2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

biz de sonuçları 1 kadındoğum 4 ürolog gördü. Sadece bir tanesi(ürolog) ameliyat dedi korunmamızı önerdi olursa düşük olur yine dedi.. Engelli olabilir dedi.. O yüzden o doktora gitmedik.. olayı araştırınca burda da yazan diğer değerleri görünce çok kötü olmadığını anladık... Nasip bakalım cnm herkesin hakkında hayırlısı olsun

Haklısın kuzum yaşayan bilir tabiki.. Allahım tez zamanda sevindirsin hepinizi!
Keseyi gördük kuzum çok minnak tırtıl.. Haftaya gelişip gelişmediğini öğrenmek için tekrar görüşeceğiz..

Haklısın kuzum yaşayan bilir tabiki.. Allahım tez zamanda sevindirsin hepinizi!
Keseyi gördük kuzum çok minnak tırtıl.. Haftaya gelişip gelişmediğini öğrenmek için tekrar görüşeceğiz..

hadi bakalım süreç başladı sizinde inş sağlıklı şekilde kalp atışlarını da duyarsınız..
bu ara dikkat et kendine cnm..

evet canım 2.00 yazıyor .. olsa değer yüksek çıkardı bugün aşılamanın 14.günü çünkü..
öyle tabi cnm olacak hayırlı zamanda hepimizin evladı inşallah.
Kuzumm yaa, üzülme diyemiyorum çünkü insan ister istemez üzülür. Ben bile çok üzüldüm. Ama bunun hayırlısı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşalllah. Tüm kalbimle istiyorum

Amin canim benim ne de güzel dua etmişsin maşallah minnagini da görmüşsün
Bak bak sabah sabah şunların bana yazdığı hitaplara bir bak Kız ikinizide yerim yeeerrr Allahım nolur bana da nasip et kızçelerime böyle hitap etmeyi

Son düzenleme:
evet canım 2.00 yazıyor .. olsa değer yüksek çıkardı bugün aşılamanın 14.günü çünkü..
öyle tabi cnm olacak hayırlı zamanda hepimizin evladı inşallah.
Tabiki de olacak kuzu hiç şüpheye düşme vardır bi bildiği yaradanın güzelleştirip ballandırıp verecek inşallah

ardemir biz de seni yeriz tatliş anne keseyi de görmüşsün maşallah Rabbime çok şükür inşallah darısı bize en kısa zamanda
Amin meltem valla canı gönülden çok diliyorum hepinizin zikirine başlarken de önce okuduğum kişinin ismini söyleyip peşine onun nezninde evlat hasretiyle yanan tüm kadınlara diye dua ediyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Allah razı olsun canım öyle tabi.. bi üzülüyorum ağlıyorum sonra diyorum hayırlısını istemedin mi olmadı demkki değilmiş nasip kendime geliyorum işte insanoğlu sabırsızız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…