- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.901
Meraba ablacm naslsnMerhaba kızlar kimler var
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Allah razı olsun kuzum benim ağzına sağlık Amin inşallah..ardemir 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum canım. Rabbim evladını sağlıcakla dünyaya getirebilmeni nasip etsin.
Hala soğuk algınlığini atamadım düğün vardı zor gittim takıyı taktik geldik
Nasılsın fıstığımGünaydın güzellik
Nasılsın fıstığım
İyiyim canım benimçok şükür. Kardeşimin nişanı olacak önümüzdeki haftasonu heyecan ve yoğunluk var
Günaydın şekerparelerim dün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın
Evet canim bende adet başlasın asilama tedavisine başlıcam bu hafta 3 gün sonra beklenen adet günüm bakalım sen ne saman başladın canimBen de aşılamayla hamile kalmıştım bebegimin kalp atışı olmadığı için mayısta kürtaj oldum. Yeniden denemelere başladım canim. Sen tedavi mi görüyorsun?
Hadi hayırlısıyla gelsin minigin canım ben kürtaj sonrasi korundum sadece temmuzda denedim olmadi ağustos boş geçiyor adrtim yaklaştı zaten. Eylülde tüp bebek görüşmesine gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hepimize nasip etsin anneligi. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallahEvet canim bende adet başlasın asilama tedavisine başlıcam bu hafta 3 gün sonra beklenen adet günüm bakalım sen ne saman başladın canim
Günaydın canim geçmiş olsun.Günaydın hayırlı haftalar hanımlar
Herkese kucak dolusu günaydınlar kuzularım bende adet zamanını BEkliyorum dün öyle denize gittik eşim akrabalaR mikrop aldım dudaklarım falan sisti şimdi biraz daha iyiyim adet olsam da bir an önce başlasak diye BEkliyorum tedaviye benim gibi başlıcak olan var mi agustos ayı icin
Hadi hayırlısıyla gelsin minigin canım ben kürtaj sonrasi korundum sadece temmuzda denedim olmadi ağustos boş geçiyor adrtim yaklaştı zaten. Eylülde tüp bebek görüşmesine gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hepimize nasip etsin anneligi. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?