2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Herkese kucak dolusu günaydınlar kuzularım bende adet zamanını BEkliyorum dün öyle denize gittik eşim akrabalaR mikrop aldım dudaklarım falan sisti şimdi biraz daha iyiyim adet olsam da bir an önce başlasak diye BEkliyorum tedaviye benim gibi başlıcak olan var mi agustos ayı icin

Ben de aşılamayla hamile kalmıştım bebegimin kalp atışı olmadığı için mayısta kürtaj oldum. Yeniden denemelere başladım canim. Sen tedavi mi görüyorsun?
Evet canim bende adet başlasın asilama tedavisine başlıcam bu hafta 3 gün sonra beklenen adet günüm bakalım sen ne saman başladın canim

Evet canim bende adet başlasın asilama tedavisine başlıcam bu hafta 3 gün sonra beklenen adet günüm bakalım sen ne saman başladın canim
Hadi hayırlısıyla gelsin minigin canım ben kürtaj sonrasi korundum sadece temmuzda denedim olmadi ağustos boş geçiyor adrtim yaklaştı zaten. Eylülde tüp bebek görüşmesine gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hepimize nasip etsin anneligi. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah

çok geçmiş olsun canım. inşallah bu ay senin ayın olur canım
bende aşılama sonucu olumluz olursa eylülde bir kez daha deneyeceğim aşılama

canım aşılama denemeyi düşünmüyorsun bende eylülde bir kez daha aşılama olmazsa en geç kasımda tüp bebek istiyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…