2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

selam kızlar giremedim bayadır işten güçten... yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmiş :) nasılnız? ben bu ay klomene başladım hayırlısı bakalım...
İYİYİM BURCU ŞÜKÜR CANIM
HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
KONTROLE GİTTİN Mİ YUMOŞLAR NASIL

Kızalar merhaba şimdi bende asilama olucam ya Allah nasip ederse benim eşimin hız 16 sperm sayısı 35 milyon morfoloji 4 çıktı ilk aşılamayı doktor hapla başlıcaz dedi ins tutar Allah'ın izniyle benim gibi bu ay asilama olucak olan var mi adetime son 3 gün kaldı

İYİYİM BURCU ŞÜKÜR CANIM
HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
KONTROLE GİTTİN Mİ YUMOŞLAR NASIL
yok ablacım adetimin 4.günü başladım 5 gün kullan dedi 2 gün sonra kontrole gel dedi. Süreci takip edicem bi kaç öyle denerim sonra aşılama fln filan :)) sen naptınn adet oldun mu? Kaç günün kaldı

benim de eşimde morf. sorunu var ben de bu ay tedaviye klomen artı iğne... siz bunu denediniz mi direkt aşılama mı dediler

yok ablacım adetimin 4.günü başladım 5 gün kullan dedi 2 gün sonra kontrole gel dedi. Süreci takip edicem bi kaç öyle denerim sonra aşılama fln filan :)) sen naptınn adet oldun mu? Kaç günün kaldı
HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH

BENİM TEST GÜNÜM ÇARŞAMBA CANIM

selam kızlar giremedim bayadır işten güçten... yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmiş :) nasılnız? ben bu ay klomene başladım hayırlısı bakalım...
Hoş geldin canım Merak ediyordum bende seni ve yağmuru.. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız.. çok istiyorum çoooook

Hoş geldin canım Merak ediyordum bende seni ve yağmuru.. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız.. çok istiyorum çoooook
cnm benim Allah razı olsun tüm arkadaşlarla birlikte inşallah ...belki bu süreç vesile olur nasip bakalım...
Hadi bakalım hayırlısı canım, inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Amin cnm hepimize inşallahhh :)

sizlerinde gebelikleri yolundadır inşallah bi kaç bulantı dışında :)

Son düzenleme:
Çok şükür canım, geçen hafta biraz korktum ama şimdi iyiyim çok şükür. rabbimisteyeherkesenasipetsin

canım hayırlı olsun allah mesut etsin kızmı erkekmi kardeşin kıyafet baktın mı ?

Teşekkür ederim canım. Erkek kardeşim nişanlanacak. Nişanlısı da benim görümcem kıyafet aldım. Ben ailemden uzaktayım nişan için yanıma gelecekler. O yüzden kaç gündür evde telaş var. Perdeler camlar koltuklar vs. temizlik işleriyle uğraşıyorum.

ooyyy iki taraflı kaynaşıyorsunuz bir aldılar bir veriyorlar eşinin ailesi desene :))

Merhaba arkadaşlar ben çok giremiyorum bulantıdan uykudan kafamı kaldıramıyorum evde iş güç yapıyoRum akşama kadar yatıyorum biraz ağır geçiyor hamilelik veya herkesinki böyle bilmiyorum.. Sizler nasılsınız A anneveoglusu hastaydın düzeldin mi??
burciss canım klomene başlamışsın hayırlı olsun inşallah ikizlerin olur
M miyaz sen nasılsın canım pek giremiyorsen herhalde
D Deli_manya senin sıkıntılar geçti mi
ardemir taze annecik sen nasılsın
P pastadelisi senin testlerin sonuçları nasıl
MeLMuR_2016 hayırlı olsun nişanınuz

sweetdreams1985 duygucum hepimizin başka bir sıkıntısı oluyor Rabbim beterinden korusun geçici olduğunu biliyoruz nasılsa dimi? Sabır..
Ben iyiydim dün gecem felaketti Böbrek hoplattı.. şükürler olsun ki bugün iyiyim cuma da doktorumuz tekrar görmek istedi gelişim var mı diye Bakalım hayırlısı..

Canım bi ara sayfayla alakalı sıkıntı vardı bende şimdide internetle sıkıntıdayım çıldırma noktasına getiriyor bazen valla iki gündürde misafir geliyor öyle işte koşturmaca sen nasılsın allah kolaylık versin canım tez zamanda rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…