2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar ben yeni üye oldum konu açtım fakat kimse görmedi aranızda varmı erken beta hcg testi yaptıran
EN ERKEN Beta HCG testi yaptıranlar

Kızlar ben yeni üye oldum konu açtım fakat kimse görmedi aranızda varmıerken beta hcg testi yaptıran
EN ERKEN Beta HCG testi yaptıranlar

Günaydın canım hayırlı cumalar...

Sevgülüm duani okudum rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canım.
Amin. Allah razı olsun kuzucum sanada isteyen herkesede inşallah. Bende okuyup bitireyim daha dört kişi ancak okuyabildim ya

Canım benim de 4.5 cm rahmin dışına doğru büyüyen miyom var doktorum 2 transfer yaptı ve şükür tuttu .Arkadaşın neler yaşadı canım anlatır mısın ?
Canım benim arkadaş da miyomû vardı işte bebekler oranın üstüne yerleşmiş sık sık kasık ağrıları olurdu ana çok şükür sorun olmadan brbişleri aldı kucağına yani büyük bir problem yaşamadı

Inşallah Rabbim bana da sağ salim kucağıma almayı nasip eder canım insan korkuyor ister istemez

Hayırlı olsun bebeğiniz
Sizde sıkıntı neydi
Benim sıkıntı eşimde
Canım bizde sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite bikere kaldım sağlıksızdı kürtaj oldum ben kafaya çok taktığım için olmadığını düşünüyorum biraz stresli günler geçiriyordum bu son kez bebek içim değil istediğim için birliktelik oldu çok şükür tuttu

Benimde bulantılsrım dayanılmaz değil canım ilaç hiç almadım doktorum bulantı senin için kötü ama bizim için iyidir dedi ama şunu da ekledi bulantı olmadığı zaman illa bi sorun olacak anlamına gelmiyor dedi endişe etmeyelim Rabbimize güvenelim onu oraya yerleştiren Allah hali yoluna koyar elbet bebeklerimizi korur inş

Inşallah Rabbim bana da sağ salim kucağıma almayı nasip eder canım insan korkuyor ister istemez
Tabi korkunu anlıyorum hangimiz korkmuyoruz ki bebeğimiz için benim azcık kasığım ağrısı olsa olduğum yerr yatıp dinleniyorum bişey olmasın diye ama AllahA güvenmek en güzeli o bizim için en iyisini nasip eder zaten tevekkül ol canım

İnşallah canm inşallah şırda doktor olmaması beni çok strese sokuyo Allahm yardmcnz olsn

haklısın canım vakti zamanı var tabi herşey gibi bununda sınavdayız aslında bi tür..böyle düşünce içim çok rahatlıyor üzülmüyorum artık eskisi gibi Allahım ne zaman nasip ederse başım üstüne..

Anladım cnm
Ne güzel olmus:)

G gozdebozzz @tazegelincikk hoşgeldnz aramıza bu topik hepimize uğurlu geldi ben D Deli_manya @ardemir bu topiğin ilk hamileleriyiz inş sizede nasip olur..
İnsallah canim ah ben 1 senedir neler denedim soğan kuru yaptım olmadı benim sıkıntı biraz eşim de var o yüzden bu hafta adet olucam sonra aşılamaya başlıcaz insallah tutar aklımda fikrim de bir tek bu var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem

Canim sen asilama ile mi kaldın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beni insallah
Yok canm normal oldu benmki.Ama bnmde bianda kesildi mide bulantışarm şmdi endişedeyim doktorada gidemiyorm. Amiin inşallah güzel duan için Rabbim sizlerede en kısa zamnda nasip etsn inşallah

Son düzenleme:
Yok canm normal oldu benmki.Ama bnmde bianda kesildi mide bulantışarm şmdi endişedeyim doktorada gidemiyorm. Amiin inşallah güzel duan için Rabbim sizlerede en kısa zamnda nasip etsn inşallah
Endişe etme o bulantılar bir gelip bir gidicek canim sen Çan'ını sıkma şimdi o göbiste bir sağa dönüyor bir sola dönüyor oynuyor oooo oda bir an önce gelmeyi bekliyordur Allah sagsaglim almayı nasip etsin canim

Amin canım hepimize inş gönlüne göre versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…