2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

canım aşılama denemeyi düşünmüyorsun bende eylülde bir kez daha aşılama olmazsa en geç kasımda tüp bebek istiyorum bakalım hayırlısı
Aşılama düşünmüyorum canım tabi zaman neyi getirir bilmiyorum. Şansımı artırmak adına görüşmeye gidip başımdan geçenleri anlatıp tedaviye başlamayı düşünüyorum bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda.

ÖKSÜRÜK VAR
YOK CANIM OLUMSUZ BEKLEDİĞİMDEN HEYECAN YOK
O KADAR Kİ EYLÜLDEKİ AŞILAMADA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜP TÜP BEBEK MERKEZLERİ BAKIYORUM

SEN NASILSIN
olur belki senin olumsuz düşünme
ben de iyiyim işte
şuanda beklediğim birsey yok. eylulu beklıyorum :)

NASILSIN HAMİŞİM MANTAR SORUNUN GEÇTİMİ
Geçmedi kuzucum ama Allahtan enfeksiyona falan dönmedi perşembe gene alttan muayene etti doktorumuz canestene devam dedi.. cuma gene görüşücez bakalım büyümüş mü tırtılım?
Sen nasıl oldun güzelim? Işe başladın mı?

hayırlı haberlerini alalım inşallah tırtılının

ben daha iyiyim az öksürük kaldı
rabbim yaz günü soğuk algınlığı çok zordu

canım işte idim hep tek cuma sabahı izin aldım geç geldim işe

Gitsin bir daha da gelmesin kuzucum
Sevindim toparlamana.. bakalım kuzum cuma görüştükten sonra haber veririm hemen..

Ayyyy sakine aynen öyle oldu başladı ya yine senn nasıl hafifldimi
Çok şükür canım, baya baya azaldı. Doktor kan ilacı verdi, sabah aç karnına onu içiyorum ondan sonra baya kötü oluyorum. Elimde poşetle bekliyorum hatta o kadar fena. Ama sonra geçiyor. Çok şükür. Bulantılara da çok şükür, herşeyine de çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…