2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

• Bu ismİ zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi,yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir.havas Alimlerine göre daha kolay ve daha çabuk bir irtibat için “YA HALIK,YA BARİ,YA MÜSAVVİR” isimlerinin birlikte okunması tavsiye edilir.
kızlar netten bu esmaül hüsnalara bakarken bu yazıyı gördüm bilinçli okuyoruz niyetimiz belli ama buda kafamı karıştırmadı değil..

Canım bilemedim sayıları tavsiyeler tasfiyeler farklı olabiliyor

Amin canım inşallah kulun kula duası daha hikmetlidir. Rabbim kabul edecek inşallah

Canım ben pek itibar etmedim bizim niyetimiz belli çünkü. Rabbim niyetleri bilendir. Anlamları çok güzel

Canım bilemedim sayıları tavsiyeler tasfiyeler farklı olabiliyor
Bence sayılara takılmamak lazım zaten bir çok din alimi içten bi niyetle duayı destekliyor sayıya bakmayın dinde böyle bi kural kısıtlama yok diyo gönülden bir kere Allah demek belki yüzlerce tesbihe bedel bilemeyiz

evet canım 2.00 yazıyor .. olsa değer yüksek çıkardı bugün aşılamanın 14.günü çünkü..
öyle tabi cnm olacak hayırlı zamanda hepimizin evladı inşallah.

canım dünden beri çok hastayım bu sabah içinde izin aldım işe gelmedim netede bakamadım canım
çok üzüldüm yalan yok inşallah duygu gibi sende takip eden ayda kendiliğinden gebe kalırsın.

ben şimdiden eylül ayında bir bir kez daha aşılama olmazsa kasımda en geç tüp araştırması yapıyorum. sen ne düşünüyorsun canım

Haklısın kuzum yaşayan bilir tabiki.. Allahım tez zamanda sevindirsin hepinizi!
Keseyi gördük kuzum çok minnak tırtıl.. Haftaya gelişip gelişmediğini öğrenmek için tekrar görüşeceğiz..

canım şükürler olsun keseyi görmüşsün hayırlı olsun allah kucağıda sağlıkla göstersin evladını inşallah

bende senin gibi düşünüyorum canım. allah dualarımızı kabul eylesin inşallah

üzülme fulya abla boşver hayırlısı olsun, demekki bu ay değilmiş nasip..hala kafam uyuşuk sanki, olsa ne güzel olurdu diyorum ama elimizden geleni yapıyoruz napalım gerisi Allah da..
sana da çok geçmiş olsun abla dinlen iyice..
biz eşimle bu pazartesi yıllık izine çıkıyoruz kafamızı toplamamız lazım..biraz tatil yapıcaz eminim karadeniz havası bize iyi gelecek..yani bu ay boş geçicem..bi daha ki ay şayet adet olursam tekrar aşılama düşünüyoruz..
bugün lekelenmem başladı zaten yarın sanırım adet olurum..

Çok geçmiş olsun canım istirahat herşeyin çözümü dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…