2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım benimde eşimin % 4 ama sperm sayısı gayet iyi. Sadece morfolojiye bakarak mı dedi bunu.
evet cnm bir doktor sadece morf 4 olduğu için kesin ameliyat dedi. Diğer gittiklerimiz ağrısı olmadığı sayı ve hız iyi olduğu için bekleyin dedi. araştırıyoruz takviye bişeyler kullanıyor testi tekrar edip başka doktora da gideceğiz bakalım

maalesef olmadı sonuç 2 çıktı hayırlısı olsun hakkımızda..
Adete kaç gün kala 2 çıktı canım yarın mı adet günün?? Hiiiiççç üzülmüyoruz vardır bi hayır bunda biz dualarımıza devam edelim canım.. Benden sana bi tavsiye doktoruna danış ve benim gibi aşılama ertesi ayı soğan kürü yap canım aşılamada kullanılan ilaçlar bi kaç ay etkisini gösteriyo soğan kürü döllenmeyi kolaylaştırıyor

13 ü adet günüm 3 gün var..üzülüyorum ama hayırlısı da diyorum kısmet bu ay değilmiş de gel de bana sor tabi..
bi ay zaten ara vericem yıllık izne çıkıcam kafam yerine gelmesi lazım

D Deli_manya yuh öyle 4-5 kişi ile muayene mi olur kendine dediğin gibi iyi sabit bi doktor bul en iyisi ben hiç kusmadum ana sürekli elimde poşetle geziyorum sanki her an olacak gibi umarım olmaz

Canm bu haftalar en fazla yükseler haftalarmş betada kusmuyosan iyi kusmazsn bnce daha da inşallah.Evet ya çok sinir bozucu değiştireceğim erkeklerde iyiler vardı ama erkek diye çok tercih edemiyorm ama artk mecbur bu bölümde erkk doktorlar daha iyi arkdş

D Deli_manya yuh öyle 4-5 kişi ile muayene mi olur kendine dediğin gibi iyi sabit bi doktor bul en iyisi ben hiç kusmadum ana sürekli elimde poşetle geziyorum sanki her an olacak gibi umarım olmaz

Canm bu haftalar en fazla yükseler haftalarmş betada kusmuyosan iyi kusmazsn bnce daha da inşallah.Evet ya çok sinir bozucu değiştireceğim erkeklerde iyiler vardı ama erkek diye çok tercih edemiyorm ama artk mecbur bu bölümde erkk doktorlar daha iyi arkdş

canım adet olana kadar belli olmaz. rabbim hayırlısını nasip etsin. duygunun da olmadı bak ertesi ay gebe kaldı
inşallah seninde güzel haberlerini alacağız

inşallah abla da olsa çıkardı dimi hayırlısı değilmiş napalım umutsuz da yaşanmaz..bende olmadı inş senin güzel haberlerini alırız..

Bende iyiyim çok şükür bulantı ile başım dertte yoksa hergünüme bin şükür canım :) senin şebeke neden problemli
O da geçer inşallah canım allah kolaylık versin. Bilmiyorum ki kuzu ya bu kaçıncı nefret ettim artık valla geçende zikir okudum arzuya rica ettim o yazdı sağolsun ne yaptıysam giremedim internet sayfasına giriyorum yarıda takılıp kalıyor arıyorum müşter hizmetlerini form dolduralım diyorlar sonra geri aryorlar bir hafta bile geçmeden yine aynı şey bıktım yani

Kuzumm hiiiç üzülmüyoruz hayırlı zaman bu ay değilmiş sende duygucum gibi olacaksın kim bilir? Sabretmeye duaya devam..

ilk etapta üzüldüm canm ama şuan iyiym eşimin sesi kötü geliyordu o etkiledi beni biraz başım çatlayacak gibi..neyse hayırlısı adet olana kadar umut var diyelim..
sen nasılsın bebiş nasıl keseyi gördünüz mü?

Sadece morfoloji için bu denilmez diye biliyorum. Biz henüz doktora gitmedik ama bi üroloğa gönderdim sonuçları ve testi tekrar edin ve denemeye devam edin bi süre daha dedi. Aynı durumda başka arkadşaım da öyle. Yani gidince yine yazarım ama % 4 ile sadece tüp bebek olur denmesi yanlış başka etkenler başka sonuçlar da görmüştür die düşünüyorum.

Bu böyle değildi abla ya benim evde en iyi avea çekiyordu eşimin vodafone çekmiyor doğru düzgün turkcell yine öyle bu güzel çekiyordu işte ne olduysa nazara geldi bi çözüm yolu bulsalar bari ya

Sonucun iki mi çıktı kuzu dur bakalım hayırlısı ama yoksa bile üzülme illaki olacak canını sıkma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…