- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.761
evet cnm bir doktor sadece morf 4 olduğu için kesin ameliyat dedi. Diğer gittiklerimiz ağrısı olmadığı sayı ve hız iyi olduğu için bekleyin dedi. araştırıyoruz takviye bişeyler kullanıyor testi tekrar edip başka doktora da gideceğiz bakalımCanım benimde eşimin % 4 ama sperm sayısı gayet iyi. Sadece morfolojiye bakarak mı dedi bunu.
Adete kaç gün kala 2 çıktı canım yarın mı adet günün?? Hiiiiççç üzülmüyoruz vardır bi hayır bunda biz dualarımıza devam edelim canım.. Benden sana bi tavsiye doktoruna danış ve benim gibi aşılama ertesi ayı soğan kürü yap canım aşılamada kullanılan ilaçlar bi kaç ay etkisini gösteriyo soğan kürü döllenmeyi kolaylaştırıyormaalesef olmadı sonuç 2 çıktı hayırlısı olsun hakkımızda..
Adete kaç gün kala 2 çıktı canım yarın mı adet günün?? Hiiiiççç üzülmüyoruz vardır bi hayır bunda biz dualarımıza devam edelim canım.. Benden sana bi tavsiye doktoruna danış ve benim gibi aşılama ertesi ayı soğan kürü yap canım aşılamada kullanılan ilaçlar bi kaç ay etkisini gösteriyo soğan kürü döllenmeyi kolaylaştırıyor
D Deli_manya yuh öyle 4-5 kişi ile muayene mi olur kendine dediğin gibi iyi sabit bi doktor bul en iyisiben hiç kusmadum ana sürekli elimde poşetle geziyorum sanki her an olacak gibi umarım olmaz
D Deli_manya yuh öyle 4-5 kişi ile muayene mi olur kendine dediğin gibi iyi sabit bi doktor bul en iyisiben hiç kusmadum ana sürekli elimde poşetle geziyorum sanki her an olacak gibi umarım olmaz
Y yumyumyumiyum kuzum 2 derken 0.1 olmuyor muydu bu değer
maalesef olmadı sonuç 2 çıktı hayırlısı olsun hakkımızda..
Canm senn duanı okuyordm bnde ama olsun herşeyn bi vakti var buna inan canı gönülden ve umutszluğa kapılma.
canım adet olana kadar belli olmaz. rabbim hayırlısını nasip etsin. duygunun da olmadı bak ertesi ay gebe kaldımaalesef olmadı sonuç 2 çıktı hayırlısı olsun hakkımızda..
canım adet olana kadar belli olmaz. rabbim hayırlısını nasip etsin. duygunun da olmadı bak ertesi ay gebe kaldı
inşallah seninde güzel haberlerini alacağız
Kuzumm hiiiç üzülmüyoruz hayırlı zaman bu ay değilmiş sende duygucum gibi olacaksın kim bilir? Sabretmeye duaya devam..maalesef olmadı sonuç 2 çıktı hayırlısı olsun hakkımızda..
O da geçer inşallah canım allah kolaylık versin. Bilmiyorum ki kuzu ya bu kaçıncı nefret ettim artık valla geçende zikir okudum arzuya rica ettim o yazdı sağolsun ne yaptıysam giremedim internet sayfasına giriyorum yarıda takılıp kalıyor arıyorum müşter hizmetlerini form dolduralım diyorlar sonra geri aryorlar bir hafta bile geçmeden yine aynı şey bıktım yaniBende iyiyim çok şükür bulantı ile başım dertte yoksa hergünüme bin şükür canım :) senin şebeke neden problemli
Kuzumm hiiiç üzülmüyoruz hayırlı zaman bu ay değilmiş sende duygucum gibi olacaksın kim bilir? Sabretmeye duaya devam..
Sadece morfoloji için bu denilmez diye biliyorum. Biz henüz doktora gitmedik ama bi üroloğa gönderdim sonuçları ve testi tekrar edin ve denemeye devam edin bi süre daha dedi. Aynı durumda başka arkadşaım da öyle. Yani gidince yine yazarım ama % 4 ile sadece tüp bebek olur denmesi yanlış başka etkenler başka sonuçlar da görmüştür die düşünüyorum.evet cnm bir doktor sadece morf 4 olduğu için kesin ameliyat dedi. Diğer gittiklerimiz ağrısı olmadığı sayı ve hız iyi olduğu için bekleyin dedi. araştırıyoruz takviye bişeyler kullanıyor testi tekrar edip başka doktora da gideceğiz bakalım
Bu böyle değildi abla ya benim evde en iyi avea çekiyordu eşimin vodafone çekmiyor doğru düzgün turkcell yine öyle bu güzel çekiyordu işte ne olduysa nazara geldi bi çözüm yolu bulsalar bari yaGünaydın hanımlar
sweetdreams1985 kalp atışını duymuşsun gözün aydın canım.
D Deli_manya sende de mi başladı mide bulantısı çok geçmiş olsun canım yaa inşallah tez zamanda bu dönemi atlatırsın.
Y yumyumyumiyum hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah muradın gerçek olmuştur.
M miyaz avea tam bir can sıkıcı şirket. benim tel evda odadan odaya geçmekle çekmiyordu düşün. bir odada ulaşıyorsun diğer odada kapalı görünüyorum. aradım şebeke sorunu var dendi bu benim sorunum değil reklamlarda şu kadar şebeke ile heryerde çekim gücü reklamı yapıyorsunuz alt yapınızı ayarlayacaksınız dedim tamam not aldık baz istasyonu kurulacak filan fisman dendi iki ay geçti yok bende gittim vodrofane geçtim. şimdi rahatım
Sonucun iki mi çıktı kuzu dur bakalım hayırlısı ama yoksa bile üzülme illaki olacak canını sıkma lütfenilk etapta üzüldüm canm ama şuan iyiym eşimin sesi kötü geliyordu o etkiledi beni biraz başım çatlayacak gibi..neyse hayırlısı adet olana kadar umut var diyelim..
sen nasılsın bebiş nasıl keseyi gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?