederdim heralde
Canım benimde eşimin % 4 ama sperm sayısı gayet iyi. Sadece morfolojiye bakarak mı dedi bunu.@pastadelisi cnm merhaba esimin dünkü sperm testinde sorun çıktı morfoloji 4 çıktı Varikosel başlangıcı dedi doktor ameliyat önerdi başka doktora da gösterelim dedik senin de vardı öyle bişeyler sen naptın cnm
Sende haber ver burcucum bekliyorum bende..hadi bakalım hayırlısı olsun canım bize de haber ver hemen emi çok heyecanlı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?