- Konu Sahibi Deli_manya
-
İkiside böbrek çalıştırıyor yormasın çok dinlendir biraz vücudunu çokta yüklenme yani canım
Ölemi yapim valla korkutom ki bırknca hemen olmayım sistit diyr.bu ayda olmazsam iki aydr olmamş olcak çok şükür.Kültür baktrmştm bide abla üreme oldu ama doktor dirençli deil dedi 3 gün antibiyotk kulln geçer dedi öyle yaptm bnde.Ama bu kadr sık olup nası dirençli çıkmadı anlamadmCanım çok karıştırma birbirine bittiyse bir hafta mola ver hiç bişey yapma vücudun dinlensin biraz
Doğru dedin abla bide 2 litre su içiyorm bazen 2.5 çalışıyo yaniİkiside böbrek çalıştırıyor yormasın çok dinlendir biraz vücudunu çokta yüklenme yani canım
Canım sen bu mısır püskülünü üç ay kullanacaksın zaten sonra ara ara ama iki ay kullandın madem bir hafta ara verip devam et yine şimdi mısır püskülüde karbonatta çok fazla idrara çıkardığı için böbrekleri yoruyor az bi dinlendirmek lazım bir hafta dinlensin vücudun ekrar devamÖlemi yapim valla korkutom ki bırknca hemen olmayım sistit diyr.bu ayda olmazsam iki aydr olmamş olcak çok şükür.Kültür baktrmştm bide abla üreme oldu ama doktor dirençli deil dedi 3 gün antibiyotk kulln geçer dedi öyle yaptm bnde.Ama bu kadr sık olup nası dirençli çıkmadı anlamadm
Canım sen bu mısır püskülünü üç ay kullanacaksın zaten sonra ara ara ama iki ay kullandın madem bir hafta ara verip devam et yine şimdi mısır püskülüde karbonatta çok fazla idrara çıkardığı için böbrekleri yoruyor az bi dinlendirmek lazım bir hafta dinlensin vücudun ekrar devam
Tamam canımTöm abla öyle yapıym yani şöyle iki ayım bu ayın sonunda dolacak şimdi ara veriym snra başlıym 3 ayın tam ortasndaym şuan zaten
Yeni hastane yapıldı bölümler teker teker taşınıyor şimdilik cildiyle ve psikiyatri geldi olmadı onlardan rica ediyim ben yenideyim diğerleri henüz gelmediCanm hastanedeysen giriş al yaptır ya rica edebileceğin normal bi doktor yokmu yani k doğmcu olmasına gerek yok ya çalışansın sonçta.
Canım pastadelisi hangi tesbihatları yapmıştı ben bilmiyorum detaylı yazar mısınSelam arkadaşlar bende bu ay bütün bitkisel olayları bıraktım maneviyata yoneldim bende pastadelisi gibi ayetel kürsü. Tertibi fetih suresi tertibi yapıyorum ve hatim bitmek üzere o bitince hepinize dua edicem inşaallah birde ya evvel okuyoruz bu ay hamile kalırım inşaallah hepimiz kalırız inşaallah
Canım daha erken değil mi üşüttün mü yoksaKızlar yaa adet olacakmış gibi kaşığım ağrıyo
Sakin gebeliktede oluyor o hemen panik olma canımKızlar yaa adet olacakmış gibi kaşığım ağrıyo
Ayetel kürsü tertibi var 1.gun 50 tane 2.gun 170tane 3.gun 220 tane 5.gun 50 tane 6.gun 170 tane 7 gün 313 tane okunuyor. Fetih suresi tertibi ise cumartesi başlanıyor internetten ara çıkıyor. Cumartesi 1 tane fetih suresi okunuyor pazar 3 tane pazartesi 5 tane salı 7 tane çarşamba 7 tane perşembe 7 tane cuma günü selamdan önce 11 tane okunacak böylece tam41 tane okunmuş oluyorCanım pastadelisi hangi tesbihatları yapmıştı ben bilmiyorum detaylı yazar mısın
Seladan önce yazacaktım selam olmuş ayetel kürsü yatsı namazından sonra okunacak imsak kadar fetih suresi sabahtan akşama kadar vakit var sadece cuma günü seladan önce okunacak ve dua yapılacakAyetel kürsü tertibi var 1.gun 50 tane 2.gun 170tane 3.gun 220 tane 5.gun 50 tane 6.gun 170 tane 7 gün 313 tane okunuyor. Fetih suresi tertibi ise cumartesi başlanıyor internetten ara çıkıyor. Cumartesi 1 tane fetih suresi okunuyor pazar 3 tane pazartesi 5 tane salı 7 tane çarşamba 7 tane perşembe 7 tane cuma günü selamdan önce 11 tane okunacak böylece tam41 tane okunmuş oluyor
Maşallahhhhh kuzum Allah kabul etsin inşallahSeladan önce yazacaktım selam olmuş ayetel kürsü yatsı namazından sonra okunacak imsak kadar fetih suresi sabahtan akşama kadar vakit var sadece cuma günü seladan önce okunacak ve dua yapılacak
Amin canımMaşallahhhhh kuzum Allah kabul etsin inşallah
maşallah cnm Allah razı olsun kabul eylesinSelam arkadaşlar bende bu ay bütün bitkisel olayları bıraktım maneviyata yoneldim bende pastadelisi gibi ayetel kürsü. Tertibi fetih suresi tertibi yapıyorum ve hatim bitmek üzere o bitince hepinize dua edicem inşaallah birde ya evvel okuyoruz bu ay hamile kalırım inşaallah hepimiz kalırız inşaallah
Az önce verdim kanı kızlar rica ettim hemen işleme aldılar dua ediyorum şimdi değerler çok yükselmiş olsun diyemaşallah cnm Allah razı olsun kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?