2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Neden canim inanmak lazım olucak diye İnan deniyoruz olursa diye başlarsan olmaz İnan inanarak evet olucak diye diret kötü düşünme kötü olmasın hersey allahtan
Sürekli dua ediyorum hep dilimde dua.. Tefriciye okuyorum,meryem suresi okuyorum ama aşılama tutma şansı çok düşük o yüzden çok da ümitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum olmazsa..

zaten başından beri olumsuzdum canım içime doğmadı bişey ama umut dünyası işte..ama içim rahat olacağına inanıyorum bigün o günü sabır ve tevekkülle beklemek önemlisi

Canm inan o içine doğma olayı falan öyle çokta dikkate alınacak biley del yani benmde hiç doğmamştı içime.testi alıp yaparken ki sıradanlığımı görseydin bi her ay nasılsa şmdide öyle olur diyerek gittim ama kısmet işte.sen taklma onlara demekki şmdi hazr deiliz de.umutszlk yok ya bizleri gördünz aynen sizin gibiydik ama Rabbim zamanını bekletiyo buna canıngönülden inanıyorm.
La tahzen innalllah meane...

Canm Allahn esma'larınn bunu etkiliyceni pek sanmadm ya snçta niyet yani getrme aklına öyle şeyler

Herkese selam
Ben de katıldım aranıza
Bugun ilk asılamamın olumsız sonuclandiğini öğrendim
Meraba hoşgeldinz.

İlk sayfaya beni de eklermisniz
Deli_manya
Meraba hoşgeldinz ilk sayfaya ekleyebilirm tabiki ama böyle yazıp gidenler çok oluyor herkeste okuyunca kimsenin hakkını yemek istemiyorz.Duaları sırayla okuyabilecksenz tabiki bizlerde sizin içinde okuruz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah sağlıkla sıhhatlie

Herkese selam
Ben de katıldım aranıza
Bugun ilk asılamamın olumsız sonuclandiğini öğrendim
Hoşgeldin arksdaşım bende mayısta asılama oldum negatıftı çok üzüldüm umutluydum ama haziranda soğan kürü yaptım ve şu an meleğim benimle allahın izniyle herşeyin bi vakti saati var.. olyr elbet senınde

Kızlar benm midem baya bulanıyodu hani bahsetmiştim size bi hafta mahvetti beni snra bu hafta başmda işte serum falan taktrdm dramamine iyi gelmişti.Ama mide bulantım bi anda yüzde 80 azaldı ya yani bi hafta sürüp kesilmesi endişelendirmiyo deil beni.hani gerçktn söylediğime saçmalık dediğinizi duyar gibiym. Ne güzel ilte kesilmiş mide bulantısı.ama işte mide bulanmca hani herşey yolunda ilerliyo ondan bulanıyo düşüncesi olunca bu keslme insanı düşündürüyo ya

Canım benim de 4.5 cm rahmin dışına doğru büyüyen miyom var doktorum 2 transfer yaptı ve şükür tuttu .Arkadaşın neler yaşadı canım anlatır mısın ?

Hayırlı olsun bebeğiniz
Sizde sıkıntı neydi
Benim sıkıntı eşimde

Merhaba hanımlar bende 3 yillik evliyim . Henüz çocuğum yok. Bu ay aşılama yaptık ama dün negatif sonucu aldım. çok üzgünüm
Ben de aranıza katilmak istedim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…