- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.881
Sağol canım benim sen normal yollamı gebe kaldım yoksa asilama galan miKızlar nickleriniz aklımda değil henüzama hepiniz hoş geldiniz aramıza
Üzülme kuzum, beni biliyorsun ne kadar takıntılı biriyim. Aynı korkuları yaşadım. İnan geçti diyorsun, 1 haftaya kalmadan tekrar başlıyor. Kafana hiç takmaKızlar benm midem baya bulanıyodu hani bahsetmiştim size bi hafta mahvetti beni snra bu hafta başmda işte serum falan taktrdm dramamine iyi gelmişti.Ama mide bulantım bi anda yüzde 80 azaldı ya yani bi hafta sürüp kesilmesi endişelendirmiyo deil beni.hani gerçktn söylediğime saçmalık dediğinizi duyar gibiym. Ne güzel ilte kesilmiş mide bulantısı.ama işte mide bulanmca hani herşey yolunda ilerliyo ondan bulanıyo düşüncesi olunca bu keslme insanı düşündürüyo ya
Adete 3 gün kala yaptırmıştm canım 72 çıkmıştıKızlar ben yeni üye oldum konu açtım fakat kimse görmedi aranızda varmı erken beta hcg testi yaptıran
EN ERKEN Beta HCG testi yaptıranlar
Hosbulduk insallah canim asilama ile mi hamile kaldinizAramıza yeni katılanlar varmış, hoşgeldiniz kızlar. İnşallah ize de uğurlu gelir bu topik
Hosbulduk canim ben asilama olucam sen tedavi goruyormusun yoksa hamilemizinTopigimize hoşgeldiniz kızlar. Rabbim inşallah evlat hasretimizi tez zamanda dindindirsin.
Ben de aşılamayla hamile kalmıştım bebegimin kalp atışı olmadığı için mayısta kürtaj oldum. Yeniden denemelere başladım canim. Sen tedavi mi görüyorsun?Hosbulduk canim ben asilama olucam sen tedavi goruyormusun yoksa hamilemizin
Sağol canım benim sen normal yollamı gebe kaldım yoksa asilama galan mi
Nasılsın arkadaşım aslen nerelisin Bursa'da göç alan kentlerden benim arkadaşım var biri artvinli diğeri TrabzonluHerkese selam
Ben de yeni geldim :)
Yok canım, doktor aşılama demişti ama gerek kalmadı çok şükürHosbulduk insallah canim asilama ile mi hamile kaldiniz
Ben bursalıyım canımNasılsın arkadaşım aslen nerelisin Bursa'da göç alan kentlerden benim arkadaşım var biri artvinli diğeri Trabzonlu
Ben bursalıyım canım
İyiyim eylül ayını beklıyorum işte
Sen nasılsın?
Hala soğuk algınlığini atamadım düğün vardı zor gittim takıyı taktik geldik
Ayyyy sakine aynen öyle oldu başladı ya yine senn nasıl hafifldimiÜzülme kuzum, beni biliyorsun ne kadar takıntılı biriyim. Aynı korkuları yaşadım. İnan geçti diyorsun, 1 haftaya kalmadan tekrar başlıyor. Kafana hiç takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?