- 26 Aralık 2016
- 274
- 144
- 33
- 33
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.841
Benim de haftaya klomeni başlıcam sonra asilama olcak Allah'ın izniyle bakalım insallah güzel sonuçlar alırızBende şuan klomen kullanıyorum haftaya aşılama olacak inşAllah..
İnşAllah canım.. pek umutlu değilim ama bakalım..Benim de haftaya klomeni başlıcam sonra asilama olcak Allah'ın izniyle bakalım insallah güzel sonuçlar alırız
Neden canim inanmak lazım olucak diye İnan deniyoruz olursa diye başlarsan olmaz İnan inanarak evet olucak diye diret kötü düşünme kötü olmasın hersey allahtanİnşAllah canım.. pek umutlu değilim ama bakalım..
Benim de haftaya klomeni başlıcam sonra asilama olcak Allah'ın izniyle bakalım insallah güzel sonuçlar alırız
Sürekli dua ediyorum hep dilimde dua.. Tefriciye okuyorum,meryem suresi okuyorum ama aşılama tutma şansı çok düşük o yüzden çok da ümitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum olmazsa..Neden canim inanmak lazım olucak diye İnan deniyoruz olursa diye başlarsan olmaz İnan inanarak evet olucak diye diret kötü düşünme kötü olmasın hersey allahtan
Bir senedir istiyoruz olmuyor eşim de biraz sıkıntı var doktor asilama dedi iste bakalım kısmet benim de olur sa
Olsun vardır bi hayır rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah üzülmeyin sabredin bebisker gelicek Allahın izniyleHerkese selam
Ben de katıldım aranıza
Bugun ilk asılamamın olumsız sonuclandiğini öğrendim
Çok tesekkur ederimOlsun vardır bi hayır rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah üzülmeyin sabredin bebisker gelicek Allahın izniyle
zaten başından beri olumsuzdum canım içime doğmadı bişey ama umut dünyası işte..ama içim rahat olacağına inanıyorum bigün o günü sabır ve tevekkülle beklemek önemlisi
Canm Allahn esma'larınn bunu etkiliyceni pek sanmadm ya snçta niyet yani getrme aklına öyle şeylerkızlar netten bu esmaül hüsnalara bakarken bu yazıyı gördüm bilinçli okuyoruz niyetimiz belli ama buda kafamı karıştırmadı değil..
- Bu ismİ zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi,yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir.havas Alimlerine göre daha kolay ve daha çabuk bir irtibat için “YA HALIK,YA BARİ,YA MÜSAVVİR” isimlerinin birlikte okunması tavsiye edilir.
Meraba hoşgeldinz.Herkese selam
Ben de katıldım aranıza
Meraba hoşgeldinz ilk sayfaya ekleyebilirm tabiki ama böyle yazıp gidenler çok oluyor herkeste okuyunca kimsenin hakkını yemek istemiyorz.Duaları sırayla okuyabilecksenz tabiki bizlerde sizin içinde okuruz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah sağlıkla sıhhatlie
Hoşgeldin arksdaşım bende mayısta asılama oldum negatıftı çok üzüldüm umutluydum ama haziranda soğan kürü yaptım ve şu an meleğim benimle allahın izniyle herşeyin bi vakti saati var.. olyr elbet senındeHerkese selam
Ben de katıldım aranıza
G gozdebozzz T Tevafukk hoşgeldnz aramıza bu topik hepimize uğurlu geldi ben D Deli_manyaardemir bu topiğin ilk hamileleriyiz inş sizede nasip olur..
Amin canım amin inş yüzünü güldürsün herksinAh canm duygucuğum aynı aynı ayda aldık haberi meleklerin Rabbim sağlıkla devam ettrsn inşallah ve isteyen herkese bizim kavştuğum mutluluğu versn hakeden herkese inşallahhhhh
Hiiççç canını sıkma bunu birebir dinledim arkadaşımdan sadece sancılı bi gebelik geçirdi o da ikiz olduğu için miyom ağrı yaptı inş darısı senin başına canım aşılama için tutar tutmaz üzülme çok garanti bi yöntem değil ama ben inanıyorum o olmazsa tüp bebeğin inş tutacak rahimde miyom sıkıntı olsa bizim arkadaşA 2 embriyo koymazlardı
Amin inşallah darısı hepimizin başınaÇok tesekkur ederim
İnşallah bakalım
Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun
İnsallah sağlıkla kolaylıkla kucagınıza alın
Hayırlı olsun bebeğinizHoşgeldin arksdaşım bende mayısta asılama oldum negatıftı çok üzüldüm umutluydum ama haziranda soğan kürü yaptım ve şu an meleğim benimle allahın izniyle herşeyin bi vakti saati var.. olyr elbet senınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?