- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.921
Aşılama düşünmüyorum canım tabi zaman neyi getirir bilmiyorum. Şansımı artırmak adına görüşmeye gidip başımdan geçenleri anlatıp tedaviye başlamayı düşünüyorum bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda.canım aşılama denemeyi düşünmüyorsun bende eylülde bir kez daha aşılama olmazsa en geç kasımda tüp bebek istiyorum bakalım hayırlısı
Hadi Allah tamamına erdirsin meltemim hem zor hem keyifli anlar.. kolay gelsin canımİyiyim canım benimçok şükür. Kardeşimin nişanı olacak önümüzdeki haftasonu heyecan ve yoğunluk var
Ne demekİnşallah kuzuum allah razı olsun yüreğine sağlık
NASILSIN ?Hala soğuk algınlığini atamadım düğün vardı zor gittim takıyı taktik geldik
ÖKSÜRÜK VARNASILSIN ?
Var mı heyecan
3 gunun kaldı:)
NASILSIN HAMİŞİM MANTAR SORUNUN GEÇTİMİHerkese merhabalar kızlar
Gruba uğramayanlar var nerdeler? Umarım kimsede sorun yoktur
olur belki senin olumsuz düşünmeÖKSÜRÜK VAR
YOK CANIM OLUMSUZ BEKLEDİĞİMDEN HEYECAN YOK
O KADAR Kİ EYLÜLDEKİ AŞILAMADA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜP TÜP BEBEK MERKEZLERİ BAKIYORUM
SEN NASILSIN
YUMURTLAMA TESTİ KULLANIYORMUSUN CANIMolur belki senin olumsuz düşünme
ben de iyiyim işte
şuanda beklediğim birsey yok. eylulu beklıyorum :)
Geçmedi kuzucum ama Allahtan enfeksiyona falan dönmedi perşembe gene alttan muayene etti doktorumuz canestene devam dedi.. cuma gene görüşücez bakalım büyümüş mü tırtılım?NASILSIN HAMİŞİM MANTAR SORUNUN GEÇTİMİ
kullandım kaç ayYUMURTLAMA TESTİ KULLANIYORMUSUN CANIM
BEN ADET OLAYIM ALACAĞIM YUMURTLAMA TESTİ EVDE KALMADI
Canim sen asilama oldun gun bekliyorsun insallah sonucun olumlu olur Allah'ın izniyle hepimiz bu aylar güzel gelir çok sağol cnmcanım aşılama denemeyi düşünmüyorsun bende eylülde bir kez daha aşılama olmazsa en geç kasımda tüp bebek istiyorum bakalım hayırlısı
Geçmedi kuzucum ama Allahtan enfeksiyona falan dönmedi perşembe gene alttan muayene etti doktorumuz canestene devam dedi.. cuma gene görüşücez bakalım büyümüş mü tırtılım?
Sen nasıl oldun güzelim? Işe başladın mı?
kullandım kaç ay
hiçbir işe yaramadı
eşimde sperm hareketi az
spermler yumurtaya kendiliğinden ulasmıyor ki
Hepsini denedikcanım eşine soğuk pres sıkım keçiboynuzu özü al
kabak çekirdeği birlikte çitleyin
Gitsin bir daha da gelmesin kuzucumhayırlı haberlerini alalım inşallah tırtılının
ben daha iyiyim az öksürük kaldı
rabbim yaz günü soğuk algınlığı çok zordu
canım işte idim hep tek cuma sabahı izin aldım geç geldim işe
Çok şükür canım, baya baya azaldı. Doktor kan ilacı verdi, sabah aç karnına onu içiyorum ondan sonra baya kötü oluyorum. Elimde poşetle bekliyorum hatta o kadar fena. Ama sonra geçiyor. Çok şükür. Bulantılara da çok şükür, herşeyine de çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin inşallahAyyyy sakine aynen öyle oldu başladı ya yine senn nasıl hafifldimi
PEKİ AŞILAMA NASIL YAPTILAR CANIM HIZ AZ İSEHepsini denedik
faydası olmadı .
kabak çekirdeğini yiyiyoruz hala:)
hızı iyi olanları alıyorlar sanırımPEKİ AŞILAMA NASIL YAPTILAR CANIM HIZ AZ İSE
RABBİM NASİP ETSİN İNŞALLAH HAYIRLISI İLE
SEN KAÇ YAŞINDASIN CANIM
BENDE 40 CANIMhızı iyi olanları alıyorlar sanırım
ben 37 yasındayım
sen?
amim hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?