- 11 Ağustos 2017
- 18
- 75
- 3
- 33
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.861
Amin. Allah razı olsun kuzucum sanada isteyen herkesede inşallah. Bende okuyup bitireyim daha dört kişi ancak okuyabildim yaGünaydın canım hayırlı cumalar...
Sevgülüm duani okudum rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canım.
Canım benim arkadaş da miyomû vardı işte bebekler oranın üstüne yerleşmişCanım benim de 4.5 cm rahmin dışına doğru büyüyen miyom var doktorum 2 transfer yaptı ve şükür tuttu .Arkadaşın neler yaşadı canım anlatır mısın ?
Var canım benim adete 5 GUN kala 45 ti betamKızlar ben yeni üye oldum konu açtım fakat kimse görmedi aranızda varmı erken beta hcg testi yaptıran
EN ERKEN Beta HCG testi yaptıranlar
Inşallah Rabbim bana da sağ salim kucağıma almayı nasip eder canım insan korkuyor ister istemezCanım benim arkadaş da miyomû vardı işte bebekler oranın üstüne yerleşmişsık sık kasık ağrıları olurdu ana çok şükür sorun olmadan brbişleri aldı kucağına yani büyük bir problem yaşamadı
Canım bizde sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite bikere kaldım sağlıksızdı kürtaj oldum ben kafaya çok taktığım için olmadığını düşünüyorum biraz stresli günler geçiriyordum bu son kez bebek içim değil istediğim için birliktelik oldu çok şükür tuttuHayırlı olsun bebeğiniz
Sizde sıkıntı neydi
Benim sıkıntı eşimde
Benimde bulantılsrım dayanılmaz değil canım ilaç hiç almadım doktorum bulantı senin için kötü ama bizim için iyidir dedi ama şunu da ekledi bulantı olmadığı zaman illa bi sorun olacak anlamına gelmiyor dediKızlar benm midem baya bulanıyodu hani bahsetmiştim size bi hafta mahvetti beni snra bu hafta başmda işte serum falan taktrdm dramamine iyi gelmişti.Ama mide bulantım bi anda yüzde 80 azaldı ya yani bi hafta sürüp kesilmesi endişelendirmiyo deil beni.hani gerçktn söylediğime saçmalık dediğinizi duyar gibiym. Ne güzel ilte kesilmiş mide bulantısı.ama işte mide bulanmca hani herşey yolunda ilerliyo ondan bulanıyo düşüncesi olunca bu keslme insanı düşündürüyo ya
Tabi korkunu anlıyorum hangimiz korkmuyoruz ki bebeğimiz için benim azcık kasığım ağrısı olsa olduğum yerr yatıp dinleniyorum bişey olmasın diyeInşallah Rabbim bana da sağ salim kucağıma almayı nasip eder canım insan korkuyor ister istemez
İnşallah canm inşallah şırda doktor olmaması beni çok strese sokuyo Allahm yardmcnz olsnBenimde bulantılsrım dayanılmaz değil canım ilaç hiç almadım doktorum bulantı senin için kötü ama bizim için iyidir dedi ama şunu da ekledi bulantı olmadığı zaman illa bi sorun olacak anlamına gelmiyor dediendişe etmeyelim Rabbimize güvenelim onu oraya yerleştiren Allah hali yoluna koyar elbet bebeklerimizi korur inş
Canm inan o içine doğma olayı falan öyle çokta dikkate alınacak biley del yani benmde hiç doğmamştı içime.testi alıp yaparken ki sıradanlığımı görseydin bi her ay nasılsa şmdide öyle olur diyerek gittim ama kısmet işte.sen taklma onlara demekki şmdi hazr deiliz de.umutszlk yok ya bizleri gördünz aynen sizin gibiydik ama Rabbim zamanını bekletiyo buna canıngönülden inanıyorm.
La tahzen innalllah meane...
Canm Allahn esma'larınn bunu etkiliyceni pek sanmadm ya snçta niyet yani getrme aklına öyle şeyler
Meraba hoşgeldinz.
Meraba hoşgeldinz ilk sayfaya ekleyebilirm tabiki ama böyle yazıp gidenler çok oluyor herkeste okuyunca kimsenin hakkını yemek istemiyorz.Duaları sırayla okuyabilecksenz tabiki bizlerde sizin içinde okuruz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah sağlıkla sıhhatlie
Anladım cnmCanım bizde sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite bikere kaldım sağlıksızdı kürtaj oldum ben kafaya çok taktığım için olmadığını düşünüyorum biraz stresli günler geçiriyordum bu son kez bebek içim değil istediğim için birliktelik oldu çok şükür tuttu
İnsallah canim ah ben 1 senedir neler denedim soğan kuru yaptım olmadı benim sıkıntı biraz eşim de var o yüzden bu hafta adet olucam sonra aşılamaya başlıcaz insallah tutar aklımda fikrim de bir tek bu var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemG gozdebozzz @tazegelincikk hoşgeldnz aramıza bu topik hepimize uğurlu geldi ben D Deli_manya @ardemir bu topiğin ilk hamileleriyiz inş sizede nasip olur..
Canim sen asilama ile mi kaldın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beni insallahİnşallah canm inşallah şırda doktor olmaması beni çok strese sokuyo Allahm yardmcnz olsn
Yok canm normal oldu benmki.Ama bnmde bianda kesildi mide bulantışarm şmdi endişedeyim doktorada gidemiyorm.Canim sen asilama ile mi kaldın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beni insallah
Endişe etme o bulantılar bir gelip bir gidicek canim sen Çan'ını sıkma şimdi o göbiste bir sağa dönüyor bir sola dönüyor oynuyor oooo oda bir an önce gelmeyi bekliyordur Allah sagsaglim almayı nasip etsin canimYok canm normal oldu benmki.Ama bnmde bianda kesildi mide bulantışarm şmdi endişedeyim doktorada gidemiyorm.Amiin inşallah güzel duan için Rabbim sizlerede en kısa zamnda nasip etsn inşallah
Amin canım hepimize inş gönlüne göre versin Rabbimİnsallah canim ah ben 1 senedir neler denedim soğan kuru yaptım olmadı benim sıkıntı biraz eşim de var o yüzden bu hafta adet olucam sonra aşılamaya başlıcaz insallah tutar aklımda fikrim de bir tek bu var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?