- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.821
HOŞGELDİN ARKADAŞIM ARAMIZAGeldim canim
Sağol canım benim hosbuldum yanlız olmadığımı hissedince gene de güç oluyorum iyi ki varsiniz Allah tez zaman da kucaklarımızı doldursun rabbimHOŞGELDİN ARKADAŞIM ARAMIZA
ARKADAŞLAR AŞILAMA SAYFASINDAN TANIŞTIK ARKADAŞLA
GÜZEL PAYLAŞIMLAR DİLEĞİYLE ARKADAŞIM
BU AY BENİMLE BİRLİKTE AŞILAMA OLAN ARKADAŞ VAR O HAP İLE AŞILAMA OLDU CANIMBurda var mi hap ile asilama olan arkadaşlarkorkuyorum da çok Allah yardımcımız olsun kızlar
BURDA PAYLAŞIM COK GÜZEL SENDEN VE DREAM NİCKLİ ARKADAŞTAN OLUMLU İNTİBA ALDIM DEVAM EDELİM İSTEDİM BURDANSağol canım benim hosbuldum yanlız olmadığımı hissedince gene de güç oluyorum iyi ki varsiniz Allah tez zaman da kucaklarımızı doldursun rabbim
Hamile Mi suan bir de burda açık mi hangi ilacı vermiş doktor nasıl olmuş yardımcı olsa bana çok sevinirimBU AY BENİMLE BİRLİKTE AŞILAMA OLAN ARKADAŞ VAR O HAP İLE AŞILAMA OLDU CANIM
Teşekkür ederim canım benimBURDA PAYLAŞIM COK GÜZEL SENDEN VE DREAM NİCKLİ ARKADAŞTAN OLUMLU İNTİBA ALDIM DEVAM EDELİM İSTEDİM BURDAN
AMİN
Burda var mi hap ile asilama olan arkadaşlarkorkuyorum da çok Allah yardımcımız olsun kızlar
GÖRÜNCE YAZAR AKTİF DEĞİL SANIRIM. MALESEF DÜN TEST YAPTIRDI NEGATİF ÇIKTIHamile Mi suan bir de burda açık mi hangi ilacı vermiş doktor nasıl olmuş yardımcı olsa bana çok sevinirim
Ben daha olmadım bitanem Allah'ın izniyle 6 gün sonra adetim adetin 2.gun gidicem doktor halimle başlarız dediben femare hapla aşılama oldum cnm Allah gönlüne göre versin..ne zaman oldun aşılama..
NASILSIN CANIMben femare hapla aşılama oldum cnm Allah gönlüne göre versin..ne zaman oldun aşılama..
Tamam canım çok sağol bir arkadaşımız daha var burda hapla olan yazdı sagolsun nGÖRÜNCE YAZAR AKTİF DEĞİL SANIRIM. MALESEF DÜN TEST YAPTIRDI NEGATİF ÇIKTI
Peki tutumu canim aşılamannben femare hapla aşılama oldum cnm Allah gönlüne göre versin..ne zaman oldun aşılama..
Canim kusura bakma şimdi okudum tutmamış sanırım üzülme ama elbet olucak Allah'ın izniyleben femare hapla aşılama oldum cnm Allah gönlüne göre versin..ne zaman oldun aşılama..
NASILSIN CANIM
Canim kusura bakma şimdi okudum tutmamış sanırım üzülme ama elbet olucak Allah'ın izniyle
Tamam canım çok sağol bir arkadaşımız daha var burda hapla olan yazdı sagolsun n
Bir senedir istiyoruz olmuyor eşim de biraz sıkıntı var doktor asilama dedi iste bakalım kısmet benim de olur safulya ablanın dediği bendim cnm bu sayfada hapla aşılama olan yok sanırım..
Bende şuan klomen kullanıyorum haftaya aşılama olacak inşAllah..Burda var mi hap ile asilama olan arkadaşlarkorkuyorum da çok Allah yardımcımız olsun kızlar
Üzülme allahım elbet vericek bizede kurban olduğum rabbim sadece uzuluyorum çocuğu olupta ana olamayanlara sokağa atanlara oldurenlere boyunlarıma agri giriyor haberlerde gördükçe ne bilim vardır rabbimin bir bildiğifulya ablanın dediği bendim cnm bu sayfada hapla aşılama olan yok sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?