- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.781
biz de sonuçları 1 kadındoğum 4 ürolog gördü. Sadece bir tanesi(ürolog) ameliyat dedi korunmamızı önerdi olursa düşük olur yine dedi.. Engelli olabilir dedi.. O yüzden o doktora gitmedik.. olayı araştırınca burda da yazan diğer değerleri görünce çok kötü olmadığını anladık... Nasip bakalım cnm herkesin hakkında hayırlısı olsunSadece morfoloji için bu denilmez diye biliyorum. Biz henüz doktora gitmedik ama bi üroloğa gönderdim sonuçları ve testi tekrar edin ve denemeye devam edin bi süre daha dedi. Aynı durumda başka arkadşaım da öyle. Yani gidince yine yazarım ama % 4 ile sadece tüp bebek olur denmesi yanlış başka etkenler başka sonuçlar da görmüştür die düşünüyorum.
Sonucun iki mi çıktı kuzu dur bakalım hayırlısı ama yoksa bile üzülme illaki olacak canını sıkma lütfen
Haklısın kuzum yaşayan bilir tabiki.. Allahım tez zamanda sevindirsin hepinizi!ilk etapta üzüldüm canm ama şuan iyiym eşimin sesi kötü geliyordu o etkiledi beni biraz başım çatlayacak gibi..neyse hayırlısı adet olana kadar umut var diyelim..
sen nasılsın bebiş nasıl keseyi gördünüz mü?
Haklısın kuzum yaşayan bilir tabiki.. Allahım tez zamanda sevindirsin hepinizi!
Keseyi gördük kuzum çok minnak tırtıl.. Haftaya gelişip gelişmediğini öğrenmek için tekrar görüşeceğiz..
Kuzumm yaa, üzülme diyemiyorum çünkü insan ister istemez üzülür. Ben bile çok üzüldüm. Ama bunun hayırlısı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşalllah. Tüm kalbimle istiyorumevet canım 2.00 yazıyor .. olsa değer yüksek çıkardı bugün aşılamanın 14.günü çünkü..
öyle tabi cnm olacak hayırlı zamanda hepimizin evladı inşallah.
çok geçmeden beraber devam edeceğiz o sürece burcum.. Allahım ferahlatacak içimizi inşallah..hadi bakalım süreç başladı sizinde inş sağlıklı şekilde kalp atışlarını da duyarsınız..
bu ara dikkat et kendine cnm..
Bak bak sabah sabah şunların bana yazdığı hitaplara bir bak Kız ikinizide yerim yeeerrr Allahım nolur bana da nasip et kızçelerime böyle hitap etmeyi
Günaydın canım duani okudum rabbim kabul etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
@sweetdreams1985 şükür duymuşsun kalp atışını bebeğinin rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah canım
Tabiki de olacak kuzu hiç şüpheye düşme vardır bi bildiği yaradanın güzelleştirip ballandırıp verecek inşallahevet canım 2.00 yazıyor .. olsa değer yüksek çıkardı bugün aşılamanın 14.günü çünkü..
öyle tabi cnm olacak hayırlı zamanda hepimizin evladı inşallah.
Günaydın cankuşlar hayırlı cumalar
Günaydın canım hayırlı cumalar...Günaydın cankuşlar hayırlı cumalar
Günaydın canım sana da hayırlı cumalarGünaydın canım hayırlı cumalar
Amin meltem valla canı gönülden çok diliyorum hepinizin zikirine başlarken de önce okuduğum kişinin ismini söyleyip peşine onun nezninde evlat hasretiyle yanan tüm kadınlara diye dua ediyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallahardemir biz de seni yeriz tatliş anne keseyi de görmüşsün maşallah Rabbime çok şükür inşallah darısı bize en kısa zamanda
çok geçmeden beraber devam edeceğiz o sürece burcum.. Allahım ferahlatacak içimizi inşallah..
Kuzumm yaa, üzülme diyemiyorum çünkü insan ister istemez üzülür. Ben bile çok üzüldüm. Ama bunun hayırlısı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşalllah. Tüm kalbimle istiyorum
Canım benim üzülme Rabbim her şeye kadirdirAllah razı olsun canım öyle tabi.. bi üzülüyorum ağlıyorum sonra diyorum hayırlısını istemedin mi olmadı demkki değilmiş nasip kendime geliyorum işte insanoğlu sabırsızız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?