- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.801
Canım bilemedim sayıları tavsiyeler tasfiyeler farklı olabiliyorkızlar netten bu esmaül hüsnalara bakarken bu yazıyı gördüm bilinçli okuyoruz niyetimiz belli ama buda kafamı karıştırmadı değil..
- Bu ismİ zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi,yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir.havas Alimlerine göre daha kolay ve daha çabuk bir irtibat için “YA HALIK,YA BARİ,YA MÜSAVVİR” isimlerinin birlikte okunması tavsiye edilir.
Amin meltem valla canı gönülden çok diliyorum hepinizin zikirine başlarken de önce okuduğum kişinin ismini söyleyip peşine onun nezninde evlat hasretiyle yanan tüm kadınlara diye dua ediyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
amin canım inşallah içim rahat nefsime yenik düşüp artık üzülmeyeceğim neylerse Rabbim güzel eyler..
kızlar netten bu esmaül hüsnalara bakarken bu yazıyı gördüm bilinçli okuyoruz niyetimiz belli ama buda kafamı karıştırmadı değil..
- Bu ismİ zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi,yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir.havas Alimlerine göre daha kolay ve daha çabuk bir irtibat için “YA HALIK,YA BARİ,YA MÜSAVVİR” isimlerinin birlikte okunması tavsiye edilir.
Bence sayılara takılmamak lazım zaten bir çok din alimi içten bi niyetle duayı destekliyor sayıya bakmayın dinde böyle bi kural kısıtlama yok diyo gönülden bir kere Allah demek belki yüzlerce tesbihe bedel bilemeyizCanım bilemedim sayıları tavsiyeler tasfiyeler farklı olabiliyor
Canım benim Rabbim yardım edecek bize de nasip olacak inşallaholmadıysa vardır Rabbimin bir bildiği.
evet canım 2.00 yazıyor .. olsa değer yüksek çıkardı bugün aşılamanın 14.günü çünkü..
öyle tabi cnm olacak hayırlı zamanda hepimizin evladı inşallah.
Haklısın kuzum yaşayan bilir tabiki.. Allahım tez zamanda sevindirsin hepinizi!
Keseyi gördük kuzum çok minnak tırtıl.. Haftaya gelişip gelişmediğini öğrenmek için tekrar görüşeceğiz..
Bence sayılara takılmamak lazım zaten bir çok din alimi içten bi niyetle duayı destekliyor sayıya bakmayın dinde böyle bi kural kısıtlama yok diyo gönülden bir kere Allah demek belki yüzlerce tesbihe bedel bilemeyiz
canım dünden beri çok hastayım bu sabah içinde izin aldım işe gelmedim netede bakamadım canım
çok üzüldüm yalan yok inşallah duygu gibi sende takip eden ayda kendiliğinden gebe kalırsın.
ben şimdiden eylül ayında bir bir kez daha aşılama olmazsa kasımda en geç tüp araştırması yapıyorum. sen ne düşünüyorsun canım
Çok geçmiş olsun canım istirahat herşeyin çözümü dikkat et kendinecanım dünden beri çok hastayım bu sabah içinde izin aldım işe gelmedim netede bakamadım canım
çok üzüldüm yalan yok inşallah duygu gibi sende takip eden ayda kendiliğinden gebe kalırsın.
ben şimdiden eylül ayında bir bir kez daha aşılama olmazsa kasımda en geç tüp araştırması yapıyorum. sen ne düşünüyorsun canım
Bu ikinciyi ben yaptım canım ramazanda, hamile kaldığım ay yani.
Geldim canimbende senin gibi düşünüyorum canım. allah dualarımızı kabul eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?